Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Nikole felicitari pentru Albastrica! Sa dea Dumnezeu sa stea cat mai mult la mami in burtica! ![]() Iata povestea nasterii cu parfum de ghiocei. Cu ajutorul lui Doamne-Doamne anul viitor, purtand tot parfum de ghiocei, se va scrie povestea bebelusei. Oana sarut-mana de explicatie! Sa stii ca dupa atatia ani de "forumit" abia acum am vazut cele patru butoane de la optiunea Videos Mami de Luca si 18+ cu ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana, dupa atatea "hopuri" pe sarcina, deznodamantul a fost unu bine meritat
Anca
20+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucashttp://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Cu cat timp inainte v-ati facut programare pt morfologica de trim 2?
Eu trebuie sa-mi fac pt prima sapt din decembrie si ma intreb daca nu e deja prea tarziu.
Astept sa mi se incarce telefonul sa ma apuc de sunat
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
kossir spune:
Buna dimineata,
Va servesc cu cafeluta cu lapte si va doresc sa aveti o zi buna.
Eu nu prea as avea de spus mare lucru, intrasem sa citesc si vreau sa-i spun Rebianei ca i-am citit povestea cu miros de ghiocei. Superba, mi-au dat lacrimile, sper sa ai inca o poveste la fel de frumoasa in primavara urmatoare
.
Delia, cred ca ti-am mai spus, esti superba, te-am si ascultat
. Dar acum cu burtica, radiezi. Cine zicea ca n-ai burtica? Erau invidiosi
.
Castelana, merci,
bine ai revenit, speram si noi sa-ti mearga "tehnicile" ca-ti simtim lipsa. 
Denisa, spor si succes la cumparaturi
.
Freedelia, profita din plin de sejurul la mama. E super ![]()
Va pupic si sa aveti o zi buna 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
22+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
andira spune:
Lindal - ![]()
![]()
N-o sa fie chiar asa, dar de ex n-o sa mai sar in sus si sper sa nu ma mai dispere sotul - la fiecare sughit.![]()
Noi avem cam acelasi DPN. Nu mai tin minte (scuze!), tu unde nasti?
Delia13 - esti o frumoasa! Sa fiti sanatosi! 
M-ati capiat, peste 3 saptamani ma duc sa cer sa-mi faca si mie iar analiza de listeria! ![]()
Am mancat niste sushi in luna august, si sa ma mai gandesc ce boacane am facut... Oua crude nu, carne cruda nu, fructele le-am spalat bine (zic eu)... deci, peste 3 saptamani ma infiintez cu cererea la medic, chit ca o sa se uite lung. ![]()
Marsy - parca tu intrebai cat costa eco morfo. Ti-a raspuns Ate am vazut, 400 ron, am intrebat eu ieri cand mi-am facut programarea, cu ajutorul ei (
).
Din ce am intrebat eu la celelalte clinici (Diagnosys, Medlife) costa 450 - 500 - 550 lei. Depinde de fiecare unitate.
vladimirescu spune:
Lindal, cred ca ai dreptate dintr-un singur punct de vedere: ca sarcina nu trebuie sa fie o spaima continua si sa ne temem de drobul de sare care o cadea peste noi... Altfel, eu sint adepta cititului, informatului si ginditului rational. E adevarat, o multime de femei care nu se spala, maninca resturi din gunoaie etc au facut copii sanatosi de-a lungul vremii, si vor mai face, si asat pt ca DD are grij ade copii (prin sistemul nostru imunitar si altele de-ale lui :)) Dar eu zic ca nu e intelept sa te bazezi doar pe noroc, frumos e sa mai facem si noi cite ceva sa-i fie bine lui bb. Cum ar fi, de exemplu, sa ne ferim cit putem de ce stim ca e periculos in sarcina, sa ne controlam ca, daca avem vreo problema, sa o "reparam" din timp etc.
De aia sustin: nu sa fim panicate si sa ne gindim la toate relele, darsa facem ceea ce trebuie facut, dupa cit de mare e rezistenta la frustrare a fiecareia :)) Eu de exemplu, fumez (nu da, Ellanick, lucrez sa nu o mai fac deloc!!!), mai beau cola, mai maninc carnuri crude, dar cu mare moderatie toate, doar atunci cind ma simt de-a dreptul nefericita daca nu fac vreuna din astea... Incerc sa fiu insa cumpatata, nu fac toate relele din lume umai ca stiu eu ca n-o sa se intimple nimic... pt ca daca s-ar intimpla, nu mi-as ierta-o...
hai deci cu optimismul dar si precautia inainte!!! 
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Delia13 spune:
Feteleee, multumesc de aprecieri pt burticuta![]()
.Nu eu eram cea care a scris ca zice lumea ca nu am burtica, la mine e tocmai invers una m-a intrebat dk am gemeni si alta ca asa arata ea in 6 luni![]()
.IOANACT astept diseara sa-mi dai vesti

Delia13 20+
David Andrei
andira spune:
Honeybaby - depinde unde si la cine vrei sa o faci.
Eu am sunat ieri sa ma programez la dr Pop (Diagnosys) sau la dr Chitescu (Medlife) si am primit "oferte" pentru ianuarie si februarie.
M-am programat la dr Albu pentru 14 decembrie, dar seara mi-am dat seama ca nu mi-au spus ora. Trebuie sa sun din nou sa ma lamuresc.
dayanara spune:
freedelia, cola am baut si eu o gramada la prima sarcina, dar fara cofeina, ca aia imi place mai mult
acum beau din cand in cand, dar nu mai am pofta de cola ca prima data
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Lindal- sistemul imunitar este mai scazut in sarcina, tocmai ca sa permite organismului sa accepte sarcina si sa nu o respinga ca pe un corp strain.
E prima data cand aud ca sistemul imunitar ar fi mai alert in
sarcina.
Acum listeria e posibil sa faci si inainte de sarcina, si toxo si CMV dar pt tine nu sunt periculoase cum sunt pt bebe din burta.
Uite eu le-am facut inainte de sarcina si sunt ok, nu am patit nimic, dar pt bebe ar fi foarte periculos sa se intalneasca cu un asa virus in timp ce el se formeaza acolo in burtica.
Acum fiecare face cum crede. Eu merg pe idea ca 9 luni din viata asta lunga nu o sa mor daca nu mananc nu stiu ce. In plus iau decizia asta si in locul unei fiinte care nu poate decide si nu mi se pare corect.
Daca fi miu o sa vrea sa fumeze, bea, sau mai stiu eu ce prefer s-o in faca in cunostinta de cauza.
Biberoane dr brown sunt si la noi. Voi de care luati?? cu gatul larg sau din acelea normale. Pe mine ma incanta cele cu gatul larg, dar nu stiu care sunt mai avantajoase. Si ce volum alegeti 120 ml sau 240 ?? banuiesc ca cel de 60 ml pt prematuri nu are rost sa-l cumpar, mai ales ca nu am degand sa-l folosesc daca nu va fi cazul.
Si apropo de asta, de ce luati biberoane, asta pt mamicile care vor sa alapteze ?
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Lindal, cred ca ai dreptate dintr-un singur punct de vedere: ca sarcina nu trebuie sa fie o spaima continua si sa ne temem de drobul de sare care o cadea peste noi... Altfel, eu sint adepta cititului, informatului si ginditului rational. E adevarat, o multime de femei care nu se spala, maninca resturi din gunoaie etc au facut copii sanatosi de-a lungul vremii, si vor mai face, si asat pt ca DD are grij ade copii (prin sistemul nostru imunitar si altele de-ale lui :)) Dar eu zic ca nu e intelept sa te bazezi doar pe noroc, frumos e sa mai facem si noi cite ceva sa-i fie bine lui bb. Cum ar fi, de exemplu, sa ne ferim cit putem de ce stim ca e periculos in sarcina, sa ne controlam ca, daca avem vreo problema, sa o "reparam" din timp etc. De aia sustin: nu sa fim panicate si sa ne gindim la toate relele, darsa facem ceea ce trebuie facut, dupa cit de mare e rezistenta la frustrare a fiecareia :)) Eu de exemplu, fumez (nu da, Ellanick, lucrez sa nu o mai fac deloc!!!), mai beau cola, mai maninc carnuri crude, dar cu mare moderatie toate, doar atunci cind ma simt de-a dreptul nefericita daca nu fac vreuna din astea... Incerc sa fiu insa cumpatata, nu fac toate relele din lume umai ca stiu eu ca n-o sa se intimple nimic... pt ca daca s-ar intimpla, nu mi-as ierta-o... hai deci cu optimismul dar si precautia inainte!!! ![]() 18+ cu ![]() mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
Este exact ceea ce gandesc si eu
. O fi maturizarea? Ca varsta nu cred Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
22+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar