Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
vladimirescu spune:
Miria, multumesc pt raspuns. Da' tu esti zdranganita rau, zau !
Pai cum sa te sperii ca faci listeria pt ca ai pus virful limbii pe carne cruda??? Pai eu am fost sigura dupa tonul mesajului tau ca gata, ti-a iesit la analiza listerioza...
Deci, in legatura cu listeria - intre timp m-am documentat mai bine si rezum aici: listerioza se poate contracat de la produse lactate nepasteurizate, produse animale insuficient tratae termic in general - adica si carne mai cruda etc. DAR se ia bine mersi si de la salata si fructe insuficient spalate. Si se mai ia si de la animale domestice, pur si simplu, fara sa le maninci :)) Bref, cred ca doar supa de legume si ghiveciul sint 100% safe ca sa nu dai de listeria :) Si chiar m-am amintit ca am auzit de prietena unei prietene ca a luat listeria de la salata de la restaurant, ca era doctorita si nu a pus limba pe nici un produs animal despre care stia ca nu e safe...
Chestia nasoala e ca pt copil listerioza e o boala f grava cu risc mortal enorm (peste 50% daca nu e tratata corect si la timp), si o poate contracta intrauterin sau la nastere. Carevasazica, chiar nu e de glumit...
Bun. Sa va zic ce am hotarit eu, care am mincat si somon fume de mai multe ori, si sushi, si gratare putin in singe, si prosciuto si am gustat din greseala si brinza de la piata - ca sa nu mai zic cite zeci de salate am mincat deja la restaurant si o sa mai maninc... O sa fac analiza de listeria din nou, impreuna cu altele de singe (daca tot ma intep), ca in felul asta stiu care-i treaba si cu listeria, dar si cu fierul, calciul etc din singe. Nu sint panicoasa de felul meu deloc, dar cred sincer ca mai bine te controlezi des sa stii ce e cu tine decit sa te bazezi mereu pe steaua ta norocoasa. Iar daca Doamne fereste se cede vreo listeria ceva, bagam din timp ampicilina si sint sanse f mari sa scapam cu bine de ea. Si am sa fac analiza asta la fiecare 4-6 saptamini, sa fiu eu sigura, ca inafara de bani n-o sa ma coste nimica. Iar banii sint in primul rind pt sanatate, la naiba cu toalele si mobilele prin casa :))
Hai va tzuc, sa nu stati speriate toata sarcina de tot felul de chestii, ca e pacat tare - prima mea sarcina a fostcea mai fericita perioada din viata mea de departe, ca asa mi-am dorit sa fie, ceea ce va doresc si voua!
Dar sa fim si precaute si sa ne servim de cuceririle medicinei ca de aia am invatat carte!
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
andra_s spune:
tu, ella, nu ai toate tiglele pe casa
!! am ras de nu ma mai puteam opri, auziti voi, de unde atat umor intr-un singur om?
- Happyjoy cunoastem faza cu colegii si mai ales colegele binevoitoare care mai aveau putin si scapau copilul din burta fix intre prizele de sub birou .
- zice sotul ca in sfarsit am si eu o masura ideala(60,90,60 desi cei doi de 60 cred ca sunt la glezne si gat)

esti criminala!!!
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
21+
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby anca_iary- pune poza cu bibe. Mie imi place orice tine pe bebe. Eu nu iau bibe pt ca nu vreau sa cedez tentatiei si sa ii dau lui bebe. Sper sa pot sa alaptez cat mai mult, deja un san s-a apucat de treaba nu cred ca vor fi probleme. Oricum o sa ma uit la modele in caz de am nevoie sa stiu dupa ce trimit sa-mi ia. Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
trimit link-ul cu bibe
sper sa aparahttp://www. drbrowns .ro/ am pus spatiu intre punct si numele site-lui ca sa nu apara ca reclama. Eu am luat-o pe cea cu gat larg de 120 ml.
anca
17+
si
de
Karla Maria 20.08.2003
Delia13 spune:
Fetele am intrat sa postez si eu cateva poze cu burticuta mea sper sa se vada.ELLANIK, mersi de informatie nu stiam o sa sun miercuri la cabinet sa intreb sper sa nu fie adevarat acu sunt chiar ingrijorata, dk a venit la Euromaterna nu am bani sa nasc acolo, sa-mi schimb medicul acum nu vreau offff, pe 13 eram prog. la morfo fetela si dk nu mai e acolo nu stiu unde sa ma duc

.Tu parca esti la Lutescu, nu? acolo cat costa morfo?
Delia13 19+
David Andrei
Delia13 spune:
Am uitat de poze
http://community.webshots.com/album/575263871CrJPdE
Delia13 19+
David Andrei
dayanara spune:
delia ce frumusica esti si pari tare vesela, toata numai zambet :)
cum sa nu se vada burtica!
si mie mi.e frica de listeria dupa cazul unor persoane celebre de aici, ea a capatat in luna a 7.a listeria dintr.o branza artizanala scumpa...au trebuit sa.i provoace nasterea pe loc, dar copilul tot s.a ales cu leziuni cerebrale de neinchipuit ...doamne fereste
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
rebiana foarte frumos ai povestit, m.a impresionat povestea nasterii,
si tocmai ce evitam in timpul asta sa intru la stele, tocmai pt ca ma ia plansul
andira ce faci? sunteti mai bine?
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Delia morfo de trim I la dna L este 300 si include masurarea translucentei nucale numai ca e foarte greu sa prinzi o programare la dumneaei daca nu esti pacienta.La Euromaterna este 400 ron morfo.De fapt morfo de trim II la dna L este tot 400 dar la tine, fiind sarcina mai mica intrebai de cea de trim I,nu?Sa stii ca foarte multi medici s-au dus la Euromaterna ceea ce spune multe.Intereseaza-te de dl dr Chazli AlFawaz.Are la Provita si evident si la Euromaterna .Am nr lui de tel.Parca avea garzi si in Medgidia.In Spit Mare au ramas doar "vechiturile" care intelegi tu de ce nu au avut loc la Euromaterna.Totusi mai gandeste-te cu privire la Euromaterna.Iesi cu putin mai multi bani decat la Spit.Jud.Si nu se compara conditiile.Pt morfo poti incerca si la dr Ciufu.Daca vrei iti trimit telefoanele dr enumerati aici.
Miria esti culmea.Avem voie maioneza la borcan de cumparat sau facuta in casa din galbenus fiert doar.Ntz ntz!
Vladi si tu ai dreptate.Asa fac si eu cu toxo si cu listeria.Ma intep la 5-6 saptamani sa vad daca "m-am murdarit".
21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ellanik spune:
Delia la Medgidia mai sunt si alti medici gineco.Daca vrei intreb pe acolo sa vad.Stiam o moasha pe acolo si poate ea ma ajuta.Hai nu sta tristuta ca se rezolva cumva.Ti-am vazut pozele si, cu riscul ca ma vei injura...cel mai mult imi place poza in care esti in rochita si cu parul desfacut.esti o frumoasa.Si celelalte sunt frumoase insa cred ca prin prisma meseriei ,esti maturizata in acele poze.Na, parerea mea!
21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
freedelia spune:
Neatza, v-am tot citit dar nu am avut nimic de adaugat, asa ca am tacut :)
Si eu am mancat sushi, nu am putut sa ma abtin, cam o data pe saptamana ma rasfat. Am mancat si in celelalte sarcini si a fost ok, sper sa fie si de data asta. Eu beau si cola (diet coke, ca si asa sunt cat casa), cel putin 2 conserve pe zi. Mi-e foarte sete si cum nu pot bea apa, mi-e la indemana sa beau o cola, mai usor decat sa imi storc o lamaie sa fac limonada.
Tati este plecat pana vineri seara, asa ca noi mergem la mama si ne intoarcem joi. Am si acolo internet, asa ca o sa intru sa va citesc.
Va pup si sa aveti o zi buna!
20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE