Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Listeria nu da imunitate, ca toxoplasmoza, spre exemplu. O poti face de multe ori, doar ca daca nu esti gravida nici nu o bagi in seama, ca seamana cu gripa ca simptomatologie.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Deci(uf ce frumos am inceput ...cu "deci"..exact ce le interziceam eu pushtilor mei de la scoala) sa incep prin a o lua pe Ioanact la ture.Auzi, draguta, cand mai zici de sarmale cheama-ma la tine ca io azi toata ziulica am cautat un loc unde sa mananc sarmale si intr-un final (ca o blonda respectabila ce mi-s) mi-am dat seama ca la real am mai mancat eu sarmale bune rrau.Deci daca stiam ca ne inviti veneam de dimineata.(gluma)
Cat despre carnea de pui se gaseste tocata si e fff buna si aia de curcan dar ies bune alea in foi de vita cu carne de curcan.
Am fost si am mancat sarmale si am luat si acasa diverse si i-am dat soacra-mii de lucru ca maine e libera si sa nu se plictiseasca.M-a luat ea cu intrebari fofilante de genul"Da' ceapa nu mai avem.Ce ma fac?" si eu spuneam "Am luat" ;"Da' cu ce acrim?","Am luat bors.""Da' e cam tare varza!Nu pot desface foile .Mai bine faci tu calita." "Las' ca o oparesc eu!"Deci maine dimi are program si i-am zis sa faca multe.Din porc si vita si cu slaninuta printre ca toate ca toate dar sarmalele daca nu-s cu porc parca nu le zice sarmale.Si o sa fac si eu o supica de galushcutze ca galushca mea din burtica (pe care o salut si pe aceasta cale) este innebunita dupa asa ceva.Si cred ca voi cashuna pe socrella sa bage si o placinta cu praz ca sa stiu de ce ma injura.Hihihi!

Stefimic frumosi, bre!Da' rau de tot!Ce burticutza frumu ai!Si despre continutul anterior(copilul) ce sa mai zicem.Adorabil mon cher!
Selina, Selina daca nu veneai cu platoul ala aburind ma faceam ca nu te cunosc.Buna treaba cu iertaciunea pe baza de platou cald.
Succes la doctorat.Bebe iti va acorda tot sprijinul vei vedea.
Oana , si tu Brutus cu toba?Pfuai!Sunteti de groaza.Cum imi potolesc o pofta(sarmalele) veniti cu alta.Bey da' terminati ca ma arunca barbatu'n strada cu plodu'n brate.In fiecare zi alta pofta.Voi vreti sa-mi taie internetul?S-a prins el ca atunci cand inchid pc-ul ii zic"mi-e pofta de.." si ma ia ironic" de ce asta ai citit pe forum,ai?"
Dayanara eu joc remy mai nou.Daca vrei ne omoram timpul amandoua ca e online.
Andira suntem amabile si simpatice (cu urarile) ca dragute automat suntem toate.(azi sunt pusa pe giumbushlucuri dar parca vad ca iar mi-o iau in cap de ce mai debitez).
Delia sa stii ca eu am observat un lucru .Daca port tocuri(si eu am numai cizme sau pantofi cu toc inalt) nu obosesc asa repede ca in adidasi sau pantofi fara toc.Atentie.Am auzit ca dr Balasa de la Medgidia si-au dat demisia de acolo si lucreaza la Euromaterna.
Vulpita sa stai cumintica in patucean sa il pazesti pe bebelin.
Bluekidoo mi-a placut postul tau in legatura cu nasterea naturala vs cezariana.Eu sunt pro-natural(cand este posibil).Bine scrise cu avantaje si dezavantaje.Acu' na!Scoatem pe dansa(ma scuzati s-avem pardon) ditamai bebelu doar nu o fi un partz sa nu doara nik.Cat despre nasterea in apa eu am vrut insa dr mea m-a sfatuit sa stau la locul meu ca nu este un mediu tocmai steril ca mai intra si dr cu tine cand esti in travaliu si ca bebe poate contacta vreo zgaiba din apa, etc etc.Si costul era identic cu nasterea naturala.
Oanka si eu ii povestesc lui Geo-baby cate ceva si mi-l si imaginez cum asculta el cu ochii mari si atent si din cand in cand mai scapa un sughitz, o balutza, un partz , ceva acolo sa stiu ca e online.
Andra sa speram ca bebe va fi disciplinat si va dormi noaptea ca si al meu e tare incantat la miezul noptii si imi ridica bucile de mi se umfla buricul.Si-al meu e nazdravaul de la miezul noptii dar si noi tot asa suntem,ce sa-i faci?
Happyjoy cunoastem faza cu colegii si mai ales colegele binevoitoare care mai aveau putin si scapau copilul din burta fix intre prizele de sub birou.Ce le mai freaca pe cate unele grija de altii!!!Mooama ce bataie ar merita.Vin cu fii-miu?Sa stii ca el face karate acolo inauntru si cred ca ti-i dovedeste pe toti.
Despre carucioarele de la primii pasi am vazut si am pipait.E drept ca au 3 in 1 si ca sunt mai ieftine dar mie mi s-a parut ala de la Chicco etansh .Materialul celor de la primii pasi este...asa cum spune si numele (probabil sunt materialele de cand s-au facut primii pasi in de-ale textilelor...in sensul ca nu mi se par foarte calitative.)Si daca nu sunt asa strong...Cedeaza.Eu am de gand sa iau carutul asta sa-l folosesc pana nu mai pot si eventua daca peste 2 ani imi ajuta Dzeu si mai fac un fiv si am al doilea bebel sa-l folosesc si atunci.Iti dai seama ce e in capul meu?Si cine ma vede nici nu ar zice ca gandesc asa departe.
Despre biberoane merita sa avem in casa macar unul de la dr.brown (sau ceva de genul asta)care are o chestie ingenioasa ce previne colicii.E destul de scump dar ce nu facem noi pt mogaldete?!
Ina ai fost beton armat cu bancurile despre si cu soacre.Eu de acum ma educ sa nu fiu socrosenie.
Honey tari bancurile.Asa, gagici!
Miria si eu ma indoiesc ca ai luat listeria.Plus ca stiam ca din carne insuficient preparata se ia toxo nu listeria.Fa analiza nu lua degeaba trat care ma gandesc ca e antibiotic si care...e antibiotic.Eu am papat si icre si salam de sibiu si analiza e ok.
Vio si eu vreau colaaaa!Si al meu nu-mi da.La noi e o chestie cu sucurile ...le-am eliminat complet dar nu de acum ci de vreo 2 ani ,la fel si cu prajiturile din comert si cu restul chestiilor superprocesate dar imi e pofta .O sa merg la fratele meu si ii zic sa-mi ia.
Vladi si eu am papat somon fume si prosciuto crudo.Si n-am nici o treaba.
Rebiana, m-ai vazut,da?Ai auzit unde am umblat.
Oana am vazut filmuletul.Super tare.Poate il pacalesc si eu pe GeoTeo si-l filmez.Felicitari!
Kossir asa sa faci.Sa nu fii stresata ca nu ai de ce.
Andra deci da am fost dupa amenajari...la stomac.Aa!Si am fost si la med de fam.

Hai sa bag ceva si on-topic nu de alta dar sa nu sara cineva cu biciul sa zica ceva de off-topic(nu dam nume ca se supara Vladi ).
Deci am fost la med de familie.Acolo lume bolnava:unu tusea , altu' stranuta, altu isi scuipa plamanii la propriu de m-am ingretosat si mi-am bagat burta la inaintare ca sa nu stau la coada care de altfel era enorma.M-am cantarit:4,5 kg puse de cand am ramas gravida deci ok, 14 cm in circumferinta de luna sept cand aveam 83 si acu 97 de zice sotul ca in sfarsit am si eu o masura ideala(60,90,60 desi cei doi de 60 cred ca sunt la glezne si gat), tensiunea 10 cu 6 , la analize mi-a facut o citire si mi-a zis o usoara anemie si dr mi-a recomandat atentie!!!friptura in sange si ficat."And I said :Hey!Whats going on?" Era un vers dintr-un cantec mai vechi al lui 4 non blondes.Deci sunt fata de gashca si nu m-am facut cat muntele si sunt si tensionata bine.
Gata!M-am lungit rrraaau!Bashca off-topicu'.Va tzuc pe toate si pe toti.In special pe bebei.

Na ca am scris sa nu ma mai barfiti ca nu intru.Io tac tac da si cand ma apuc de vorbit.....

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Dayanara de tinut minte faza cu sendvisul in poseta cand merg sa nasc.

21+George-Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- si mie mi-a spus doctora ca listeria sa poate face de mai multe ori, dar cica nu e valabil pt toata lumea. Oricum e bine sa ne ferim
Ca vaccinul ROR il faci , si peste 3-4 ani te trezesti cu oreon, rubeola
Ella- ficat in sange ??? Ihhh!!
Sa ne spui maine daca ai mancat toba

Mi-am amintit. Mi-am masurat burta. Am 76 cm de la 62cm.
Care zicea ca am burta mica?

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

ELLANIKA - M-ai facut sa rad cu dimensiunile tale (60-90-60).
De pofte ce sa mai zic, sunt la fel, trec repede de la una la alta, de nici nu mai stiuce vreau. As manca de toate in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asta cu 60-90-60 a fost tare
nu de alta dar in curand eu fac 90-90-90

ella si eu am biberoane doar de dr brown, dupa ce le.am incercat pe toate la astea m.am oprit si avent imi surad, cele de dr brown pe langa mecanismul ala de colici imi plac pt ca sunt din material bun, nu raman patate, tot timpul par noi

cand te plictisesti de remy , sa mai scrii pe aici la ce joc te bagi, nu de alta dar remy n.am jucat deloc

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ma duc la somn ca am o durere de cap combinata cu greta si gust de ceapa de la salata de vinete .
De ani de zile nu am mai mancat cu ceapa . Nu stiu ce m-a apucat azi
Noapte buna

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

DENISA - Somn usor!

Mergi la inceput

Cand ma obisnuisem cu gandul ca maine pap toba ,hop si Honey cu salata de vinete.Ntz! ntz! ntz!Si ce greu pica aia!!!!

21+George-Theodor

Mergi la inceput

Da, mai, ELLANIKA si mie im place tare salata de vinete, dar numai cu maioneza si nici din aia n-avem voie in sarcina.

Mergi la inceput