Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

si eu am cercetat piata asigurarilor, dar am tot calculat si iese f putin. adica daca dau cam 30euro/luna la 18 azi ia vreo 8000euro
voi ce ati gasit?

uite ca am pus poze. cam proaste dar nu am chef acum sa bantui prin biroul ala pustiu...poate maine
amintiri

fetelor, ma pocnit uitandu-ma la poze....ce jucarii urate aveam noi asa o sa zica si gandacul asta peste 30 de ani? cine stie ce nave spatiale o sa existe pt copii atunci

25 martie 2009

la voi mi-e mai simplu : in poza 3 eram convinsa ca e Alexandros deci e clar pe cine seamana !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ca mi-am recitit mesajul si m-am amuzat rau. O si vad pe Aris confenctionand capcane de soareci la ora asta. Cred ca mai bine astepti pana maine, sa iei ceva "specializat"

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - merci, maine ma duc sa caut prin praktiker si altele de genul asta.

pisik - o incerc si pe asta maine.

sunt ca un arici in varful canapelei...daca m-ati vedea ati murii de ras.

cainii mei prind shoareci, in special huskytza dar daca o bag in casa acum face un taraboi de imi trezeste copilul. si infractorul nu iese la lumina. am aprins lumina in bucatarie si zici ca nici nu a existat vreodata. noroc ca nu poate sa urce scarile ca ma gaseati dimineata cu parul alb in cap. nu stiu daca mi-e frica sau scarba...sau amandoua la un loc. dar mor de sete si nu ma duc sa imi iau ceva din frigider

25 martie 2009

Mergi la inceput

ana-maria - hmmmmm...asta-i mic cat o bricheta cu tot cu coada. sper ca e alt tip si nu un pui ca asta ar presupune o mamica pe undeva
eu am mai avut in curte, sunt shoareci de camp si mai vin toamna pe langa casele oamenilor ca nu mai au mancare pe camp. ce mai, un mic animal domestic

pisik - sa stii ca eu am mai auzit ca asta e cea mai buna metoda...asa ca maine dimineata caut nuci in piata
si dupa asta imi iau un aparat cu ultrasunete sa nu se mai infiltreze altul ca mor.
nici nu pot sa pun otrava cu copilul in casa. io stiu ... parca mi-e frica

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ana-maria - hmmmmm...asta-i mic cat o bricheta cu tot cu coada. sper ca e alt tip si nu un pui ca asta ar presupune o mamica pe undeva
eu am mai avut in curte, sunt shoareci de camp si mai vin toamna pe langa casele oamenilor ca nu mai au mancare pe camp. ce mai, un mic animal domestic

pisik - sa stii ca eu am mai auzit ca asta e cea mai buna metoda...asa ca maine dimineata caut nuci in piata
si dupa asta imi iau un aparat cu ultrasunete sa nu se mai infiltreze altul ca mor.
nici nu pot sa pun otrava cu copilul in casa. io stiu ... parca mi-e frica

25 martie 2009

Aris, La Multi Ani, cu putina intarziere...

A fost draguta Novus, poate a venit si el saracutul la ziua ta ... cat o bricheta - cu tot cu codita - zici? .... dragul de el, e si el un sufletel, lasa frica si sila, eu mi-l si imaginez pe bebelusul acela cu scutec prins cu o agrafa care aterizase la usa lui Jerry intr-o zi Remember the cartoon?

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

ma duc sus ca ma dor muschii de la coloana de cat de incordata stau

aaa sa nu uit ce sperietura am tras ieri. eram singura in casa, m-am dus sus si am mutat patul copilului langa patul meu, am deschis jaluzelele sa intre ceva lumina, am dat drumul la muzica tare si am venit jos sa ii fac un piure piciului. cand aud, tzat-tzar senzorul de mishcare de la patul copilul. hmm m zic..o eroare. apoi suna soneria de la poarta, ma uit pe ecran ..nimeni. mmmm...ma duc pana in garaj sa am vedere, nu era nimeni. apoi iar tzar-tzar senzorul cum ca s-ar mishca cineva prin camera sus. am paralizat. zic, clar: hotii, au verificat sa vada daca e cineva in casa si au intrat pe sus cumva. 30 de min am facut o mie planuri: las copilul in tarc si ma duc cu un cutzit. iau copilul cu mine si aparatul de electroshocuri si ma duc sus, sun la 112, sun la sora-mea...eram paralizata. copilul plangea de foame asa ca m-am ashezat cu el sa ii dau piureul de cartofi. pana la urma mi-a trecut frica si mi-am dat seama ca probabil pusesem camera de supraveghere prea sus si prindea mishcarea umbrelor prin camera. brrr...dar nu a fost placut de loc. sora-mea a ras de mine, ca de ce nu mi-a trecut prin cap sa pun copilul in mashina si sa fugzau ca nu stiu

25 martie 2009

Mergi la inceput

petra - vrei sa il trimit la tine???
pai daca statea dumnealui afara in curte nu era mai bine, si ii dadeam eu o bucatica de tort de ziua mea

dar lasa ca-i dau snikers maine
nu pot sa ii fac nici un rau dar maine il basculez in curte la vecinu' ca oricum numai de la el vin. e singurul care nu a terminat nici acum casa si e un jaf in curtea lui

ma duc sa citesc. am trecut la kafca, daca nici cu asta nu adorm revin la leonard cohan sau versetele satanice ca astea ma adormeau garantat
of, si ash fi vrut si eu sa prind un film azi, ca tot am dormit ca valiza 3 ore la pranz

aaaa, vad ca au aparut si primele boli ale copilariei.

pisigri, cum a fost? a trecut ushor? e bine acum?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vaaai, Aris, d' apoi intr-o poza zici cae chiar Vitamina! Super! Astept sa vad cine mai raspunde la "provocari" sa se posteze pe sine copil. Nici pozele mele nu-s scanate, ca n-am scaner, le-a pozat sotzul cu aparatu'.
Soricel zici? Ioi, te inteleg, si io as muri de frica/ repulsie, nu suport nimic din ce e mic si strecurator. Tin minte (si cred a tot blocul la fel) cum am mers odata la baie noaptea (aveam vreo 17 ani) si cand am aprins becul a fugit un gandac de-ala negru, oribil, "de canalizare". Am urlat o data de-au venit parintii in fuga, albi de spaima. Stiu ca taica-meu a injurat bine cand a auzit despre ce e vorba
Georgiana, o sa fie totul bine, sa ne spui cand mergi la operatie sa-ti tinem pumnii si pumnisorii
Nu stiu ce se intampla cu Sophiphi, o fi de la vaccin, dar are o energie parca e Duracel, nu vrea sa adoarma si pace desi clar ii e somn, dar se zbate, chiuie, da din toate cele, rade, maraie...
Eu Marianei chiar nu stiu ce sfat sa-i dau, eu nu stiu ce-s aia colici nici nu-mi prea pot inchipui cum se manifesta (cand auzeam cuvantul mi-i inchipuiam ca pe niste animalutze care stau in stomacelul bebelusilor), nu stiu nici eu nici vecinii cum e sa planga Sophiphi noaptea caci a plans o singura data (v-am povestit, atunci cand am decretat mai multe ca luna plina a fost cauza de-au fost multi agitati!). Si totusi si noaptea aia, singura din 6 luni in care a plans (dar ce mai plans, nici acum nu stiu explicatia!)mi-a scos fire albe, m-acoplesit neputintza si mila, asa ca pot sa-mi inchipui ce cumplit trebuie sa fie pentru o mama sa-si auda copilul plangand mai des...Eu zic totusi ca pe langa infacol baza trebuie sa fie luatul in bratze, leganatul, mangaiatul si tzitzi cata vrea fetitza! Pupici si nopti cat mai linistite pentru Maya!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Floric tare mile mi-e de tine, caci stiu cum este sa te doara o masea, dar zau ca nu m-am putut abtine sa nu rad cu pofta la faza cu "plombele"

Si de unde pana unde ai luat-o tu pe asta ca nu ai voie sa faci anestezie in timp ce alaptezi? Du-te femeie si fa-ti maseaua Eu mi-am pus vreo 3 plombe si mi-am si scos o masea de minte. Am luat si algocalmin fiola cand nu mai puteam de durere. Jumatate, dar tot am luat.

Olga, mamica lui David iepurasul

Si eu mi-am scos maseaua de minte recent si acum imi refac plombele ... si alaptez

Adica vrei sa spui ca nu ti-a indicat sa nu alaptezicateva ore??? Deja ma uimesc si dr dintzari, ca pe perioada sarcinii m-au uimit dr ginegologi (desi cu dintzari rimeaza altceva pi...)

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor, ce remedii pt constipatie la bebe ar fi ?? i-am dat para, iaurt, am mancat eu miere si tot nimic

si se tot chiniue sa faca si nu iese nimic

Zilelel trecute m-am confruntat si eu cu aceasta problema. Raru a scapat dupa ce i-am dat sa manance prune decojite. Si cereale cu lapte. La aceeasi masa dar nu amestecate. Uf...parca Nicky a dat o reteta tot cu prune dar fierte in 500 ml se lasa sa scada pana la 250 apoi se da in 2 transe zeama. Parca asa era reteta. Dar cauta in cap de sambata duminica.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput