Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
Fetele da cum se adm Infacol-ul???? mai continui sa-i dau si Sab simplex in paralel cu Infacol??????
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin am avut o noapte groaznica.Pana la ora 3 a fost f bine , dupa 3 a inceput sa planga de nu ma mai intelegeam cu ea, si-am stat in fund langa pat ,cu o mana pe ea si una pe fierul de calcat , pana la 8 dim....si acum se face covrig ca nu a facut kk inca , da cel putin nu mai plange. Ma bag langa ea la somn fericita Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
plinge de foame
da-i lapte la cerere, cind vrea ea
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
simina_kin spune:
citat din mesajul lui sirimie plinge de foame da-i lapte la cerere, cind vrea ea Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
nu plange de foame!!!!!!! cum poate sa planga de foame dupa ce mananca?????
plange ca are colici!!
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Monnvas spune:
La multi ani, Aris!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Pisigri rubeola???? Pisilinca, sa va treaca!
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
Asigura-te ca nu plange de foame,somn,constipatie.
Infacol se administreaza cate 1 pipeta inainte de masa(eu ii dadeam la 3 ore).Altceva nu ii mai dadeam.Ideea este ca Infacol contine aceeasi subst activa ca si Sab doar ca e in alta concentratie sau ceva de genul pt ca si eu am folosit astea 2 si mult mai bun a fost Infacol.Sper sa va ajute in 3-4zile ar trebui sa se vada rezultate.
Eu cand avea asa crize o calmam culcata cu burtica ei pe burtica mea-uneori si dormeam asa. Si la un mom dat am inceput sa o pun la somn culcata pe burtica in patut, o ajuta foarte mult si dormea mult mai bine - dar asta dupa 1 luna.
Am tras si noi f.mult cu colicii astia dar trec si vin altele
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
carla28 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Fetele da cum se adm Infacol-ul???? mai continui sa-i dau si Sab simplex in paralel cu Infacol?????? fericita Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Mariana draga, eu i-am dat cate o pipeta plina inainte de fiecare supt, dar o prietena mi-a spus sa-i dau cu o jumate de ora inainte de supt, pe cat posibil si intr-adevar apoi a fost mai bine.
Pe mine m-a ajutat si ceaiul de anason + fenicul + chimen, pe care l-am baut si pe care il beau si in prezent ( aprox 1,5 l/zi ), te ajuta atat la lactatie cat si pentru colicile copilului.
La mine se linistea daca il puneam la mine pe burta si cu capul pe piept.
O pupam pe Maia si sa scape repede de colici.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Monnvas spune:
Nush daca citesti aici, Elilov, LA MULTI ANI pentru bb Dimitrie!
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anamariame spune:
citat din mesajul lui olishka Am trecut la nr 5 - marimea de la pampers Olga, mamica lui David iepurasul |
Monnvas spune:
DE-MEN-TI-A-LA Sophiphica! Si vad ca mai are in comun cu fiu-meu ceva: dragostea pt picioare delicioase, nu?
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!