Goldie Pants - 18
Raspunsuri - Pagina 17
oana_n spune:
iona ti-am zis eu ca BaV trezeste senzatii si te face sa simti si sa faci..surprize, surprize
purple fa provizii de oxigen
mj si maine ai scutire de la 14.00-22.00? parca asa retin...
iona2005 spune:
nu v-am pacalit doar ca am gresit adresa...nu stiu cum am ajuns la lisa si ea nu-i asa ca ne-am intors acas la
NB
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
mey purple oxigenu ca oxigenu
da pana vineri io zic sa incerci si asta
nashico programu meu e asa:
joi dimineata party, invoire 14.30-22.00
vineri toata ziua party, incepe weekendu ce naiba, seara de la 22.30 parca This is it=invoire de la 21.00, cand vin da la film daca mai e party contati pa mine
sambata dimineata pana pa la 15.00 invoire, seara party
iti timit pa pm telefonu meu daca e ceva grav, duamne fereste suni, just call my name and I'll be there
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
ok, am notat programu'
da tel incoace ca daca iona mai ia decizii de astea sa plece cu gaska, vezi ca tre speculate la secunda, ca apoi.....nu se stie
mj_girl spune:
mey nashico pa mine nu ma-ntereseaza vecinii lu iona, mie come togetheu' mi-ajunge,tu doar ma anunti daca sa da cineva la fundu lui cat io nu-s p'aci dupa aia ma okup io
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
ok, o sa fiu antena la tot ce misca pe ici
mj_girl spune:
asa nashica da ai grija ca fundu lu come togetheru e forbidden si pentru tine nu care cumva sa-ti intre neuronu'n revolutie ca stiu io acu cu ce sechele ramasesi da la BaV si sa auz ca chiar tu te-ai dat la el ca rupem pretenia urgent
oana_n spune:
nu tine finico neuronu meu la asa tinerete si emancipare....daca ma tinea nu ma lipeam eu de ebony
stai linistita ca foar am zis ca increderea e albastra, nu?
mj_girl spune:
acu ca am stabilit noi ne retragem, io iti zic noapte buna nashico si come togetheru iti zice si el, noapte buna ca esti si nashica lui
purple_blue spune:
Noapte buna mj-itzelor,
daca vine maine BaV sun la OTV, atat va spun.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...