Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
daca ti-a recomandat espumisan sau sab e ok sa-i dai infacol. are exact acelashi lucru in compozitie(aroma difera)nu stiu sa-ti zic de ce e mai bun, dar se pare ca e...sau la unii copii merge mai bine. cel mai bun e ala facut in anglia, cel unguresc e mai slab.
ti-am scris si eu si ayla. au la dm nishte saculete cu samburi de cirese. se incalzesc la microunde sau in cuptor si tzin mult timp cald.
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Scutecele calde o calmeaza putin , da cat sa stau cu fierul de calcat in mana?????Sunt si eu om......Tinuta pe burtica nu sta, noaptea, se foieste atat de mult si se face covrig ca aluneca pana la buric.Ziua dc o pun asa , ai place fericita Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
25 martie 2009
Monnvas spune:
Am pus si eu cateva pozici - 3 la numar. Mai aveam una misto da's in chilotzi si am zis sa nu postez poze sexi si nici horror
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
ARIS, LA MULTI ANI!!!!Sa ai parte de o viata fericita, sa fii la fel de iubita si implinita ca femeie si mama
LA MULTI ANI bebeilor MARIO ANDREI, MARIA CASIA, SARAH, ANA MARIA
OLI, ce sperietura! Bine ca totul s-a terminat cu bine
MONICA, nu stiam ca se fac teste alergologice atat de mici. Mi-a dat doctorita Zyrtec picaturi. Stiti ceva de el?
SHASA, si mie mi-e teama sa nu se inece, dar totusi as vrea sa o obisnuiesc si sa pape din manuta. O supraveghez si ii scot bucatile din gura. Sper sa nu o patim, ca eu una ma blochez la faze din astea (tot sper sa actioneze instinctul, ca asa cand ma gandesc ma panizhez toata)
ARIS, cat de tare e Vitamina, a ajuns cap de afis pe site-ul de poze. Bravos!
Am vazut poze cu bebei frumu - platinat de Florinela, "baietel" de Alina. sa stii ca si Anei f multa lume i-a zis ca e baietel. Ba chiar la Baby expo a fost tare haios un tip de la standul ING cand a zis "ia uite ce dragut, un baietel imbracat in roz"
Va pun si eu cateva pozici noi
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/19Si2410# - diverse; in poza suparata ne vedeti si dintii de sus, de aia am pus-o
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/2510CuFinutaMara# - aici ieri in parc, cu finuta cea mai mica
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/2510PrimulPartyDeCopii#- aici la ziua verisoarei Anei, tot ieri.
Pupicei
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
aaa
si eu nu sunt de acord cu "invatatul in brate". nou-nacutul are nevoie fizica de contact direct cu mama lui. mai ales un prematur. eu zic, TINE-O CAT MAI MULT IN BRATE! in sling ar fi ideal. o sa vezi ca se reduce la jumatate plansul. de invatat nu se invata in brate. fetele stiu cat l-am tzinut eu pe al meu. aproape non-stop. statea jos daor cand dormea si acum nu mai vrea in brate. ma impinge si tzipa daca il tzin. vrea pe jos, in premergator, in patru labe...oriunde dar nu in bratele mele
25 martie 2009
aris26 spune:
merci mult pt urari
anul asta am simtit ca e ziua mea 3 zile la rand...parca nu se mai termina
monvass - ce tacticos mananca el biscuitele
si al meu e incantat de astia
pisik - mooooaa ce lopeti aveti si voi
la petrecere cred ca a fost super fain pt Ana. uite cam asa ceva ar trebui sa amenajez si eu intr-o camera
asta al meu are o dexteritate la ridicatul in fund dupa burta ceva de speriat. nu il mai pot tine in brate nici 5 min toata ziua. in premergator cred ca depaseste limita legala in localitate. si iar tzipa...tiiiipaaa!!! asa a facut si la primii dinti. te pomenesti ca ii mai ies si urmatorii dar parca ar fi cam mult totushi. 6 dinti la 7 luni??!!. pai la un an ne batem cu el pe friptura
25 martie 2009
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Floric tare mile mi-e de tine, caci stiu cum este sa te doara o masea, dar zau ca nu m-am putut abtine sa nu rad cu pofta la faza cu "plombele" Si de unde pana unde ai luat-o tu pe asta ca nu ai voie sa faci anestezie in timp ce alaptezi? Du-te femeie si fa-ti maseaua Eu mi-am pus vreo 3 plombe si mi-am si scos o masea de minte. Am luat si algocalmin fiola cand nu mai puteam de durere. Jumatate, dar tot am luat. Olga, mamica lui David iepurasul |
Oli, chiar destistul mi0a spus ca in ziua in care se face anestezia sa nu ii dau san. Adica s-ar face interventia dimineata si pana seara sa nu ii dau. Dar nu este nici un inconvenient alaptare / anestezie. Bine acu ce sa zic...mi-e o frica de mor cand mi-a explicat ce ma asteapta.
Uitai sa va spun ce e mai important. Aseara am continuat Operatiunea Monstru'. Adica i-am facut baie si a trebuit sa decalotez. Ei, alta treaba am vazut cand am decalotat. Ce ii faceam eu pana acum era < scuze, frectie la piciorul de lemn. Pe bune, alta comparatie nu am gasit. Adica acu se vede ce e de vazut cand dai pielea in raspar. Insa trebuia sa fie ceva urat...s-a prins pe o parte pielea la loc. Si nu va spun ce monstruozitate trebuie sa mai fac. Cam ce a facut dr...dar cu calm si blandete evident. Cu mult curaj am reusit azidimineata dar nu de tot, mai am putin intr-o parte si gata. daca nu imi iese nici in seara asta ma duc iar la dr ca nu imi kileresc copchilu singura, ca mi-e mila.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
denisamada spune:
Noi am "redecorat" dormitorul. Acum suntem "tolerati" in camera Adelei. Am luat un covor mitzos, dar din care sa nu iasa fire (greu a fost de gasit ) pe care am insirat jucariile, trapezul, centrul de activitati, alcatuind astfel un... mega-centru de activitati. Adela se joaca singurik sau cu mami , sta in funduletz si a plecat la cercetat in 4 labutze. Daca o tinem de manutze, merge si inca destul de bine... ma cam kinuie gandul premergatorului...
Ma intorc sa citesc ce-ati mai facut peste we.
La multi ani, sarbatoritilor de astazi.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
eu deja ma gadesc la ham
citat din mesajul lui denisamada Noi am "redecorat" dormitorul. Acum suntem "tolerati" in camera Adelei. Am luat un covor mitzos, dar din care sa nu iasa fire (greu a fost de gasit ) pe care am insirat jucariile, trapezul, centrul de activitati, alcatuind astfel un... mega-centru de activitati. Adela se joaca singurik sau cu mami , sta in funduletz si a plecat la cercetat in 4 labutze. Daca o tinem de manutze, merge si inca destul de bine... ma cam kinuie gandul premergatorului... Ma intorc sa citesc ce-ati mai facut peste we. La multi ani, sarbatoritilor de astazi. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
25 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Floric tare mile mi-e de tine, caci stiu cum este sa te doara o masea, dar zau ca nu m-am putut abtine sa nu rad cu pofta la faza cu "plombele" Si de unde pana unde ai luat-o tu pe asta ca nu ai voie sa faci anestezie in timp ce alaptezi? Du-te femeie si fa-ti maseaua Eu mi-am pus vreo 3 plombe si mi-am si scos o masea de minte. Am luat si algocalmin fiola cand nu mai puteam de durere. Jumatate, dar tot am luat. Olga, mamica lui David iepurasul |
Si eu mi-am scos maseaua de minte recent si acum imi refac plombele ... si alaptez
Mami lui Alexandra (03.03.09)