Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Lindal spune:
Rebiana,multumesc de intrebare, neplacerile mele nu au trecut, de cateva zile burtica se intareste si se face ca piatra, iar azi numai la calculator am stat
in loc sa ma odihnesc si eu. Pe 2 nov. fac TT, iar pe 5 nov. merg la doctor sa vad ce mai zice si fac si eco.
15+
Pictura pe sticla
Poze
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Rebiana, iti multumesc pt linkul postat, foarte frumoasa si emotionanta povestea nasterii, m-a facut sa imi fie mai putin frica de ce ne asteapta (eu sunt cam chicken si nu prea rezist la durere) |
Ma bucur ca ti-a insuflat curaj!
Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea parte de nasteri usoare, fara traume si cu povesti minunate de spus!!Mami de Luca si
18+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Honey - iti spun ceva: sunt convinsa ca nu vei lua nici o concluzie pripita / gresita.
E bine sa auzi informatii de la altele care au trecut prin experienta respectiva, doar ca bebelusul tau e unic si doar al tau, asa ca se vor potrivi sau nu - tu vei decide asta atunci, si vei stii exact la momentul respectiv.
Instinctul tau de mama sigur nu te va insela, si vei lua cu siguranta deciziile cele mai bune pentru bb.
Iar daca vei avea nevoie de ajutor, noi tot aici vom fi. 
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Lindal Rebiana,multumesc de intrebare, neplacerile mele nu au trecut, de cateva zile burtica se intareste si se face ca piatra, iar azi numai la calculator am stat in loc sa ma odihnesc si eu. Pe 2 nov. fac TT, iar pe 5 nov. merg la doctor sa vad ce mai zice si fac si eco. |
Offf... odihneste-te cat mai mult; evita statul pe scaun daca-ti face rau. Gandeam ca ti-au mai trecut durerile si ca nu ai contractii. Ia o carte buna, inveleste-te in paturica preferata, soarbe o cacao cu lapte calda si anima-ti mintea numai cu ganduri frumoase!!
sa dai vesti ca nu mai ai dureri si contractii!Ina ce burtica frumoasa ai!!

La sarcina cu Luca parca si a mea era frumoasa.. acum nu mi se mai pare
Feteee, voi aveti dureri de oase in zona bazinului si a spatelui (mijloc)... eu simt ca se dilata oasele, la propriu! Nu mi s-a intamplat asa la sarcina trecuta si ma chinuie durerea ingrozitor (se lasa si pe picior!).
Mami de Luca si
18+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Rebiana - foarte frumoasa povestea!
Deci bb2 ar putea veni cam in aceeasi perioada ca fratiorul mai mare? ![]()

andira spune:
| citat din mesajul lui nemary fetelor, pentru a preveni ranirea sfarcurilor de la supt, exista mameloane din silicon. si sa nu uitati de crema GARMASTAN, se poate folosi din luna a 7-8, iar dupa nastere o folositi inaintea fiecarui alaptat. |
La fel si Bepathen, si nu e nevoie sa va spalati inainte de alaptat, nu-i face rau lui bb.
Am auzit pareri ca Garmastan-ul e mai bun, eu nu l-am incercat pt ca nu l-am gasit.
Iar Bepanthen-ul l-am folosit si la funduletul copilului, cand se mai irita. In rest, crema de galbenele sau cele de fundulet de la Nivea / Sanosan.
andira spune:
Ina - te duci in sapt 20 pentru morfo? Daca da, nu e cam devreme?
Din cate stiu nu se mai face nici o analiza de eco + recoltare in sapt 20, dar poate fetele stiu mai multe (asta daca nu il suni pe dr sa-l intrebi direct
).
Ina_3040 spune:
Andira, da ma duc in saptamana 20, asa mi-a zis doctorul sa merg... aici morfofetala se face la maternitate/spital, nu o face doctorul meu, cred ca in tara e la fel. nu stiu daca e prea repede, habar nu am. voi la cate saptamani mergeti?
Ina
18+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
andira spune:
| citat din mesajul lui Ina_3040 Andira, da ma duc in saptamana 20, asa mi-a zis doctorul sa merg... aici morfofetala se face la maternitate/spital, nu o face doctorul meu, cred ca in tara e la fel. nu stiu daca e prea repede, habar nu am. voi la cate saptamani mergeti? |
Eu ma duc la 23. Stiam ca se face la 22-23, de-aia te intrebam.
Dar nu te lua dupa mine, medicul tau stie mai bine daca te-a chemat asa.
samaria spune:
Servus fetele,intru cu viteza,nu am mai scris ca am avut iar zile de cosmar,Samy are amigdalita cu puroi si a trecut la tratament injectabil si febra nu ii mai cedeaza de patru zile,is cu nervii la pamant,da Doamne sa se imbunatateasca starea lui,va pup cu drag pe toate
Maria
18+
Mami de Sammy