Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Nikole- rusine!!!! N-ai mai intrat la noi de luni de zile!!!! Sa stii ca de multe ori m-am gindit sa caut in primele noastre pagini si sa te PM, sa stiu de tine, dar m-am gindit ca poate ai patit ceva rau si nu esti deloc in the mood sa vorbesti cu oameni pe care practic nu-i cunosti si sa fii fortata sa te destainui... Nu mi-e rusine sa-ti zic "rusine!" pt ca eu una m-am gindit de multe ori la tine cu teama ca ai patit ceva si m-a chinuit incertitudinea sa-ti sciu pe PM, sa nu-ti scriu... Ce sa fac, mi-ai picat cu tronc si ti-am dus grija!
Na, acum ca te-am balacarit si m-am racorit, iti zic ca sint tare bucuroaas sa aflu ca esti bine, ura pt Albastrica si bine ai revenit printre noi!!
Si stai sa vezi tu ce te mai balacaresc data viitoare daca nu scrii si tu macar o data pe saptamina un scurt mesaj cu "sint bine" si atit - daca simti ca nu vrei sa zici altceva!
Uite, eu stiu ca am sustinut pe acest forum ideea ca cine nu are nimic de zis sa nu mai umple degeaba paginile, ca e greu de citit cite 20 de pagini pe zi si ca, din respect pentru gravidutele neforumiste care vor cauta raspunsuri la problemele lor prin paginile noastre, nu e frumos sa umplem paginile cu balarii tip "ce am mai mincat azi" sau "am luat patut de culoare verde praz copilului" (si eu scriu din astea, nu dau in nimeni, e doar un exemplu!)... Dar am realizat curind dupa aceea ca unele din discutiile frivole si lipsite de "informatii utile" - adica cele incriminate de mine - fac bine fetelor de aici sa le discute (si unele chiar si mie, recunosc cu vinovatie :)) Si am mai realizat ca s-au legat prietenii, exista afinitati intre anumite fete si ca... asta e ! Ai intrat in hora, trebuie sa joci! Nu exista sa-ti placa toate postarile sau toate fetele, ca sintem de toate felurile si pe toate gusturile aici, dar niste prietene simpatice si-a gasit fiecare cred si uite asa devine obligatoriu sa dai cite un semn si sa le respecti prietenia pe care ti-o ofera cu generozitate, pt ca altfel isi fac griji pt tine si nu e frumos... Si cred ca, cu ceva bun simt, o sa reusim sa nu umplem paginile numai si numai cu off-topics, si ca o sa ne mai abtinem citeodata si-o sa ne straduim sa mai dam si cite o informatie cu relevanta :))
Hai, ca am batut saua destul de-a priceput si calul si familia lui, bine?

18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Vladiiiiiiiti cazusi cu tronc, zici???

Da...si tu mie, si da , sa stii ca tin minte perfect cand a fost discutia pro-contra off topic, si din umbra(nu imi amintesc daca am scris sau nu)am fost fooaaarte de acord, astfel ca ulterior orice tentativa de a o lua pe aratura, a fost taiata de la radacina, drept urmare, am fost mai mult absenta...la fel cum unele dintre fete, m-au mai "vazut"pe ici pe colo, si eu am zarit multe gravidute de la noi de la odisee, mi-am zis...sunt bine...si am trecut mai departe.
Asta e cel mai important, vezi graviduta cu saptamanile la zi, te "calmezi", stii ca e bine, e totul ok...

Legat de sarcina, nu prea am avut ce spune, nici intrebari, nici nelamuriri, nici sfaturi de dat, de asta orice as fi spus cred ca ar fi fost cam pe langa...

In alta ordine de idei...pricepu si iapa...(sau calul, era??) si familia, si promitem solemn ca nu mai disparem din peisaj.

Multumesc tuturor fetelor ptr re-primirea calduroasa care m-a surprins intr-un mod placut si m-a inmuiiat nitel...
si ca tot se vorbeste de bacterii si alte cele luate de prin diverse, eu mi-am amintit ca din greseala tocmai ce am mancat zilele astea soba cu ou crud deasupra...

mi-am dat seama dupa cateva imbucaturi bune...degeaba m-am dat dupa cu capul de pereti, daca e sa se fi intamplat ceva...

Rebiana, merg sa citesc povestea, sper sa nu plang, ca azi am un psihic cam instabil

revin...

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Am uitat....OANA ce frumos misca bebe, daca aveai ceva deschis la culoare pe tine, s-ar fi vazut si mai clar, dar oricum , si asa se vede cum tresare burticuta!

Foarte frumos...de emotie, nu de altceva...Albastrica nu e foarte activa, ma mai atentioneaza ea din cand in cand, dar delicat...Kevin imi facea burta colturi...au fost momente cand mi-a fost frica de ...burta, atat de tare isi scotea piciorusele, ma gandeam ca Doamne fere daca patesc ceva la cat impinge...

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, deci legat de dinti si carii, nu se fac de la lapte si biberon. Iar dupa ce-i dau dintisorii, exista in functie de etapele de varsta periute de dinti si trebuie sa-i speli pe pitici pe dintisori. Altfel, toti dntii se cariaza.
Atentie sa ia din prima zi de viata vit.D sub forma de Vigantol.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Rebiana - foarte frumoasa povestea!
Deci bb2 ar putea veni cam in aceeasi perioada ca fratiorul mai mare?

Da, bebelusha ar trebui sa se nasca tot in martie ca si frate-su!

Samaria, sa dea DD sa ii treaca febra puiului!!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Eu am sterilizat la rece toate biberoanele si obiectele fetei pana cand n-a mai fost nevoie.
Exista pe piata un lichid care se dizolva in nu mai stiu cati litri de apa si pui pentru cateva minute in el obiectele pe care le vrei sterilizate. Este valabila dilutia timp de 24 de ore in functie si de cantitatea de obiecte bagate in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

samaria multa sanatate si voua! saracutul tre sa.i fie foarte greu cu injectii...imi aduc aminte cand eram copil si mi.au facut penicilina injectabil mergeam pe rotile prin casa

denisa, e buna ideea cu wrap sau sling, nu de alta dar la ivan am avut marsupiu si cum il bagam in el incepea sa urle, am auzit ca wrap si sling sunt mult mai bine agreate de bebelusi

sunt de acord cu andira

mi.am prajit 3 oua, de fapt omleta, cred ca in felul asta sunt sigure de mancat, nu de alta dar fara sa vreau tot citind m.a luat frica, rau nu e sa fiu si mai precauta

selina am fost acu de mi.am luat analizele de tiroida si am TSH 2.44 zic eu ca e bine

nikole nu cred ca ai nimic doamne fereste, oricum stiu ca in caz de una din bolile astea toxo sau listerie, cumva apar semne, ca la o gripa normala da, dar apar, mai ales la listerie

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Fetele, am si eu o intrebare la voi.
Cum mai reusiti sa va epilati? Ca mie incepe sa-mi fie tot mai greu. Am devenit atat de sensibila la durere, de imi vine sa plang cand stiu ca trebuie sa ajung si pe la cosmetica. Acasa daca incerc sa ma fac cu aparatul meu, imi ia o saptamana si, oricum, ma doare de mor.

Parca la fata nu am avut problema asta.
Cu lama nu m-as face.

Dati-mi sugestii daca aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fetele, am si eu o intrebare la voi.
Cum mai reusiti sa va epilati? Ca mie incepe sa-mi fie tot mai greu. Am devenit atat de sensibila la durere, de imi vine sa plang cand stiu ca trebuie sa ajung si pe la cosmetica. Acasa daca incerc sa ma fac cu aparatul meu, imi ia o saptamana si, oricum, ma doare de mor.

Parca la fata nu am avut problema asta.
Cu lama nu m-as face.

Dati-mi sugestii daca aveti.

Eu ultima data m-am tinut de burta , mi-era sa nu inceapa contractiile.
Nu's ce sa zic, si eu trebuie sa ajung cam peste 1 sapt, si mi-e groaza. Dar incerc sa rezist.
Bag 1 No-spa inainte si strang din dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Samaria - imi pare rau ca piticul e bolnavior - multa sanatate!
Si incearca sa nu te consumi asa (desi stiu ca e mult mai usor de zis decat de facut), o sa se faca bine repede.
Ai grija de tine, si de cei 2 pitici!

Dayanara -

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Eu am sterilizat la rece toate biberoanele si obiectele fetei pana cand n-a mai fost nevoie.
Exista pe piata un lichid care se dizolva in nu mai stiu cati litri de apa si pui pentru cateva minute in el obiectele pe care le vrei sterilizate. Este valabila dilutia timp de 24 de ore in functie si de cantitatea de obiecte bagate in el.

Da, eu am folosit la Kevin pastilutele, o pastiluta ptr 2,5 l apa, dilutia fiind valabila timp de 24 de ore.Scoateam biberoanele cu un cleste special din plastic, care si el ramanea suspendat in tot acest timp, in solutia respectiva.
Eiii...pana la urma si sfantul fiert e safe si ieftin...
e mai comod, si mai rapid cu pastilutele,solutia, intr-adevar, si apoi daca te obisnuiesti cu comoditatea...greu te mai intorci la fiert...

am sa intreb si eu medicul despre carii, daca au sau nu legatura cu biberonul sau laptele, pana in prezent nu-s lamurita, am auzit atatea variante si pareri...
eu trebuie sa-l duc pe Kevin la dentist ptr ca refuza vehement spalatul pe dinti, astfel ca eu ii curat seara dupa laptic dintii cu servetelele cu fluor, aceleasi pe care le foloseam de cand i-au dat primii dintisori...nu stiu cum o sa il obisnuiesc cu periuta, e deja cam tarziu...de pasta de dinti, nici nu se pune problema, i-am cumparat pasta cu 3 arome...nu stie sa o scuipe(scuzati expresia) el inghite , mai si spune...ca mai vrea ...doce(adica dulceata)

Referitor la epilat, eu folosesc benzile, mi se par super bune, rapide, si ptr 10-14 zile sunt ok, mi-i drag de mine, de la jumate in jos

Rebiana, tocmai am terminat de citit povestea....ohhh, draga de tine...am dat si apa la soricei mai spre sfarsit asa...pana la urma totul s-a terminat cu bine, Slava Domnului, si inca odata, realizez importanta interventiei medicului potrivit la momentul potrivit...daca treceam eu prin asa ceva, la clinica unde am nascut, nu stiu cum s-ar fi terminat toata povestea...

Allan Kardec

Mergi la inceput