Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Piciu,in doresc ca in aceata zi sfanta sa ai parte numai de vesti bune si ca totul sa nu fi fost decat o sperietura. Te rog sa ai credinta! Iti tin pumnii stansi, stransi si te asteptam cu vesti.
Se indreapta spre tine o , numai ganduri bune si multi

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxana, Erina, Gabriela, mii de
Miaunici, sanatate multa si refacere rapida. Sa auzim numai vesti bune despre Andrei.
Bebeka, ma bucur sa aud vesti bune de la tine. Pupici multi unei fete cuminti si incercate. Cu cresa nu stiu ce sa iti zic, voi stiti mai bine ce prioritati aveti. Eu voi ramane acasa cu Andrei pana la gradinita. Oricum mai lucrez pana la inceputul lui decembrie si apoi intru in somaj. Am hotarat amandoi sa stau in somaj pana intra baiatul la gradinita. Stiu ca ne va fi foarte gru, dar alta solutie nu avem. Nu avem pe nimeni care sa ne ajute,o bona nu imi permit, iar Andrei este foarte sensibil si raceste imediat. Asa ca iau o pauza fortata pana in toamna anului viitor.
Erina, ce frumos trebuie sa fii fost, mi-o si inchipui pe Dariuca hranind pasarile!
Alinkav, multi pentru o incercata mamaica. Am pati-o si eu cu Alex,in parculet si am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare! Eram in parc cu amndoi si la un moment dat am pierdut-o din ochi. Se dusese ceva mai departe dar printre prichindeii care misunau pe acolo nu am putut sa o vad. Din pacate nu s-a invatat minte si uneori mai are tentinta de a pleca de langa mine. Insa eu sunt patita si nu o mai las nici la un metru departare de mine. Asa ca te inteleg si iti doresc sa nu mai treci prin acesta niciodata!
Slippers, sanatate multa, vezi ca sunt niste pastile homeopate, se numesc Homeogene. Sunt de la Boiron si fac minuni in dureri de gat,laringite si raguseala. Se ia cate o pastiluta la fiecare ora. Pentru mine au fost mana cereasca.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

M-a 'tras de atentie' duamna din Beljica cum ca vrea si ea poster - nu am apucat sa precizez ca mai am acasa vreo 10 postere mici, dintre care am rezervat deja cate unul pt carpatina, sim si Marunzika. Vorbisem si cu isabeluta pt poster... Cine mai doreste, cine mai pofteste ?
De asemenea, trebuie sa mai impart o gramada de felicitari personalizate, cand ajung acasa fac o lista si o postez.

Ma gandeam ca ne putem intalni in grupuri mai mari in weekendurile urmatoare, poate mergem impreuna la teatru sau pe unde ii mai duceti voi pe papanashi. Si cu ocazia aceasta as putea sa va dau si dvd-urile si felicitarile si posterele...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna ziua.
Nu am mai intrat de mult din cauza problemelor cu pc. Acum l-am mai carpit putin si ma grabesc sa recuperez timpul pierdut. In ultimul timp am reusit sa mai intru dar pe mare fuga pentru ca Bogdan a fostintai cu conjunctivita. A avut pleopa de la ochisor inflamata. Apoi racit cu temperatura si mucisori. Temperatura a trecut dar au ramas mucisorii iar Bogdan reactiona foarte urat cand simtea ca ii vin pe nasuc. Plangea, se freca de mine dar nu statea sa ii sterg. Toata ziua o tine intr-un plans din cauza nasului. A fost un chin. Cand am zis ca am scapat de probleme a avut probleme cu stomacul. Cred ca facea din ora in ora . Azi sper ca s-a rezolvat problema. Pana la ora asta nu a facut deloc. Si ca si data trecuta cand a fost bolnav a ramas marait si lipit de mine. NU face nimic fara mine. Cum ma indepartez de el vine si ma trage de mana sa merg cu el. Si la calculator, scriu un rand dupa care apare si fac pauza si tot asa.
Nu am reusit sa citesc prea mult din urma.
Felicitari proaspetelor mamici, sa fii puiutii sanatosi si norocosi.
LA multi ani sarbatoritilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Slippersule, sar’ mana de tratatie. Ce-s alea limbi de pisica?
Sa stii ca eu am avut o sarcina perfecta cu Tudor si la el totul a decurs natural, diversificarea, intarcatul, renuntatul la biberonul de dimineata, dormitul singur...totul a fost ca la carte, cum nici nu am visat. La Bebedoi, a fost mai rau in lunile cu greata si voma, apar si ceva dureri de burta, colul e deschis...cica...dar noi nu cred sa mai facem Bebetrei, decat daca e accident si nu cred sa apara accidente. Ei il iubesc deja pe Bebedoi, orice ar fi, sanatos sa fie, pentru restul mincim!
Eu te astept pe listuta! Si iti zic eu peste vreun an si ceva daca e mai usor cu al doilea.
Si cu hainele la fel sunt si eu de parere, tot haine sunt, mai ales daca sunt bune si frumoase. Eu am multe care merg la ambele sexe, iar daca o fi fetita, hainele de baieti le poarta prin casa, pentru afara mai cumparam noi.

Veroboroda, eu sper sa gasesti solutia cea mai buna pentru voi si sper sa scapati si de criza. Off, eu nu inteleg atitudinea asta in tara, aici sa indrazneasca cineva sa comenteze ca ai primit concediu medical? Niciodata!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI Tudor Ianis de mami doinidoini!

Sa-ti fie viata minunata!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Picio draga imi pare tare rau de sperietura. Da' eu sunt convinsa ca totul e bine cu voi. Tu sa ai putere sa-ti tii firea. (Si stiu ca o ai). Te imbratisam cu drag si te asteptam cu vestile bune.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Luy, am vazut lupul inca de ieri, dar n-am crezut ca ma "impresioneaza" asa de tare. Vreau si eu DVD, evident. Sa vadem cum facem sa intri repede si in posesia banutilor.

Vale sunt cu Homeogenul pe birou. Problema e ca mai am 2 pastile si 4 ore de stat. Reteta ti-o trimit diseara ca o am salvata acasa. Trimite-mi te rog PM cu adresa ta de mail

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Piciulika, imi pare rau sa aud de asa sperietura!!! Sunt sigura ca totul e bine cu bebelusul din burtica! Ai deja asigurarile a doi doctori ca astfel de episoade apar bruscsi dispar la fel si cu incredere in Dumnezeu totul va fi bine!!!

Te admir ca ai povestit pe un ton atit de "jucaus" tot episodul! Esti o persona puternica si beblusul tau credca iti seamna!!!

Tinem pumnnii la urmatoarele investigatii si te asteptam cu vestile bune!!!

P.S. Ma bucur ca ai fost tratata bine si ca ai gasit profersionalinsm, intelegere si compasiune la spitalul de canton.

Imbratisari lui Michael si taticului. Sunt sigura ca si ei au trecut prin momente de spaima alaturi de tine.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

M-a sunat nenea cameramanul si m-a anuntat ca azi imi aduce DVD-urile de la party. Mi-a facut el 3, o sa iau eu dvd-uri si multiplic tuturor doritorilor. Va rog sa-mi spuneti daca din cei care au participat la petrecere este cineva care nu doreste, sa stiu cate copii trebuie sa fac. Pana acum am mai primit cereri si de la mamici care nu au fost fizic la party ( Celia, carpatina, marunzika ).
I-am platit 280 ron, asa ca suma care ar reveni de fiecare ar fi 15 ron. O sa trimit pe mailul comun un fisier cu situatia financiara dupa party, poate imi dati voi sugestii cum putem acoperi suma de 150 ron pe care trebuie s-o mai strang ca sa aducem balanta la zero.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Luy noi vrem DVD. Vrem si la intilnirile de week-end daca se organizeaza si dacasuntem in oras.
Multumim.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput