FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm brunadria, ma bucur ca ai vesti bune si ca ai putut icepe stimularea. Mult succes! mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
balanta ,multumesc mult!! si eu iti doresc sa reusesti , cand vei incepe?
bryny spune:
Elenada;MonilandHepilica sa fiti sanatoase,sa va traiasca copii sa va bucuratii in fiecare zi de ei toata viata de acum incolo,va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta "mentorele mele"am trecut prin aceleasi emotii ca voi atunci, am plans si am fost fericita pt voi!va multumesc ca miati fost alaturi fara voi nu as fi mers la viena si nu as fi cunoscut calea acesta de a avea un BB!ANUL 2010 va fi anul meu norocos de a deveni mamica si eu ca voi!
bryny spune:
Brunadria mult succes! sa fie intrun ceas bun!balanta_tm nu pot sa nu ma gandesc la "daca "atata timp cat a fost un esec total!poate am eu fata de tuta si nu sa ma tinut cont sa mers mai departe ca sami ia banii!anul trecut am facut 2 inseminari si am patit acelasi lucru de la chlomifem mi sa subtiat endometru asta miau sp doctori de aici,iar eu am facut greseala sa nui sp prof.acest lucru,cu toate ca atunci cand mia dat graficul de stimulare am vazut chlomifem miam adus aminte dar nu stiu de ce nu iam sp.nam vrut sa par interesanta si am crezut ca ei stiu ce fac.dupa primul eco profu a vazut endometru subtire si mia sp ca asa se intamla la unele pers de la chlomifem sunt reactii rare dar sunt!saptamana viitoare am sa trimit un mail la goldenes cu mica mea istorioara,sa vedem ce spun si ei pt ca din ce trece timpul ma tot gandesc la goldenes!mai ales dupa ce am vazut si alegerea ta,de fapt asta am si asteptat sa vad ce alegi tu
hepilica spune:
brunadria, bryny, balanta_tm - va pup fetelor si va tin pumnii. sunt alaturi de voi si din tot sufletul va doresc ca visele voastre sa se implineasca.
la fel tuturor fetelor luptatoare de aici.
moni, elena - imi amintesc postarile voastre. "jucam" si eu in "filmul" asta in acea perioada. sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
h.
minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
brunadria spune:
elena ,moni ,hepilica, sa va traiasca copilasii si sa fiti fericite !!!
ce a mai trecut timpul
bryny, balanta, ce ati hotarat, cand veti incepe?
hepilica ,multumim pt sustinere, esti o draguta ca de obicei
ce ti face printesa?e cumintica ?
moni, hepilica ceva poze cu bebelinele?
duminica frumoasa
Moniland spune:
brunadria, uite www.flickr.com/photos/monicahhh/4046086032/in/set-72157621980600772/" target="_blank">aici.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
brunadria spune:
moni , sunt superbe bebelinele , frumusele foc sa ti traiasca!!si eu vreau 2bebeline...sper sa mi iasa de data asta..cum te descurci cu ele? ai pe cineva care sa te ajute?
ALRAK spune:
Moniland, Elenada, Hepilica sa va traiasca puiutii sa le dea Dumnezeu sanatate si numai bine.
Va pup cu mare drag, cred ca va mai amintiti de mine de la topicul de FIV, am intrat si aici si am citit, am vazut pozici si nu puteam sa nu va scriu cateva cuvinte, mai ales ca atunci cand au venit pe lume puiutii vostri am fost atat de emotionata de parca eu nasteam sa aveti parte numai de bucurii .
Doamne Ajuta!
balanta_tm spune:
brunadria, cel mai devreme incep FIVul in Ianuarie, ca in Decembrie fac histeroscopie. Am vazut la un alt topic ca ai racit . Ai girja de tine. Iti doresc multa bafta in continuare!
hepilica, multumesc de gandurile bune.
bryny, parerea mea e ca la medicul la care vei merge pt urmatorul FIV trebuie sa ii spui, fara jena, cum ai rectionat la tratamentele pt inseminarile facute si pt FIV1, ca sa stie medicul exact de are de facut in cazul tau. Fii mai curajoasa cand te aflii in fatza unui medic si spune-i tot ce te framanta, ca doar platesti pentru timpul si serviciile acordate.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Moniland spune:
brunadria, si eu mi-am dorit intotdeauna doua fetite, dar pe rand . Si DD mi le-a dat deodata. Pana la 3 luni a fost mai greu cu programul, dar acum ma descurc foarte bine si singura cu ele. Am noroc ca nu se mai trezesc noaptea si atunci noaptea dorm si eu si ziua sunt bagata in priza. Dar e ok, chiar f. bine. Sa dea DD sa reusesti si tu cu doua bebeline in burtica. Si sa reusesti acum.
Alrak, sigur ca te tin minte.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)