Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Mi-e o silaaa sa sun la servici!!! Dar trebuie sa duc concediul si sa mai aranjez una-alta pe acolo.

Fetele, care faceti analiza penrtu listeria, vedeti ca perioada de incubatie e de 30 zile din momentul in care ai mancat, asa ca, sa n-o faceti degeaba, ca nu iese nimic.

E frumos afara si am drumuri de facut, asta e bine ca ma mai misc nitel.

Aseara incepusem sa tusesc, deja imi facusem o lista ci medicamente de plafar pe care s-o cumpar azi.

Hai, ca merg la fata sa vad ce face, ca am lasat-o sa manance singura si cine stie ce scotoceste prin bucatarie.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Rebiana . eu citesc din umbra dar nu prea scriu...ma gandesc ca daca nu am ce spune mai bine sa nu plictisesc .
legat de listeria eu pana acum nu am facut-o si cred ca trebuie sa o fac, problema e ca mie imi place numai ce e interzis, adica branza feta sau de la tarani, mezelurile crude si icrele , si chiar nu ma pot abtine sa nu mananc ca doar astea intra...la toxo am deja imunitate. de listeria ma apucasem sa citesc dar cand am vazut ca se poate lua si din legume nepreparate termic...am zis ca renunt sa ma mai feresc ca nu pot manca numai scobitori. plus ca acum asa imi miroase a sarbatori si mi-e o pofta de sorici si cartabosi...
legat de eco morfo de trim 2 eu am 2 programari una la pop una la albu, banuiesc ca o voi face la pop si costa cam 460 ron.
Nikole felicitari pt Albastrica si bine ai revenit!
Delia frumoasa burticuta, a mea parca e nitel mai mica...
oana felicitari pt dansator. eu deabia aseara cred ca am simtit ceva banuiesc ca el era. ca si cum zvacneste un muschi repetat. cam asa am perceput eu senzatia. acum sper sa fie bb ca deja ne apropiem de 19 sapt si ar fi cazul sa devina si el interactiv ca m-am saturat sa vorbesc singura...
lindal, ellanik, ate .
va pup pe toate fetelor, ma duc pe ebay sa ma uit de biberoane de la dr brown . am comandat zilele trecute si eu marsupiu din acela de se poate pune bebe in 6 pozitii , se poate folosi de la nastere pana mai tarziu si acum astept cu nerbadare sa il primesc... e primul lucru pt bebe, in rest nu am curaj sa cumpar inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

ELLANIK, mersi de rasp. chiar nu stiu ce o sa fac, maine o sa aflu dk e asa.Stiu ca la Medg. mai e si D-na Belcin da am o prietena care e la ea si desi sarcina e normala o cheama si de 2 ori pe luna ceea ce nu mi se pare normal.La Euromaterna iti dai seama ca dk as fi putut ma duceam de la bun inceput dk imi permiteam...Morfo de trim. 2 tre sa fac acum am 20 sapt si eram programata la 22 de sapt la morfo la el.E bine totusi ca mi-ai zis din timp si ma interesez sa nu ma trezezsc cand ma duc pe 13 la control ca el nu mai e la Medg.pana atunci o sa vad ce fac .Mersi inca o data, cate despre poze si mie tot aia imi place cel mai mult.IOANAAA CT, tu aveai o prietena care e tot la Balasa cam in 8 luni acum parca.Intreab-o te rog ce stie ea dk mai vine la MEDG. sau nu.Mersik. Azi schimam semnaturca

Delia13 20+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IRINA - Cat costa biberoanele respective? Poate unele lucruri chiar ar merita cumparate de pe ebay daca ar merita la bani si calitate. Eu am mai luat cate ceva, dar nu pentru copil.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irina, branza feta din magazin, ambalata nu are nimic, eu mananc foarte des feta aici, pe care scrie pasteurizata si e ok

denisa, aici ni s.a spus sa ne ferim de branza frantuzeasca brie, de cele facute proaspat, care si ele sa vand in magazin, eu tot ce iau de genul lactatelor ma uit sa fie pasteurizat

analiza am facut.o la inceput si se mai repeta in trim 3 cand ei considera ca o astfel de bacterie e mai grava

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13
IOANAAA CT, tu aveai o prietena care e tot la Balasa cam in 8 luni acum parca.Intreab-o te rog ce stie ea dk mai vine la MEDG. sau nu.Mersik. Azi schimam semnaturca

Delia13 20+ David Andrei

Da, o voi intreba! Chiar ieri a fost la control (cum am precizat si in mesajul anterior).
Poate ma intalnesc azi cu ea, sau poate ii voi face o vizita.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dar biberoanele dr brown se pot cumpara si de aici direct cred
nu doar de pe ebay

http://www.drbrowns.ro/shop/

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Buna! Ma numesc Adina (mamici de pufuleti de ianuarie - februarie 2010) si am si eu nevoie cat mai repede de o programare la dr. Pop Adrian Mircea (la Diagnosis). Am probleme serioase. Va rog, daca aveti voi programare si nu puteti merge sau auziti pe cineva care vrea sa renunte, nu ezitati sa imi spuneti. Pot primi raspunsul si pe mailul meu dumitrache.adina@yahoo.com sau pe tel. 0728 17 97 53. Va multumesc din suflet!

26+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana , e super filmuletu cu Erick -balerinu....Eu constat ca aveam dreptate cand spuneam ca bebe meu este puturosel..misca si el de mlte ori , dar nu asa de fortos...o fi oare fetita ?

Nikole, felicitari pentru fetita...dar in loc de Albastrica, trebuia sa ii spui "Rozosina"

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

irinabobe, despre ce marsupiu vorbesti? Pune o poza ca si pe mine ma intereseaza. Ca m-am gandit ca e mai usor sa te plimbi pe afara cu bebe in marsupiu, decat sa cari un carut pe scari in sus si in jos, mai ales cand nu are cine sa te ajute.

Delia13, ce burticuta frumusica!
Nikole, frumoase poze, sunteti fotomodele, nu alta!
Babyangel si mie mi-ar place la o scoala de dans!
Elanik ma bucur ca ti-a revenit umorul!

Fetelor, ma intreb si eu retoric, oare daca in 30 de ani (sau cat are fiecare) nu am facut nici o infectie cu listeria si celelalte cand am mancat alimente din piata (de la tarani), sau fructe nespalate direct din pom, sau cu mainile murdare, sau de pe la toate chioscurile (ca sa nu zic de restaurante), sau am pus mana pe toate animalele, acum cand vorba aia ne protejam si suntem mai atente, de ce sa facem??? Mie doctorita de familie mi-a spus ca in timpul sarcinii imunitatea organismului este crescuta, tocmai pentru a proteja mai bine pe bebe si deci vom face mai putine boli decat in mod obisnuit. Eu inteleg si ingrijorarile astea care ne dau tarcoale, pt ca toate vrem un bebe sanatos, dar uneori poate ca sunt griji inutile. Nu cred ca se intampla nimic daca ai mancat o data icre, salam, branza, sau ai baut pepsi sau fanta. Nu zic sa nu fim precaute, pt ca multe se pot intampla, dar nici sa stam asa cu drobul de sare deasupra capului ca "dar daca..." In fine, e decizia fiecareia ce atitudine ia, nu vreau sa supar pe nimeni, cum ziceam, era o intrebare retorica.

Si ca sa va mai inveselesc va zic si eu un banc:
Cica la primul copil, daca scapa suzeta pe jos, imediat o sterilizezi. La al doilea o stergi oleaca de bluza si i-o vari inapoi in gura. La al treilea poate sa i-o aduca si cainele...
PS: Fetele la al treilea copil ne vor spune daca e chiar asa.

15+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput