Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
la noi merge cu doua-trei lingurite de lactoza humana. nu stiu daca merge si la bebelushi alaptati. daca nu, ar trebui sa mearga sucul de mar cu struguri. daca se chinuie rau ajut-o cu termometrul sau cu un supozitor cu glicerina cioplit un pic
Citat: |
citat din mesajul lui novus Fetelor, ce remedii pt constipatie la bebe ar fi ?? i-am dat para, iaurt, am mancat eu miere si tot nimic si se tot chiniue sa faca si nu iese nimic Mami lui Alexandra (03.03.09) |
25 martie 2009
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Fetelor, intrebare [poate cam devreme..]: voi v-ati gandit la vreo asigurare de studii pt bebei? Eu da, ca aveam deja pt Vero si Tudor [la Aviva], asa ca am facut si pt bb3 [la ING]. Daca vreti info, va dau nr de tel al celor 2 persoane de contact. Nu stiu insa care din cele 2 alegeri o fi mai ok, pe termen lung, cred ca nimeni nu poate garanta... Eu am ales varianta asta versus depozit bancar, pt ca aici am scadenta obligatorie si asigurare in caz de imposibilitatea mea de munca [de care sper sa nu am vreodata nevoie], la banca as merge cand as "avea bani in plus", si probabil niciodata nu o sa cred ca am... Hai ca iar v-am dat tema de gandire Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
anamariame spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Lasand toate gandurile la o parte...SUNT FERICITA!Dupa 2 luni, astazi va fi prima noapte cand voi dormi "acasa" in bratele iubitului meu!Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, AlmaAprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
aris26 spune:
si eu am cercetat piata asigurarilor, dar am tot calculat si iese f putin. adica daca dau cam 30euro/luna la 18 azi ia vreo 8000euro
voi ce ati gasit?
uite ca am pus poze. cam proaste dar nu am chef acum sa bantui prin biroul ala pustiu...poate maine
amintiri
fetelor, ma pocnit uitandu-ma la poze....ce jucarii urate aveam noi asa o sa zica si gandacul asta peste 30 de ani? cine stie ce nave spatiale o sa existe pt copii atunci
25 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am un shoricel in casa!!!!! na! ma mai invidiaza cineva ca stau la curte??? ce ma fac? nu pot sa il omor ca mi se face rau...acum a fugit pe fub dulapuri ca am o plinta. e mic rau..nu are nici 3 cm lungime dar mie imi e groaza de el 25 martie 2009 |
si mie mi-e frica de ei !!
vezi ca se gaseste o chestie cu lipici pt prins soriceii, trebuie doar sa pui momeala, merge bine cu snikers stiu de la experti
succes !!
o fi venit si el la ziua ta !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Aris, auuuch!!!
Hai ca l-am intrebat pe sot, ca stiu ca soacra-mea era experta la facut capcane de soareci.
So, sper sa pot explica: iei o tava sau o alta suprafata plana pe care sa o poti lua/muta, pui un castron/strachina pe tava, sprijinit (pe buza lui) de o nuca sau ceva rotund si usor, care sa alunece. In nuca infigi o scobitoare, iar in capatul de sub strachina bagi o bucatica de ceva apetisant - carnita de preferat (mezel, pui, ce ai prin casa). Cand vezi nuca (,) cazuta, e clar ca soricelul e sub strachina. Iei tava si fie arunci "continutul" de sub strachina afara, fie, daca vrei sa fii mai sigura, il arunci la WC sa il ineci (eu nu as avea inima, cred). Sper ca am fost cat de cat clara. Sau...chemi unul din caini sa il prinda (oare cainii prind soareci?)
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
75 nu merita. e mai bun decat calgelul dar nu la pretul asta. oricum daca te dispera ia-l ... eu la dintii 3-4 nu am mai folosit deloc ca nu ma ashteptam sa iasa. si acum iar a inceput circul exact ca la primii 4. dar tot nu ma ashtept si tot nu ii dau cu nimiceu sunt ca primarii...ma ia iarna prin surprindere
citat din mesajul lui anamariame Eva m-a terminat in seara asta. A plans toata dupa-masa, am o banuiala ca e de la dinti (dar la numai 2 saptamani de la primii ies altii??), roade tot ce prinde, saliveaza ft ft mult si a facut si diaree. Febra nu are. Ce m-am laudat eu ca primii dinti au iesit fara tam-tam, sa vad eu de-acum cum trec hopul. Baby orajel e bun de ceva? Vad ca e 75 lei, merita luat? Am luat niste tampenii azi, printre care si Calgel, dar nu am inteles nimic din ingrediente, asa ca am dat-o cu un altul, pe baza de musetel. Apa de ploaie, desigur. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
25 martie 2009
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
OOff Doamne !!! chiar e adevarat ??!!!
Pai ce au zis cei din Austria ??? cat e de grav ??
ce tratament trebuie sa urmezi ?
Ce sa mai zic, am cazut pe ganduri, nu imi vine sa cred....
Mami lui Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
citat din mesajul lui aris26 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam un shoricel in casa!!!!!na! ma mai invidiaza cineva ca stau la curte???ce ma fac? nu pot sa il omor ca mi se face rau...acum a fugit pe fub dulapuri ca am o plinta. e mic rau..nu are nici 3 cm lungime dar mie imi e groaza de el25 martie 2009 |