Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 7
simonapro spune:
Buna seara!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Noi suntem bine acum, ne-a trecut pojarelul si nu mai suntem maraiti.Si eu inca il mai alaptez pe Lucian, de 3-4 ori pe zi, noi avem noroc ca nu se mai trezeste sa pape noaptea, abia pe la 5-6 dimineata.
Am incarcat si noi niste poze ca sa ne cunoasteti.
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Lucian#
O noapte usoara!
Mami de Lucian(16.03.2009) si Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
OLISHKA, LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA !!!!!
Acum mi-am dat seama ca ieri nu v-am felicitat (sau doar in gand ) !!
Bine ca nu ati patit nimic si ca ai avut reflexe bune !!
Ma bucur ca i-au placut merele lui David, pe data viitoare ii pregatesc puiul
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am admirat poze recente si sunt superbe
ILINCA, ai o fetita de nota 10+ !! e asa expresiva si frumoasaaaaa !!! iar de Manole m-am indragostit din nou
Monnvas, ce familie frumoasa sunteti !!! si Cristi e asa dulce si are niste ochisori
PISIK, ce frumoase sunteti !!! si cum sta ea si se joaca e o scumpa !!
despre revelion, din pacate, nu prea am vesti stralucite : scump, scump, scump ; mai sap
Mami lui Alexandra (03.03.09)
saby spune:
Daaaaaaaa si eu ma gandeam la ham, ca numai in picioare vrea sa stea si si paseste binisor, m-a terminat de spate, dar in fund nu vrea sa stea trebuie sa-i indoi eu picioarele ca sa o pun in fundulet, oricum cred ca o sa mai amanam totusi hamul pana o sa se ridice singurica.
SA va arat cum sta ea singurica in picioare http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4047480202/ si am mai pus cateva poze mai recente da doar 4
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Ayla21 spune:
Lasand toate gandurile la o parte...SUNT FERICITA!
Dupa 2 luni, astazi va fi prima noapte cand voi dormi "acasa" in bratele iubitului meu!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Fetelor, intrebare [poate cam devreme..]: voi v-ati gandit la vreo asigurare de studii pt bebei? Eu da, ca aveam deja pt Vero si Tudor [la Aviva], asa ca am facut si pt bb3 [la ING]. Daca vreti info, va dau nr de tel al celor 2 persoane de contact. Nu stiu insa care din cele 2 alegeri o fi mai ok, pe termen lung, cred ca nimeni nu poate garanta... Eu am ales varianta asta versus depozit bancar, pt ca aici am scadenta obligatorie si asigurare in caz de imposibilitatea mea de munca [de care sper sa nu am vreodata nevoie], la banca as merge cand as "avea bani in plus", si probabil niciodata nu o sa cred ca am... Hai ca iar v-am dat tema de gandire Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni |
Da eu m-am gandit doar ca eu optez pt varianta depozit la ING numai ca acum nu am bani .
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
saby spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Lasand toate gandurile la o parte...SUNT FERICITA! Dupa 2 luni, astazi va fi prima noapte cand voi dormi "acasa" in bratele iubitului meu! Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
Sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de astfel de clipe!!!!!!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Monnvas spune:
Si pentru noi statul in fund e caaahhhhh... si cand il ridic de pe spate se propteste in calcaie si jap in picioare. Saptamana trecuta nu se tinea in picioare deloc
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Lasand toate gandurile la o parte...SUNT FERICITA! Dupa 2 luni, astazi va fi prima noapte cand voi dormi "acasa" in bratele iubitului meu! Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
Superrrr!!!!!!!!!!!!!!!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln