Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 5

kossir spune:
Buna seara,
Se vede ca n-am activitate, stau mereu pe forum.
Elybub, bine ai venit, sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos
. Haide scrie repede sa scapi de "monitorizare" si sa ne cunoastem mai bine.
Happyjoy, stai cumintica, mai ales ca nu prea se opresc contractiile. Lasa-i pe cei de la servici, ca asa cim spuneai si tu, nu-ti ridica nimeni statuie .
Vulpitza , sanatate multa, ai grija de voi.
Miria Cristina, nu fi suparata, sper ca vine de sarbatori si atunci bucuria va fi si mai mare .
N-am inteles eu bine, ai listeira, sau inca n-ai facut analiza?
Fetele cu bancurile, sunteti grozave, tineti-o tot asa .
Eu nu sunt deloc stresata, disperata de gripa. Nu sunt genul. Ma gandesc mereu ca ce e scris, va fi. Doamne ajuta!
Noapte buna
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 22+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar

kossir spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana ![]() ![]() Sa incep cu frica pentru listeria, Miria, am o intrebare, dar fara sa te superi pe mine, ai sa rezisti asa in stres din asta pana la sfarsit? Eu recunosc ca m-am stresat mult in primul trimestru ce sa mananc si ce nu, dar deja obosisem si mi-am zis ca eu nu vreau sa simt sarcina ca pe o corvoada de 200 si ceva de zile, asa ca m-am decis sa nu ma mai stresez. Nu am imunitate la toxo, dar nici nu am mai repetat-o. Pana la urma tine de Cel de Sus daca eu voi duce sau nu sarcina cu bine pana la sfarsit. Eu zic ca nu e cazul sa mai adaugam stres suplimentar la cel care deja este. Oanka toata m-am emotionat la cum ai povesti. ![]() ![]() Alina eu iau piept de pui deja tocat din magazin, dar mai bine sa il dai prin masina. Kossir off alt stre. ![]() Blue eu nici nu concepeam sa nu stiu ce este. Sunt de parere ca aparatura din ziua de azi cam greu da erori. Mai degraba medicii sunt problema. Mie 3 medici mi-au zis ca e baiat, deci cam greu sa nu fie asa. Happyjoy sa nu bagi in seama comentariile rautacioase ale colegilor. Pt noi important trebuie sa fie bebeii si nu serviciul, colegii. Abia astept sa intru in concediu sa scap. Fetelor, cum se manifesta celebrele arsuri? Pe mine ma ustura in interior undeva deasupra burtii, mai jos de capul pieptului. Eu ma asteptam sa sim ceva pe intreg esofagul. ![]() Bancurile sunt toate super. ![]() Si sa ne laudam si noi cum miscam ![]() ![]() Oana ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Superb, superb

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si

http://community.webshots.com/user/kosscar

Rebiana27 spune:
Nikole felicitari pentru Albastrica! Sa dea Dumnezeu sa stea cat mai mult la mami in burtica!
Iata povestea nasterii cu parfum de ghiocei. Cu ajutorul lui Doamne-Doamne anul viitor, purtand tot parfum de ghiocei, se va scrie povestea bebelusei.
Oana sarut-mana de explicatie! Sa stii ca dupa atatia ani de "forumit" abia acum am vazut cele patru butoane de la optiunea Videos
Mami de Luca si18+ cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!

andra_s spune:
nikole!!! ia uite, lume noua, hai ca se reintregeste gasca!
a strigat si rebiana catalogul, poate asa mai primim vesti si de la celelalte "colege de suferinta".
ella tu pe unde umbli toata ziulica? ocupata cu amenajarile? atunci se accepta, altfel dam nana la f..dul gol
oana esti "deschizatoare de drumuri" la odiseea noastra! primul carucior (sper sa nu gresesc ), primele miscari ale lui bb, primul patut cumparat si primele hainute, si acum ... primul filmulet cu cioc-cioc
. imi place mult, stim si noi la ce sa ne asteptam! uite si pt asta un buchet de floricele
un somnic pufos la toata lumea!
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei 21+

dayanara spune:
oana, tare m.a impresionat abia astept sa vad si eu aceleasi miscari, din nou
nikole felicitari pt carucior sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa ca albastrel
rebiana ma pun pe citit imediat ce ma lasa ivan
roxana 18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE

Rebiana27 spune:
Revin mai repede ca fulgerul... Nikole esti o frumusete de fata cu ochi care fac in ciuda cerului senin... iar micul tau Albastrel e A-DO-RA-BIL!!! Ce mi-as fi dorit eu sa am copiii cu ochi azurii... te pierzi in ei!!
Mami de Luca si18+ cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!

vladimirescu spune:
Nikole- rusine!!!! N-ai mai intrat la noi de luni de zile!!!! Sa stii ca de multe ori m-am gindit sa caut in primele noastre pagini si sa te PM, sa stiu de tine, dar m-am gindit ca poate ai patit ceva rau si nu esti deloc in the mood sa vorbesti cu oameni pe care practic nu-i cunosti si sa fii fortata sa te destainui... Nu mi-e rusine sa-ti zic "rusine!" pt ca eu una m-am gindit de multe ori la tine cu teama ca ai patit ceva si m-a chinuit incertitudinea sa-ti sciu pe PM, sa nu-ti scriu... Ce sa fac, mi-ai picat cu tronc si ti-am dus grija!
Na, acum ca te-am balacarit si m-am racorit, iti zic ca sint tare bucuroaas sa aflu ca esti bine, ura pt Albastrica si bine ai revenit printre noi!!
Si stai sa vezi tu ce te mai balacaresc data viitoare daca nu scrii si tu macar o data pe saptamina un scurt mesaj cu "sint bine" si atit - daca simti ca nu vrei sa zici altceva!
Uite, eu stiu ca am sustinut pe acest forum ideea ca cine nu are nimic de zis sa nu mai umple degeaba paginile, ca e greu de citit cite 20 de pagini pe zi si ca, din respect pentru gravidutele neforumiste care vor cauta raspunsuri la problemele lor prin paginile noastre, nu e frumos sa umplem paginile cu balarii tip "ce am mai mincat azi" sau "am luat patut de culoare verde praz copilului" (si eu scriu din astea, nu dau in nimeni, e doar un exemplu!)... Dar am realizat curind dupa aceea ca unele din discutiile frivole si lipsite de "informatii utile" - adica cele incriminate de mine - fac bine fetelor de aici sa le discute (si unele chiar si mie, recunosc cu vinovatie :)) Si am mai realizat ca s-au legat prietenii, exista afinitati intre anumite fete si ca... asta e ! Ai intrat in hora, trebuie sa joci! Nu exista sa-ti placa toate postarile sau toate fetele, ca sintem de toate felurile si pe toate gusturile aici, dar niste prietene simpatice si-a gasit fiecare cred si uite asa devine obligatoriu sa dai cite un semn si sa le respecti prietenia pe care ti-o ofera cu generozitate, pt ca altfel isi fac griji pt tine si nu e frumos... Si cred ca, cu ceva bun simt, o sa reusim sa nu umplem paginile numai si numai cu off-topics, si ca o sa ne mai abtinem citeodata si-o sa ne straduim sa mai dam si cite o informatie cu relevanta :))
Hai, ca am batut saua destul de-a priceput si calul si familia lui, bine? 18+ cu
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

miria_cristina spune:
VLADIMIRESCU - Nu, nu am listeria, dar imi este teama sa n-o fac. Am facut analiza, dar as mai face-o o data.
In sarcina n-ai voie deloc sa te atingi de carne cruda, oua crude, icre, barnzeturi moi, lapte nepasterizat sau sucuri nepasteurizate, mezeluri facute doar din carne cruda (gen Sibiu). Chiar daca animalele sunt crescute si hranite si ingrasate artificial in crescatoriile de stat ele tot pot face listeria.
Daca vestitele branzeturi cu mucegai frantuzesti sau branza feta poate fi cu listeria de ce nu s-ar gasi si la noi in supermarketuri. De fapt, spaima a si inceput dupa ce s-a anuntat ca in supermaketurile mari din capitala s-a gasit in branzeturi.
Na, sunt eu mai panicoasa, dar din pacate chiar sunt cazuri si astea m-au speriat.
Nu mananc nimic de la tarani, nici branza, nici carne, nici oua. Pe toate le iau cu eticheta pe ele.
Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

honeybaby spune:
Nikole- fericitari pt Albastrica. Sa creasca mare si sa stea in burtica la mami pana la termen. Am vazut ca ia scris pe la '' bucatarie'' si m-am uitat sa vad daca ai schimbat semnatura. In weekend era inca Maronel, acum e Albastrica.
Oana- mare dansator ai acolo. Frumos, frumos, frumos.
Vladi- si calul si famile lui????.
Denisa, 17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE

dayanara spune:
ce ciuda mi.e pe denisa si gaby
ele au imunitate , asa ca se pot indopa cu toate bunatatile
cum spuneam eu la spital n.am nevoie de bagaj, dar am sa.mi fac un sandwich mare de tot cu salam gen sibiu si primul lucru dupa ce nasc , aia mananc
roxana 18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE