Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

happyjoy sa se multumeasca colegii ca te-ai oferit sa ii ajuti de acasa, asta in conditiile in care tu esti platita de stat, nu de catre societate. unde au mai vazut ei asa act de caritate???

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

mi se pare mie sau suntem tot mai multe soacre mari pe aici??? o sa fie concurenta mare pentru fete peste 18 ani

si un banc cu soacra mare:

Soacra in vizita la nora. Nora: Mama soacra, cat stai pe la noi? Soacra: Atat cat voi fi bine primita! Nora: Cum, nici la o cafea nu stai?...

Ina 18+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

inca o "dedicatie" pt toate soacrele mari:

Un tanar ajunge emotionat acasa si o anunta pe mama sa ca e indragostit si ca se insoara, dar ca sa fie prezentarile mai emotive aduce acasa trei fete foarte frumoase si ii zice mamei sa ghiceasca care e aleasa inimii lui. Dupa cateva minute, la o cafeluta mama zice:
- Aleasa ta este fata asta din mijloc.
La care fiul surprins intreaba:
- Cum de ai ghicit?
Mama raspunde:
- Pai, de asta nu-mi place!

Ina 18+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Tot la capitolul funny

1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta.
Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron.
A doua zi cineva l-a furat!

2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :”Uite o pasare moarta!”..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : “unde,unde?”

3. Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat “Soarele rasare in nord?” Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: “Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea”

4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers.

5. Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj.

6. Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas,de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis ”Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul…

7. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. ”Acum” m-a intrebat ea :”A ajuns avionul dumneavoastra?”

8. Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: “Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii.

Da, Ei traiesc printre noi!!!

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Si un banc de criza

Doi patroni se intalnesc pe timpurile astea de criza:
-Auzi, ba, tu mai tii firma deschisa?
-Da, ma, o tin, ca am angajati...
-Da' tu le-ai mai dat salariile in ultimele 2 luni?
-Nu, ba, de unde?!?!
- Auzi, da' ai tai mai vin la lucru???
-Da, ma, da' ai tai???
-Da, ba, si-ai mei....
- Auzi, stii ce ma gandeam? De ce sa nu le punem noi taxa de intrare?????

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, ma bag si eu in seama acuma, cat e liniste prin casa, ca mi-i barbatul la servici. Sunt nitel iritata si mi-am mai facut un gand de spaima....ca, na, asa-s eu, nebuna!
Mi-am facut la inceputul sarcinii listeria, dar intre timp mi-am amintit ca am atins cu varful limbii o bucata de carne cruda, asa ca, desi toti medicii imi zic sa stau linistita eu, nu si nu, asa ca vreau sa repet analiza. N-am nimis, dar .....
Am fost la medic si am primit toti 3 tratament.

ANDIRA - Legat de durerea si rosul in gat, am luat cat mai putine, ca nu am de ce sa ma indop cu medicamente daca nu fac temperatura.
Asa ca, am baut ceai cu miere si lamaie, vit.C 1 gr/zi si fructe acre, cred ca peste 1 kg. Bine, ca imi si plac, dar acuma cu criza asta de vit.C am abuzat la greu.
In analize mi-a iesit anemie, deci voi incepe sa iau Elevit si cred ca Fe.
A, si pentru cat am mai facut badijonari cu Propolis, care-i sfant. Plus gargara cu bicarbonat si sare de bucatarie, alternativ.

Mai am de facut secretia de pe col si Papanicolaul. Nu-mi place de loc, dar trebuie, ca peste 2 saptamani merg la dr. si sa am toate analizele pe care mi le-a cerut.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Asa, si motivul iritarii ca despre el uitai sa scriu...sotul meu mi-a dat vestea ca in decembrie va avea turneu cu serviciul, deci cand lumea se pregateste de sarbatori eu stau singura cu Dami si el e la Roma.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

oanka, la tine mai e cum mai e, cu pofta de fanta, mie imi tot vine sa beau pepsi twist! adica si acid si cofeina, si nesanatos, normal. imi iau sticla de 1 litru si o beau asa, cam in 2 zile, adica incerc s ma abtin, si asta doar odata pe saptamana... de pofta..

bluekidoo, eu o sa intreb cum ajung la dr ce e bebe. mor de curiozitate. chiar daca nu e sigur, macar cred ca zice in proportie de nus cat la suta e... adica, nu cred sa zica sigur sigur ceva daca nu se vede ff bine. plus ca mai vedem si la urmatoarea eco. eu n-as putea sa nu intreb de curiozitate.plus ca daca se poate vedea acum, fata de pe vremea mamelor noastre... de ce nu?

vio asteptand pe bebe 14+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Miria_cristina, am inteles eu oare bine?? Ai luat listeria doar atingind carne cruda cu virful limbii ?! Aoleu! Pai eu care am mincat sushi vreo 10 feluri si chiar saptamina recuta n-am mai rezistat si am mincat niste prosciuto crudo, ce sa fac? Eu m-am bazat ca sushi era facut din somon si ton de cultura (hraniti din greu cu antibiorice), iar prosciuto era din ala ambalat in vid, si am banuit ca e din animal indopat si el cu antibiotice... Iarta-ma ca te intreb, carnea pe care ai atins-o era cumparata din supermarket, adica din sursa de crestere a animalelor unde sint indopate cu antibiotice dupa cum stim, sau era carne "naturala", de animal care paste liber?
Ca m-am cam ingrijorat...
hai ca acum ma apuc sa studiez care e treaba cu listeria, cum se ia si ce patesti de la ea, pina raspunzi tu :)
Multumesc!

18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Am uitat sa spun ca am citit povestea nasterii cu parfum de ghiocei.
Rebiana esti super tare, mami!!! M-ai emotionat pana la lacrimi
Meriti tu si toate mamicile care au trecut prin experienta nasterii un miliard de si

17 +

Happy... no acum m-ai emotionat tu! Iti multumesc de apreciere! Sper sa treaca toate probleme acestei sarcini ca sa pot scrie povestea celei de-a doua nasteri. Imi doresc enorm!
Am citit cat stateai la serviciu si m-am regasit in pasiunea pe care ai depus-o, in numarul de ore dedicate muncii bine facute si te-am felicitat de mii de ori in gand si inca o data prin intermediul acestor randuri pentru ca ai decis sa ramai acasa. Sarguinta ta e vizibila prin faptul ca lucrezi si de acasa in ciuda problemelor prin care treci... asta trebuie apreciat de catre cei care insira un numar de neplaceri ale sarcinii si spun ca au ramas pe baricade pana in ultima luna. Sper sa treaca contractiile (stiu sigur ca se vor diminua daca vei elimina, daca nu toate macar o parte din sursele de stres) si sa ai o sarcina dusa la termen!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput