Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 8
Ilinca_M. spune:
Multumesc din nou de urari!
Simonapro, ma bucur ca ni l-ai aratat pe blondinul Lucian!
Pisik, ce mishto i se vad dintii...imediat o sa fie asa:
Si acum, tufete...se da STARTUL
Haideti sa va vad, bagati si voi
Ei, ce ziceti de dolofana aia? Se vede ceva asemanare cu Phiphi?
L-am pus si pe sotz cand era mai ciumpalac ca acum
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
aris26 spune:
novus - merci
maai parca niciodata nu mi-au urat atatia oameni. virtual, virtual dar m-am simtit tare bine
saby - exact asa sta si al meu. ideea e ca el se ridica singur de absolut orice prinde. pediatra mi-a zis sa nu il las pe picioarele lui inca...dar ea nu stie ca se ridica. totusi l-ash mai lasa un pic sa vad daca se prinde mai bine cum e treaba cu mersul si dupa aia trecem la ham. deocamdata ne plimbam de mana cu premergatorul si e asa de fericit. prinde o viteza de eu tre sa alerg pe langa el
ayla - bravo! va doresc sa nu va mai desparta nimic niciodata. de fapt asta va doresc tuturor celor care iubiti
pisik - am uitat sa iti zic cat de bine aratai in rochia verde
dyana - tu m-ai intrebat de calutul de la miniblu. e ok. merge cam de acum pana la maxim un an jumate. la doi ani nu mai prezinta nici cel mai mic interes. deocamdata nu il poate calarii, dar se agata de el si se ridica in picioare, il trage de toate cele. mai tarziu e bun ca are numere ascunse si tot felul de chestii care se baga in buzunare si bb tre sa le scoata
ilinca - oooo ai dat startul deja. am incercat si eu sa fac o poza la poza dar nu a mers. incerc sa ma duc la scanner dar e asa frig in birou...brrr...
mda...sofifi e mai frumoasa ca voi amandoi :P
eu poze cu ta-su nu amle pastreaza maica-sa bine...ca nu are saraca decat vreo 3
25 martie 2009
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Daaaaaaaa si eu ma gandeam la ham, ca numai in picioare vrea sa stea si si paseste binisor, m-a terminat de spate, dar in fund nu vrea sa stea trebuie sa-i indoi eu picioarele ca sa o pun in fundulet, oricum cred ca o sa mai amanam totusi hamul pana o sa se ridice singurica. SA va arat cum sta ea singurica in picioare http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4047480202/ si am mai pus cateva poze mai recente da doar 4 Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
ce a mai crescut !!si ce frumoasa e !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Multumesc din nou de urari! Simonapro, ma bucur ca ni l-ai aratat pe blondinul Lucian! Pisik, ce mishto i se vad dintii...imediat o sa fie asa: Si acum, tufete...se da STARTUL Haideti sa va vad, bagati si voi Ei, ce ziceti de dolofana aia? Se vede ceva asemanare cu Phiphi? L-am pus si pe sotz cand era mai ciumpalac ca acum mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
super ideea !!!
eu vad ceva asemanare cu tine micuta la ochi si forma fetei , cam atat ma pricep
novus spune:
Fetelor, ce remedii pt constipatie la bebe ar fi ?? i-am dat para, iaurt, am mancat eu miere si tot nimic
si se tot chiniue sa faca si nu iese nimic
Adee spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Lasand toate gandurile la o parte...SUNT FERICITA! Dupa 2 luni, astazi va fi prima noapte cand voi dormi "acasa" in bratele iubitului meu! Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
superrrrrr
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor, ce remedii pt constipatie la bebe ar fi ?? i-am dat para, iaurt, am mancat eu miere si tot nimic si se tot chiniue sa faca si nu iese nimic Mami lui Alexandra (03.03.09) |
La noi merge daca pun cateva fruze de salata verde, fierte impreuna cu legumele cand facem supica.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
aris26 spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am un shoricel in casa!!!!!
na! ma mai invidiaza cineva ca stau la curte???
ce ma fac? nu pot sa il omor ca mi se face rau...acum a fugit pe fub dulapuri ca am o plinta. e mic rau..nu are nici 3 cm lungime dar mie imi e groaza de el
25 martie 2009
Pisik06 spune:
ARIS, ILINCA
MONICA, la cat mai multe seri si nopti si zile impreuna, sanatosi si fericiti
SABY, . Ce fetita mare are mama.
ILINCA, eu ce poze sa pun, ca daca il vedeti pe ta'su mic ziceti ca e Ana, dar cu ochi caprui. Aseara cumnata-miu o prezenta tuturor "uite-l si pe frati-miu mic si in haine de fetita"
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
anamariame spune:
Eva m-a terminat in seara asta. A plans toata dupa-masa, am o banuiala ca e de la dinti (dar la numai 2 saptamani de la primii ies altii??), roade tot ce prinde, saliveaza ft ft mult si a facut si diaree. Febra nu are. Ce m-am laudat eu ca primii dinti au iesit fara tam-tam, sa vad eu de-acum cum trec hopul.Baby orajel e bun de ceva? Vad ca e 75 lei, merita luat?Am luat niste tampenii azi, printre care si Calgel, dar nu am inteles nimic din ingrediente, asa ca am dat-o cu un altul, pe baza de musetel. Apa de ploaie, desigur.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)