Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Offf, intru eu sa ma plang la voi ca am Degetica bolnava si ce gasesc?! Piciuliku, cu infectie urinara si contractii, candidata la nastere prematura (sper sa ajungeti la 37 sapt fara alte evenimente!).
Piciu, o sa tin minte toata viata ce mi-ai scris tu in sms inaintea nasterii Anei, cand io plangeam continuu si nu puteam vorbi cu nimeni si-ti zic inapoi acu' acelasi lucru, ca TOTUL o sa fie suuuper bine! Stai cuminte sa treci de sapt 33 si apoi chiar nu mai ai motive de ingrijorare, ca intri in zona gri si nici injectii maturare plamani nu se mai fac (astea de la tine la stiu).
Tin pumnii sa nu fie nimic altceva decat o sperietura si-o inimioara de dansator!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bernixu, ce-a patit Degetica? Sper ca nu e nimic grav

Mirella multumesc

Yaia, sa stii ca la mine prima sarcina a fost un cosmar. Am trait 9 luni otravite de griji si sub amenintarea continua cu intreruperea brusca a sarcinii, cu retard de crestere mare, col deschis si placenta praevia, nici nu vreau sa ma mai gandesc. Nu-ti doresc decat ca Bebedoi sa vina la fel de lin si sa creasca la fel de frumos ca si Tudor. Asta iti si spuneam. Ca dupa experienta ta (a voastra) cu Tudor, Bebedoi nu are decat de castigat

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Ana, multumesc de grija! Se pare ca nu-i nimic grav acum, o viroza complicata cu eruptia a 4 masele deodata, doar manifestarile au fost ingrijoratoare: febra mare - 39,9, un scaun apos, greva foamei si stare generala proasta. povestea a debutat cu febra mare vineri seara si au tot fost episoade alternante de boala cu stare euforica. Bina ca n-a mai facut febra!

Vreau si io reteta de pricomigdale. N-o pui mai bine la mamaicile care gatesc aici pe forum?

Mergi la inceput

Luy, io nuu pot deschide fisierul de cheltuieli! Sigur contribuim si noi la acoperirea sumei a.i. sa se ajunga la 0. Si evident, vrem si dvd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

M-a 'tras de atentie' duamna din Beljica cum ca vrea si ea poster - nu am apucat sa precizez ca mai am acasa vreo 10 postere mici, dintre care am rezervat deja cate unul pt carpatina, sim si Marunzika. Vorbisem si cu isabeluta pt poster... Cine mai doreste, cine mai pofteste ?

Am mai ramas vreunul si pentru noi?
Fug sa citesc daca a postat Picea din nou, ca mor aici!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Buna ziua.
Nu am mai intrat de mult din cauza problemelor cu pc. Acum l-am mai carpit putin si ma grabesc sa recuperez timpul pierdut. In ultimul timp am reusit sa mai intru dar pe mare fuga pentru ca Bogdan a fostintai cu conjunctivita. A avut pleopa de la ochisor inflamata. Apoi racit cu temperatura si mucisori. Temperatura a trecut dar au ramas mucisorii iar Bogdan reactiona foarte urat cand simtea ca ii vin pe nasuc. Plangea, se freca de mine dar nu statea sa ii sterg. Toata ziua o tine intr-un plans din cauza nasului. A fost un chin. Cand am zis ca am scapat de probleme a avut probleme cu stomacul. Cred ca facea din ora in ora . Azi sper ca s-a rezolvat problema. Pana la ora asta nu a facut deloc.

Sanatate multa, sper sa fi scapat de boli, ca ati avut cateva...si el nu merge in colectivitate, asa-i?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Yaia, sa stii ca la mine prima sarcina a fost un cosmar. Am trait 9 luni otravite de griji si sub amenintarea continua cu intreruperea brusca a sarcinii, cu retard de crestere mare, col deschis si placenta praevia, nici nu vreau sa ma mai gandesc. Nu-ti doresc decat ca Bebedoi sa vina la fel de lin si sa creasca la fel de frumos ca si Tudor. Asta iti si spuneam. Ca dupa experienta ta (a voastra) cu Tudor, Bebedoi nu are decat de castigat

Off...si eu ma ingrijorez acum de prostioare...mai ales cand citesc si de sperietura Picei! In sarcina cu Tudor, singura problema a fost ca nu s-a intors si l-am nascut in pelviana si ne-am chinuit nitel amandoi. Dar acum, mai o durere, mai col deschis la atingere (cica e normal la a doua sarcina), mai bebe pitit care nu-si lasa inima ascultata de mi-a stat si mie inima-n loc, azi a gasit-o din prima, dar mi se tot parea ca aud batai neregulate...dar cica nu era toate batai de inima, ca cica Bebedoi se misca continuu...si ma gadesc acum ca astea sunt griji minore si ca ar trebui sa-mi vad de treaba, ca uite care au fost probleme adevarate. Off...dar e greu cu piticii pe creier. ii alung, dar uneori mai vin asa...pana sa ma ratoiesc la ei.
Multumim mult, sa ai gura aurita!

Mergi la inceput

Merge tare greu forumul, nu stiu daca ma mai lasa sa postez...

veroboda, bikmaria, bebeka, sanatate multa micilor bolnaviori!
Sper din toata inima sa gasiti o solutie avantajoasa pentru toata lumea si o slujba mai banoas daca ve doriti! tare as vrea sa va pot ajuta si altfel decat cu cuvinte frumoase!

papanash, n-o sa te uite nimeni, io cu siguranta nu! Treci si tu mai des pe la noi! Nu poti fenta deloc IT-ul sa ai acce la forum de la serviciu?

betty, ai povestit tare frumos despre nasterea lui Eric-Daniel! Dupa cum am mai zis, un baietel hotarat ca si mamica lui!

alinakav, aveam inika cat un purice cand am citit despre intamplarea din magazin! Sper ca frumosul tau blond sa-si fi invatat lectia si sa fie mai atent!
Sa stapaniti sanatosi terenul si sa va faceti casuta visurilor voastre!

adimercedes, cu siguranta vor mai fi zile ca cea de sambata, important e sa nu ne pierdem capul in momentele cu pricina. Tu ai atata stapanire de sine si pari asa stapana pe situatie! Te admir din toata inima!

valentina_22, mare incercare ati avut cu Alexandra! Ai mare dreptate cand zici ca cel mai greu lucru de pe pamant e sa-ti vezi copilul bolnav si sa nu-l poti ajuta. Sa dea D-zeu ca asta sa fie singura cumpana din viata fetitei tale!

Mergi la inceput

Picea, draga mea, tin pumnii stransi-stransi sa iasa bine totul la analizele de azi si sa te intorci la noi cu vesti bune si cu inima-mpacata. Acum esti probabil la contol...vad eu cum fac si bag un ochi si de acasa sa vad care-i situatia.

Bernix, sanatate Anei! Sa scape de boala repede si sa nu va mai chinuie toate cele...

Ana, sanatate si tie...vezi sa stai departe de frigider...ca poate pricomigdalele reci ti-au inrosit gatul.

Alina, azi dimineata Tudor a iesit din casa inaintea mea si sotul a tras masina in fata casei, cu spatele si eu nu-l vedeam pe Tudor si amandoi il vedeam sub rotile masinii...el era la coltul casei, verifica niste pietre...am crezut ca mor, asa ca stiu senzatia, tampita rau, nici nu mai stii ce sa faci. De acum sunt cu ochii pe el ca pe butelie, ca inca nici nu intelege care sunt pericolele...

Valentina, prin multe ati mai trecut si voi...bine ca sunt in trecut, in viitor numai sanatate sa fie, e cea mai importanta!

Va las, merg sa-mi ridic piticul de la gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

update de la |Picea: e la cafeneaua spitalui, o cheama dr in 30 de minute, intre timp papa piure de castane si pare optimista.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput