FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 7
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefy13
Fetelor va rog lamuriti-ma si pe mine in legatura cu reverva ovariana pt ca la mine AMH vad ca variaza de la o analiza la alta...e adevarat ca inhibina B nu am facut-o ca medicul meu ginecolog nu a vrut(dar asta e alta poveste). Deci analizele mele, ambele in z3, arata asa: FSH= 5,6 (2,5-10,2) LH= 3,1 (1,9-12,5) estradiol=56,5 (25-165) AMH=2,40 (1-10)..astea in mai la 2 luni dupa fiv. In septembrie FSH=5,3 LH=2,6 estradiol=51,1 AMH=4,80 Din cate am observat nici eu nu prea stau bine cu rezerva ovariana, cu toate ca eu nu am avut nici o interventie asupra ovarelor. |
Stefy, ce varsta ai?
Vad ca ti-a iesit AMH peste 2 de fiecare data (normalul e in general considerat intre 2 si 8). E bine sa interpreteze un endocrinolog priceput in ART, dar valoarea ta de AMH e buna in oricare din cazuri.
FSH ti-a iesit foarte bine de fiecare data. Nu stiu insa in ce e exprimat estradiolul (E2): in pg/ml sau in pmol/ml? ca laboratoarele astea tot nu s-au pus de acord asupra unei exprimai comune...
Nu prea ai motive de pesimism, vei raspunde probabil foarte bine stimularii.
Numai bine!
catalina2307 spune:
Mona - este ok, si eu am facut inhibare in paralel cu stimularea la fiecare protocol. Este adevarat intr-o doza mai mica decat inhibarea initiala.(din z21 - 0,5 suprefact si din z2 cand incep si stimularea 0,3).
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 Stefy, ce varsta ai? (E2): in pg/ml sau in pmol/ml? ca laboratoarele astea tot nu s-au pus de acord asupra unei exprimai comune... Nu prea ai motive de pesimism, vei raspunde probabil foarte bine stimularii. Numai bine! |
Mersi mult Gabi pt raspuns
Am 32 de ani
E2 exprimat in pg/ml
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Anticorpi anti nucleari pozitivi
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
Moniland spune:
Si trece timpul... un an de cand mi s-au pus fetitele in burtica.
bombonique
Trimis la: - 10/11/2008 : 12:32:16
--------------------------------------------------------------------------------
Moni are 2 blasto la purtator si 5 in congelator!
DD sa fie totul bine pana la capat!
Pupici tuturor!
Bq 16+
Si postarea mea cand am ajuns acasa:
Moniland
Trimis la: - 12/11/2008 : 13:56:14
--------------------------------------------------------------------------------
va multumesc si va pup pe toate-toate
Am ajuns cu bine aseara acasa si azi am fost la serviciu pentru ca asa am vrut eu. Dupa cum stiti am 2 puiuti in burtica pe care ii astept sa se prinda, daca nu s-au prins deja . Le-am asigurat un loc confortabil, calduros, usor pufos (ajutat de proginova), pe termen indelungat (9 utrogestan/zi), asa ca ,de ce nu ar sta?!
Daca e sa se prinda tot se prind indiferent ca stau sau nu in pat. Grija mea e sa nu racesc, sa nu ridic greutati, sa nu fac efort si bai fierbinti. Prin urmare azi am semnat condica pentru 4-5 ore, timp in care am stat confortabil in scaun si m-am amuzat cu colegele. Nici vorba de lucru.
Vin mai tarziu cu amanunte despre trairile si simtirile mele la FIV 5, ca acum e ora de utrogestane si stiti si voi cum e
Si rezultatul e la semnatura
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
brunadria spune:
moni, bravo !! ce frumos ai scris si ce optimista erai...
ce ti fac printesele??
pe toate trei..
bytzi spune:
moni,un an....ce trecut timpul.....
te-ai chinuit multi ani...multe fiv-uri dar a meritat...
sa fiti o familie fericita toata viata
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
bryny spune:
balanta_ tm ma bucur tare mult pt tine si iti doresc din suflet ca alegerea ta sa fie cu noroc si cu rezultat pozitiv adica si !Eu am facut o greseala si mio asum,trebuia sa ma duc si eu la ambele clinici de la inceput asa cum ai facut si tu si abea dupa alegeam,asta e. Miam facut ceai de galbenele ma mai calmat dar inca nam ajuns la un lab sami fac o lama!Vroiam sa te mai intreb ceva.Daca eu eram monitorizata de cand am inceput protocolu se vedea ca mi sa subtiat endometru sisi dadea seama ca de la chlomifem sa subtiat se mai putea face ceva?adica se mai facea punctie si ET?eu cred ca ei au stiut ca va fi un esec de la primul eco de dinaintea punctiei dar au continuat pocedura.
lidiadiana spune:
Buna fetelor,
Sunt hotarata sa fac primul FIV in Viena la clinica
Kinderwunschzentrum la dr. Andreas Obruca. Le-am scris pentru o programare si am primit un set de formulare de completat. Problema mea este FSH-ul mare (14,15,18)si am emutii pentru raspunsul primit la stimulare.Am fost in cumpana la alegerea clinicii...din romania(Gynera), Germania sau Austria( Viena, Lintz).Am hotarat in final sa merg in afara tarii, deoarece FSH-ul mare este o problema ...si sunt dezamagita de doctorii romani, nu am incredere, sunt numai dupa bani.Dupa calcule mele un FIV in Viena duce pe la max. 4500 euro. Adevarat? As vrea si eu detalii de la cele care ati fost la aceasta clinica: unde ati stat, cate drumuri sunt necesare, colaboreaza cu clinici din Ro, costuri...si cel mai important:A reusit cineva FIV cu un FSH asa mare????? Ma intorc la completatul formularelor. Multumesc din suflet.
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bryny balanta_ tm ma bucur tare mult pt tine si iti doresc din suflet ca alegerea ta sa fie cu noroc si cu rezultat pozitiv adica si !Eu am facut o greseala si mio asum,trebuia sa ma duc si eu la ambele clinici de la inceput asa cum ai facut si tu si abea dupa alegeam,asta e. Miam facut ceai de galbenele ma mai calmat dar inca nam ajuns la un lab sami fac o lama!Vroiam sa te mai intreb ceva.Daca eu eram monitorizata de cand am inceput protocolu se vedea ca mi sa subtiat endometru sisi dadea seama ca de la chlomifem sa subtiat se mai putea face ceva?adica se mai facea punctie si ET?eu cred ca ei au stiut ca va fi un esec de la primul eco de dinaintea punctiei dar au continuat pocedura. |
bryny, multumesc pt gandurile bune.
Incearca sa nu iti mai reprosezi ca nu ai mers la doua clinici ca sa poti face o alegere pe care sa n-o regreti ulterior. Oricum, totul e la timpul trecut si nu mai poti schimba nimic din trecut.
Referitor la endometrul tau care s-ar fi subtiat de la Clomifen, chiar nu stiu ce zic, in sensul ca nu stiu daca s-a vazut de la prima eco si daca s-ar mai fi putut face ceva. Ceea ce cred insa, e faptul ca daca cei de la Wunschbaby ti-au continuat procedura desi endometrul tau era subtire, probabil ca au sperat ca totul se va termina cu bine.
L-am cunoscut si eu pe Profesor si nu am avut senzatia ca incearca sa induca in eroare. Mi s-a parut un om corect.
Incearca sa nu te mai gandesti la lucruri negative, nu are rost .
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala