Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
honeybaby spune:
Samaria- imi pare rau la Sammy a racit asa urat. Sper sa scapati cat mai repede de injectii.
Roxana- si eu am auzit la fel despre wrap.
Miria- dupa ce le sterilizai cu solutie mai era nevoie sa le clatesti sau le puteai da direct asa la bebe?
Eu inca folosesc aparatul fara probleme. Lui bebe chiar ii place. Cand il pun pe burta se agita si el. Nu stiu daca ii plac vibratiile sau e suparat ca-i iau blanita.![]()
Azi am numai termopane si DC am facut toata ziua
.
Ma duc sa bag aspiratorul. Macar curat sa fac si eu.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa uite aici
http://www.chic bebe.ro/products/314-incalzitoare_si_sterilizatoare/389-chicco_solutie_de_sterilizat_biberoane_tetine.mbs
faza tare e ca eu stiam demult de solutie, dar am preferat sterilizatorul in fine, ideea e ca am plecat in romania si de fiecare data caram aparatul cu mine, abia acum mi.a pěcat fisa...puteam f bine sa tin paratul aici acasa si in calatorii sa iau solutie
nu mai e nimeni ca mine e clar....
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
ps. am pus spatiu intre chic si bebe altfel aparea reclama
andira spune:
Dayanara - scrie cu spatii, ca sa nu mai apara reclama ![]()
Asa am facut si eu - acasa am folosit aparatul, iar cand am fost in vacanta cu Irina cand avea 5 luni am luat solutia de la Chicco.
miria_cristina spune:
DENISA - Nu mai clatesti nimic. Ca se presupune ca apa cu care ai cliti trebuie si ea sterila, deci n-ai rezolva nimic fierband apa separat. Il iei de acolo, il scurgi si gata.
Masura este in capacul sticlei, iar solutia dureaza destul de mult indiferent cate obiecte ai baga la sterilizat.
Tare bun si comod mi-a fost pentru ca aveam mai multe randuri de biberoane, castronele, lingurite si cand foloseam unele celelalte erau la sterilizat, deci aveam non-stop.
Iar cand plecam la drum era mult mai usor decat daca as fi avut aparatul cu mine.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
vladimirescu spune:
Nikole, bine, esti iertata
...
Da' nu de tot pina nu prestezi o compunere aici cu titlul "ce caut eu tocmai in Japonia si cu ce-mi umplu zilele acolo". Castelana ne-a scris foarte frumos de la ea de acolo, acum te asteptam pe tine, ca si tu ai talent la scris
Ai si deadline (luni) ca sa stii ca treaba-i serioasa !
Fetele, ca ati vorbit de biberon: e bun unul la casa omului, si eu am avut de la inceput unul, in bagajul de maternitate. Nu l-am folosit pina la 9 luni cind a dat Domnu' si s-a autointarcat (ca ma cam saturasem de neplecat nicaieri din cauza alaptatului :)) Vreau sa zic ca e bine sa-l aveti pregatit si gata sterilizat cind plecati l amaternitate, nu s esti eniciodata. Si, daca nu va trebuie, il veti folosi oricum later, pt ceai sau pt lapte praf la 1 an samd. Iar crem aGarmastan e geniala pt ca e singur acrem acare poate ajung ein gura copilului si nu e toxica - e dintr-un extracxt de copac, ceva natural, nu mai tin minte... E cam scumpa dar face, macar l ainceput, vreo luna. Eu am avut nist edureri groaznice la alaptat in prima saptamina, dar de iritat sau coji nu am avut nici o treaba macar, pt ca m-am dat cu sfintenie, inainte si dupa fiecare alaptat, cu Garmastan, ba inca puneam crema suplimentar pe tampoanele de sini, sa stea mameloanele confortabil in crema si sa se hidrateze de acolo cit vor... Fetele care sinteti la primul copil, cind se apropie nasterea o sa va tin vreti - nu vreti nist elungi discursuri cu alaptarea, ca pt mine a fost incercarea vietii mele, ma jur... in viata me anu m-a durut cev amai tare decit alaptatul, eu am fost ca zextrem.. dar in final am alaptat pina la 9 luni, din care primeloe 6 luni nu a primit Vladimir nimic altceva decit lapte de la mine si tare bine i-a mers :))
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Biberoane dr brown sunt si la noi. Voi de care luati?? cu gatul larg sau din acelea normale. Pe mine ma incanta cele cu gatul larg, dar nu stiu care sunt mai avantajoase. Si ce volum alegeti 120 ml sau 240 ?? banuiesc ca cel de 60 ml pt prematuri nu are rost sa-l cumpar, mai ales ca nu am degand sa-l folosesc daca nu va fi cazul. Si apropo de asta, de ce luati biberoane, asta pt mamicile care vor sa alapteze ? Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Denisa eu de ex. am luat un biberon de 120ml cu gat larg si am de gand sa mai iau inca unul de 240 la fel. ideea ar fi ca chiar daca alaptam la un moment dat vom avea nevoie si de bibe
pentru un ceai anticolici sau apa, in caz ca merg la plimbare cu caruciorul. Am cunostinte care au alaptat si au folosit aceste biberoane dr. brown iar bebelusii lor nu au refuzat sanul. Am inteles ca si phillips avent ar fi bune.anca
17+
si
de
Karla Maria 20.08.2003
honeybaby spune:
Vladi-poti sa incepi de acum, ca mie nu-mi plac lucrurile facute pe ultima suta de metrii.
.
Uite asa vreau si eu. Lapte productie proprie pana la 6 luni, fara nimic altceva.
De nu puteai sa pleci ? Mi se pare mai simplu sa te deplasezi cand alaptezi. Nu-ti trebuie decat copilul si sanii. Sa ma car cu lapte praf, bibe, masura, apa plata mi se pare mai complicat. Unde incalzesc apa pt lapte, unde sterilizez bibe ?! Eu sunt foarte comoda
.
Pentru cand o sa inceapa sa bea apa as vrea sa-i dau direct din canuta cu cioc fara sa mai trecem prin faza bibe daca nu e cazul.
Un bibe in casa iau, mai mult nu.
Din pct meu de vedere ceaiul anti colici e cam mult pt o burtica asa mica de bebe . Nu as vrea sa aiba burta plina cu ceai. Mai bine ii dau Bonnisan sau alt sirop anti colici iar ceaiul il beau eu
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
nikole spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu Nikole, bine, esti iertata ...Da' nu de tot pina nu prestezi o compunere aici cu titlul "ce caut eu tocmai in Japonia si cu ce-mi umplu zilele acolo". Castelana ne-a scris foarte frumos de la ea de acolo, acum te asteptam pe tine, ca si tu ai talent la scris 18+ cu ![]() mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
Vladi, iarta-ma pan' pe la mijlocul saptamanii viitoare, ca am de umblat dupa niste acte pe aici, viza ptr State, ptr Japan, ca ma dau astia afara, viza ptr Brazil, asadar ajung acasa pe la o juma'de zi, vai de mine, plouata, stresata si fara talent de narator, pe bune...
acu mi-s fresh de dupa weekend, dar de maine, ma vede Dumnezeu, iar o iau la picior cu Albastrel dupa mine...offf
Si-apoi posibil ca nu o sa va placa compunerea mea ptr ca daca e sa fie, atunci va fi scrisa fix cu a fost si traita vreme de 4 ani, cu mai mult rele decat bune...o tara in care nu m-am adaptat absolut deloc,care nu m-a impresionat prin nimic, care mi-a adus frustrari neampliniri, si la o buca' de vreme si atacuri de panica.
NU-i nimic asemanator povestei de vis a Castelanei, dar poate fi ptr unii...o ..lectie?!...unii pot trage concluzii, care mai stii ii pot ajuta chiar in viata personala...
totusi ...aici am iubit ptr a doua oara in viata, intens , pasional, ca si cum...there is no tomorow...am trait si clipe de vis, am devenit mama...4 ani ...intensi...o experienta cu bune si rele din care am iesit mult mai cumpatata si matura...de fapt nu am iesit inca, mai lipsesc 4 saptamani pana voi incepe o noua aventura de asta data in Braziiillll
...atunci sa vedeti povesti...Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita
18+cu...Albastrica"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
kossir spune:
| citat din mesajul lui samaria Servus fetele,intru cu viteza,nu am mai scris ca am avut iar zile de cosmar,Samy are amigdalita cu puroi si a trecut la tratament injectabil si febra nu ii mai cedeaza de patru zile,is cu nervii la pamant,da Doamne sa se imbunatateasca starea lui,va pup cu drag pe toate Maria 18+Mami de Sammy |
Maria, sanatate multa lui Samy, dragutul de el, sufera atata, cu injectii. Dar ai si tu mare grija. Si nu te stresa atat de tare. Stiu cum e sa-ti vezi copilasul suferind, dar o sa treaca in mod cert si gandeste-te si la cel mic, care si el sufera daca tu suferi

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
22+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
Ioanact spune:
Fetelor, nu va speriati ca bebele va lasa sanul daca ii dati cu biberon ceai sau chiar lapte matern..daca ii dati lapte praf at s-ar putea sa-l refuze.
andira eu am inceput sa-i dau Ioanei lapte de vaca (de la tara, nu din comert pasteurizat) de la 1 an si 2 luni, intr-adevar il bea si acum in biberon, dar ii m dau si cu paiul. Cel putin apa si sucul il bea din canita/recipient cu pai.
Cat despre sterilizat biberoane, eu chiar le fierb cateva min, si adaug si o lingura de otet, apoi le clatesc.
nermary, Rebiana27 intr-adevar e buna crema Garmastan (si acum mai am). Eu ma m dadeam si cu glicerina boraxata.. am avut rani, atat de rau incat ajunsesem sa mi sa prinda coaja..dar dupa 2 luni a fost m bine, pana la 4 luni jum cat am alaptat. De fapt mai aveam lapte dar nu se satura si am inceput cu lapte praf pana a renuntat, dar laptele care il m aveam ma mulgeam si i-l puneam in biberon..vreo 2-3 zile m-am muls, si nu am avut dureri.
Lindal pe 2 Noiembrie cand mergi la TT, nu faci si eco?
samaria insanatosire grabnica lui Samy.
nikole intr-adevar se poate face carii de la biberon, daca e tinut in gura chiar si dupa ce a terminat laptele.
Uite www.kidz.ro/articol/Bebe/1581/Sindromul-cariei-de-biberon.html" target="_blank"> aici mai multe detalii.
Cat despre spalat pe dinti si Ioana inghite pasta de dinti..dar avem timp sa ne obisnuim sa o si scuipam..
honeybaby nu-i nimic ca nu ai facut nimic toata ziua, nici aspiratorul nu tb sa dai..pt ca e sarbatoare.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!