FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 8
fireyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidiadiana Buna fetelor, Sunt hotarata sa fac primul FIV in Viena la clinica Kinderwunschzentrum la dr. Andreas Obruca. ..... Dupa calcule mele un FIV in Viena duce pe la max. 4500 euro. Adevarat? As vrea si eu detalii de la cele care ati fost la aceasta clinica: unde ati stat, cate drumuri sunt necesare, colaboreaza cu clinici din Ro, costuri...si cel mai important:A reusit cineva FIV cu un FSH asa mare????? Ma intorc la completatul formularelor. Multumesc din suflet. |
lili, eu as facut la ei si da, colaboreaza cu Polisano, Sibiu, insa prin dr Strohmer. Altfel, alte colaborari nu stiu sa aiba deocamdata.
La Viena este necesar sa stai 7-10 zile, te poti duce acolo chiar si dupa eco2 (pe care poti sa le faci in tara, daca gasesti un medic care sa stie sa numere foliculi obtinuti la tratamente FIV...). Ei iti vor spune in avans cam cand ar trebui sa fii acolo (sau ii intrebi tu).
Legat de drumuri... in mod normal, e vorba de 2 drumuri: cel pt consultatia initiala si cel pt procedura. Am inteles ca prima consultatie poate fi si virtuala (daca te intelegi cu ei), pe skype, insa nu poate sa iti faca eco asa; salvezi insa un transport si o mini cazare eventual.
Costurile (afara de medicatie) sunt cam asa: 3000 euro (FIV+ICSI)+transport (avion, masina, etc)+cazare (eu am gasit in jur de 500 euro, dar sunt fete care au gasit si mai bine de atat).
Legat de FSH mare (iar al tau nu e exagerat de mare), sunt muulte fete cu fsh mare care au reusit.
Bafta!
lidiadiana spune:
multumesc inca o data fireyes. Costurile sunt, cred, cu vreo 2000 mai scump decat in tara.Cu limba cum v-ati descurcat?
fireyes spune:
Engleza, peste tot. Am senzatia ca acolo toti rup un pic engleza. ceea ce nu pot spune despre Ungaria
lidiadiana spune:
Pt. cele care au fost la clinica GOLDEN KREUZ,eu nu regasesc in hemoleucograma mea, care cica e completa, analiza ,, Blood coagulation: APC resistance,,.Sa fie oare INR-ul ???
Sotul meu a facut spermograma fara spermocultura, si vad ca se cere, trebuie neaparat sa fie toate analizele trimise sau se fac si acolo.
La cat timp dupa ce trimiti formularele completate se face prima programare? Si vin sarbatorile...
elenada spune:
Hello dragutelor.
Azi implinim un an de la ET. Am citit ce scriam anul trecut si m-am emotionat.
Va doresc tuturor sa reusiti si sa va tineti puiutii la piept.
"elenada
Mami optimista de gemeni
Romania
bucuresti
1664 Mesaje
Trimis la: - 13/11/2008 : 14:42:29
--------------------------------------------------------------------------------
hello dragutele mele
M-am intors si eu de la clinica cu 3 embrionasi la purtator de 8 celule fiecare frumosi si sanatosi si cu inca 4 embrionasi la congelator.
Endometru bun nu stiu dimensiunea dar m-au asigurat ca au loc cei 3 bebelusi ai mei care au fost pozitionati in cel mai bun loc din uter.
Sunt foarte multumita si cred ca tot ce a tinut de cei de la clinica s-a facut acum cum o vrea Dumnezeu.
Pe 25 noiembrie trebuie sa fac testul.
E bine ca sunt destul de ocupata pana atunci asa ca o sa treaca repede zic eu.
va pup dulce si sa ploua cu bhcg-uri pozitive"
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidiadiana Pt. cele care au fost la clinica GOLDEN KREUZ,eu nu regasesc in hemoleucograma mea, care cica e completa, analiza ,, Blood coagulation: APC resistance,,.Sa fie oare INR-ul ??? Sotul meu a facut spermograma fara spermocultura, si vad ca se cere, trebuie neaparat sa fie toate analizele trimise sau se fac si acolo. La cat timp dupa ce trimiti formularele completate se face prima programare? Si vin sarbatorile... |
lidiadiana, eu am fost recent la Prof. Obruca la consultatie si pot sa iti spun cum a fost la mine:
- secretara la care am nimerit nu a vrut sa imi faca programarea pana nu am avut toate analizele facute (poate sunt mai multe secretare si altele or fi mai permisive-habar nu am)
- de la data la care am trimis toate analizele pana la data la care a putut Prof. Obruca sa ma vada, au trecut 6 saptamani, deci la mine a durat ceva; nu stiu daca tot timpul e asa sau doar l-am prins eu intr-o perioada aglomerata
- din cate stiu eu, APC resitance este Rezistenta la Proteina C activata (APCR) si nu face parte din hemoloeucograma ci este o analiza care se face separat
- nu stiu daca se pot face analize de sange acolo la primul consult, ca nu m-a interesat aspectul asta; spermograma sigur se face acolo, sotul meu a facut si totodata i s-a facut si spermocultura
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
brunadria spune:
fetelor!! oufff....in sfarsit !!!vin cu vesti...
am primit raspunsul cum era prevazut la ora 16..dar am fugit rapid sa caut decapeptyl la toate farmaciile nu aveau(in general e pe comanda , de pe o zi pe alta)...dar am gasit in sfarsit..
asa ca , la ora 19 ,vineri 13, incep stimularea sunt in grafic in sfarsit:lh 1,3 si estradiol 5!!!
asa ca incep cu 150puregon si decapeptyl 0,1mg!!!!yupiiiii
vinerea viitoare imi numar outele ,sper sa se umple cofragul...
Moniland spune:
brunadria, sa fie intr-un ceas bun!
fireyes,
elena, ce trece timpul....
lidiadiana, felicitari ca ai ales sa faci FIV-ul in afara tarii noastre. Cea mai buna alegere
bryny
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
brunadria spune:
moni , multumesc draga, sper sa fie ok si sa te urmez..
ce ti fac fetitele?sunt cuminti? ceva pozici?
balanta_tm spune:
brunadria, ma bucur ca ai vesti bune si ca ai putut icepe stimularea. Mult succes!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala