Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu stiam ca de pe carne cruda, jamon (prosciuto) eventual se ia toxoplasmosis , listeria din branza oua lapte nepasteurizat

oricum nu cred ca se poate lua doar atingand cu limba...in felul asta ar fi mult mai raspandita decat este, ca sa te afecteze tre sa se digere cumva sa intre in sange , banui si eu, oricum ca sa fii tu linistita nu strica sa faci analize

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana ai facut capitol nou si te-ai lasat absorbita de serviciu! Hai ca dupa saptamana respiri usurata gandesc... doar trec controalele, nu?
Roxana scoate capul din jocul ala!!
Ella pe un' umbli?
Ia sa fac eu prezenta (nu dati cu rosii, doar sunt invatatoare )
~ Stefanna... Gabyhila... sensibila... Ramy (cum te mai simti?)... freedelia... jeni_h (sa vii cu vesti bune maine de la morfofetala)... ioanaa28... nibi_niki... corimami.... atb... erina.... yaia... samaria... paps... krys_niko... irinabobe... nikole... liliana28... magdone... mihaelagrosan... michelle_sf... nemary... Castelana plus celelalte fete care nu au mai scris de o vesnicie... feteleeeee, ce faceti??

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana ma chinuiam sa recuperez ca la birou mergea ff greu netu si nu am mai avut rabdare. Garda nu a venit azi, poate maine.

Sa incep cu frica pentru listeria, Miria, am o intrebare, dar fara sa te superi pe mine, ai sa rezisti asa in stres din asta pana la sfarsit? Eu recunosc ca m-am stresat mult in primul trimestru ce sa mananc si ce nu, dar deja obosisem si mi-am zis ca eu nu vreau sa simt sarcina ca pe o corvoada de 200 si ceva de zile, asa ca m-am decis sa nu ma mai stresez. Nu am imunitate la toxo, dar nici nu am mai repetat-o. Pana la urma tine de Cel de Sus daca eu voi duce sau nu sarcina cu bine pana la sfarsit. Eu zic ca nu e cazul sa mai adaugam stres suplimentar la cel care deja este.

Oanka toata m-am emotionat la cum ai povesti. Esti o fata tare speciala, iar copilasii tai cred ca sunt fericiti sa te aiba la catedra.

Alina eu iau piept de pui deja tocat din magazin, dar mai bine sa il dai prin masina.

Kossir off alt stre. Mama lor de gripe si boli care nu ne lasa sa traim linistiti.

Blue eu nici nu concepeam sa nu stiu ce este. Sunt de parere ca aparatura din ziua de azi cam greu da erori. Mai degraba medicii sunt problema. Mie 3 medici mi-au zis ca e baiat, deci cam greu sa nu fie asa.

Happyjoy sa nu bagi in seama comentariile rautacioase ale colegilor. Pt noi important trebuie sa fie bebeii si nu serviciul, colegii. Abia astept sa intru in concediu sa scap.

Fetelor, cum se manifesta celebrele arsuri? Pe mine ma ustura in interior undeva deasupra burtii, mai jos de capul pieptului. Eu ma asteptam sa sim ceva pe intreg esofagul.

Bancurile sunt toate super.

Si sa ne laudam si noi cum miscam , de la sec 49 la 56 facem balet :

Oana 22+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Wow, ce fain, Oana!! Am urmarit de trei ori, asa mult mi-a placut!! Abia astept sa simt la fel!! (ce mi-a placut ca ai postat direct filmuletul... cum ai facut?... care e butonul "vinovat" de asta?)

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Rebiana

E butonul rosu pe care scrie tube, [ tube][ /tube]il apesi si la mijloc pui linkul adica inainte de [ /tube].

Oana 22+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Miria_cristina, am inteles eu oare bine?? Ai luat listeria doar atingind carne cruda cu virful limbii ?! Aoleu! Pai eu care am mincat sushi vreo 10 feluri si chiar saptamina recuta n-am mai rezistat si am mincat niste prosciuto crudo, ce sa fac? Eu m-am bazat ca sushi era facut din somon si ton de cultura (hraniti din greu cu antibiorice), iar prosciuto era din ala ambalat in vid, si am banuit ca e din animal indopat si el cu antibiotice... Iarta-ma ca te intreb, carnea pe care ai atins-o era cumparata din supermarket, adica din sursa de crestere a animalelor unde sint indopate cu antibiotice dupa cum stim, sau era carne "naturala", de animal care paste liber?
Ca m-am cam ingrijorat...
hai ca acum ma apuc sa studiez care e treaba cu listeria, cum se ia si ce patesti de la ea, pina raspunzi tu :)
Multumesc!

18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Vladiiiiai papat sushiiiiii????

Ca eu mor de pofta si alta nu...stai linistita , aici toate gravidele mananca sushi, eu cred ca sunt singura care nu am mancat, insa eu mi-s paranoia , de asta stau si indur...plius ca mi-e cam imposibil cu copil dupa mine sa ajung in locurile in care as avea incredere sa mananc sushi.

medicii, cei mai multi, spun ca e ok daca mancam sushi proaspat , din locuri safe,de renume, recunoscute ptr calitatea carnii...si sunt pe aici puzderie, iti dai seama...

toate fetele pe care le cunosc , au mancat sushi in sarcina,nici una dintre ele nu a avut ulterior probleme.

si felicitari ptr baby boy

Rebiana, vreau sa citesc si eu povestea nasterii, poti sa pui link-ul, pls...azi am o stare de... citit povesti frumoase, cu si despre bebici

Fetelor, eu v-am citit din umbra aproape zilnic, dar...desi poate suna stupid, nu prea am avut ce spune, doar non-sense, si uite asa, am tot sters cateva mesaje, innainte sa le trimit.

sunt prin zona, va citesc

A...la noi vine ...Albastricaaaaa...sper sa fie sanatoasa, desteapta, cu un dram de noroc, si...devreme acasa...

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Nikolee . Eu te-am tot citit la subiectul lui Camy si imi dadeam seama din semnatura ca esti bine, dar mi-am zis ca i tu un motiv pentru care la noi nu scrii.
Si noi scriem nonsensuri, dar si alea sunt constructive.
si te mai asteptam la noi.

Oana 22+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Eu va zic noapte buna si sper maine sa reusesc sa intru.

Oana 22+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am reusit sa recuperez ceea ce ati scris.

stefimic, oanka80 sigur! Va servesc din sarmalele mele..Da, asa e..dist e cam mare.
andira mama mea facea fursecuri cu forme..atasa forma la masina de tocat..de fapt prin aceia se da zaharul, ca sa fie m fin..e o masina m mica, ca cea de tocat carne..
bordeancavio multumesc!
E bine cat ai luat in greutate..
andra_s
vulpitza2004 bine-ai revenit!
Doamne, ajuta, sa fie bine de acum in colo, pana la 40 de sapt!
Rebiana27 multumesc!
Ina_3040 multumim pt banc!
elybub bine ai venit!
Sarcina usoara in continuare!
Lindal multumim ca ne-ai anuntat, altfel nu vedeam mesajul!
Ina_3040, honeybaby super bancurile.
oanaiacovita multumesc pt rasp, referitor la carnea de pui pt sarmale!
Ce frumos ca ai filmat miscarile bb.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

nikole ma bucur ca ne-ai scris, te asteptam m des, cu orice fel de subiect..
Felicitari, pt Albastrica!Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput