Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Bine, ma, fetele, voi ma faceti zuza care doar ma tem, iar voi va intepati pentru acelasi lucru lunar. Care pe care e aici?

Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
babyangel spune:
Buna dimineata mamici si pitici
,
Poftiti la cafeluta si lamicul dejun
..Eu in dimineata asta am avut o pofta ciudatica: am mancat pufuletu, ca aveam in casa pentru Lucas. Am "topit" o punga in 2 minute...
Happyjoy, referitor la job-ul tau, zau ca nu iti va face nimeni statuie nici de acuma in colo...Sa stii ca eu am fost "pentru cariera", si am ajuns in final (dupa 6 ani de dedicatie) sa fiu Director comercial(nu de vanzari) iar apoi Director de filiala la o firma .
Bun...1 an de zile am rezistat ritmului, dupa care mi-am dat demisia pentru ca ajunsesem sa ignor , sa neglijez tot ce era mai scump pe lume: copilu' si familia...Si crede-ma pe cuvant ca nu merita toti banii din lume...Banii ii cheltuiam pe toti haine, cosmetica, masaj...ca deh....dna Director cu oameni in subordine nu se putea prezenta oicum.
Dupa ce mi-am dat demisia , am stat acasa 2-3 luni , ca sa imi revin, sa meditez, si sa pun in balanta, si asa am ajuns acum sa ma bucur de o munca de 3 ore/zi la Scoala de dans pe care o are mama mea de mai bine de 15 ani...Porile mi-au fost mereu deschise, dar eu am tintit mult mai sus..
Asa ca lasa-ti colegii sa vorbeasca, si fa tu ce crezi ca e mai bine pentru tine si familia ta, pentru ca nu cred ca poate fi ceva mai de pret...Iar timpul, zau ca nu ti-l mai da nimeni inapoi.
Anca
20+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
marsy_baby spune:
Neata burticute!nu stiti cam cat costa o eco morfologica?si cred ca se face in sapt 20 - 24, nuh?o zi frumoasa 22ror!
DARIA 22+
ate_09 spune:
buna dimineata!!
Azi nu prea am chef de nimic la lucru...aseara m-am simtit rau, am avut o durere de cap urata
si pana nu am varsat nu am reusit sa ma linistesc. Aproape ca uitasem de starile astea de voma si de rau....dar nu stiu ce am avut ieri.
Am observat ca ma doare capul atunci cand nu beau deloc cafeluta si stau cu ochii in calculator toata ziua...dar ce sa fac daca asta-i jobul
.
Nikole felicitari pt Albastrica!!!! Ce frumos sa ai pereche Albastrel si Albastrica!!
Delia13 esti superba!!!!! Ai o burticuta foarte frumoasa!!
oana nu spun de cate ori am urmarit filmuletul cu bebe miscator
. Abia astept sa vad si eu burtica mea miscandu-se.
Fetelor dar voi sunteti sexy rau toate asa gravidute si cu burtici...la mine inca nu se vede atat de bine, bine eu sunt si mai plinuta si cred ca asta e cauza.Sunt mai mult suncute deocamdata 
marsy preturile pt eco morfologica de trim II cred ca difera si in functie de medic si de oras. Eu merg la bucuresti la Dr Albu si cred ca o sa coste in jur de 400 ron din ce am auzit.
Vezi ca au scris fetele cu o pagina in urma despre preturile din orasele lor.
asteptam un
21+
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
stefimic spune:
buna dimineata fetelor, la cafea nu va invit ca nu mai beau dar la o cana de lapte ce ziceti e bine?
apropo de morfologia de trim II la mne a costat 250 ron si am facut-o saptamana trecuta cand aveam 22 de saptamani, am si pozici cu mandra mea dar nu stiu cum sa fac sa le vedeti daca nu le pot scana.
nu-mi venea sa cred cand am vazut-o la 4D cat de bine arata si ca este formata in totalitate, exact ca un copil numai ca era slabuta, super cu tehnologia din ziua de azi, acum facem supozitii cu cine seamana.![]()
fetelor am si eu o intrebare, mie dr mi-a dat tocmai acum sa fac COMPLEXUL TORCH, credeti ca mai este cazul sa-l mai fac ca nu stiu ce sa zic, la inceputul sarcinii a zis ca nu este cazul ca am mai nascut o data si nu au fost probleme iar acum vine cu faza ca mai bine sa le facem.
voi ce ziceti avand in vedere ca sunt in saptamana 24?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
23+
IOANA
castelanaC spune:
Buna dimineata,
fetelor este al treilea mesaj pe azi pe care-l scriu, in fine, am probleme cu calc, net-ul cu tot ce inseamna tehnica in casa asta.
scuze de absenta dar nu-mi functioneaza mijloacele necesare, pe forumului despre copii se intampla ceva, uneori nu se pot deschide paginile, alteori puf dispare orice pagina fiind apoi imposibila incarcarea ei...
Sunt bine, ma simt excelent ca si pana acum, tot merge bine.
Azi sunt cam obosita si nu ies, drept pentru care stau la canapeloase si cu ceva filme, model Vladimirescu, pe care o salut si o felicit pentru rezultate.
Imi pare rau pentru toate intamplarile din ultima vreme ale lui Kossir... sanatate maxima si optimism, trebuie sa fie bine!
Tuturor fetelor sarcini usoare si sper sa-mi rezolv cat de curand problema ce tine de computer ca imim lipsiti enorm, nu credeam ca devin dependenta de voi chiar asa! sper sa mearga acum transmiterea ca nu mai stiu ce sa fac...
va puppppppp

castelana fericita
17+ 
Ioanact spune:
'Neata!
babyangel multmim pt cafeluta
, eu tb sa m beau una. Ioana s-a trezit in dim asta la 6 (culcata la 20), iar in celelalte 2 dim la 6:30 (culcata la 18:30-19).
Off..sa ii iasa odata maselele..Bine ca acum doarme, de la 7:15.![]()
ellanik bine ca ai gasit sarmale..ca altfel "ma injurai" toata ziua/seara.![]()
Dar, intre noi nu e mare dist, deci puteai sa vii la mine fara pb.![]()
Dr Balasa de la Medgidia lucreaza la Euromaterna?
Chiar ieri a fost prietena mea la control, dar inca nu m-am intalnit cu ea sa-mi zica cum a fost, poate azi..
Delia13 ce frumoasa burtica am vazut!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
castelanaC ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine..ai reusit sa trimiti mesajul.
Poate reusesti sa faci si computerul..da, chiar provoaca dependenta.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Neata fetele !
Stefimic- buna laptele. Lasa ca pun eu 3in1 peste nu-i problema.
ate- si eu patesc la fel daca nu beau cafea. Iar daca stau mai mult de 4 ore continuu la calc ma doare cpau cu toata cafeaua.
. Mor de ciuda.
Anca- si eu si sotul mancam pufuleti si nu de acum
. Nu-i ciudata pofta. Nu-ti mai spun ca eu pap si Kinder Joy ca deja ma vedeti mama denaturata. ( la copil nu am de gand sa-i dau dulciuri )
Roxana- ma sperii cu listeria luata de la produsele din magazin. Ma gandeam ca e foarte putin posibil sa iei ceva din magazin, fata de celel cumparate de la tarani sau de la tara.
Nu mai pap salam de sibiu, acum mi-e frica. Si asa nu gaseam decat o marca fara sa fie tratata cu mucegai.
Castelana-
Freedelia- relaxare placutala mama.
Mai stau sa termin cafeau si ma apuc te treburi serioase. Trebuie sa ma duc sa caut termopane, si nu am nici un chef. Nu ma pot concentra deloc. Mi-e sa nu uit ceva.
Imi voi face o lista cu intrebari si cerinte de acasa sa fiu sigura ca nu uit. Poate asa merge.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Erina spune:
Buna dimineata si de la mine!!!
Am vazut ca s-a strigat catalogul si am intrat sa va salut! Rebiana
!
Vladimir am citit cu mare drag povestirile despre timpul petrecut la Geneva. Draguta comparatia intre doamnele pudrate de acolo si cele din Primaverii. Eu locuiesc pe Primaverii si crede-ma ca rar vad cite una...
Avem si o mamici din Japonia
. Hajime mashite! Felicitari pentru printesa din burtica!!!
M-au pus pe ginduri discutiile despre listeria pentru ca si eu am mincat sushi si chiar am gustat un graunte de brinza cu mucegai. Vineri o sa fac si analiza pentru listerioza.
In rest suntem bine, inafara de niste dureri de burtica-destul de alarmante (pentru ca nu am experimentat asa ceva in sarcina cu Daria), bebelusul e foarte jucaus ca un pestisor!
Sa stiti ca sunt pe aproape si ma bucur la fiecare veste buna pe care o citesc si sunt alaturi de mamicile care au motive de ingrijorare!!!
O zi frumoasa va doresc tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle