Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 4

simina_kin spune:
simina_kin spune:
 Fetele da cum se adm Infacol-ul???? mai continui sa-i dau si Sab simplex in paralel cu Infacol?????? fericita
  fericita   Maya Andreea
  Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

sirimie spune:
sirimie spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui simina_kin am avut o noapte groaznica   .Pana la ora 3 a fost f bine , dupa 3 a inceput sa planga de nu ma  mai intelegeam cu ea  , si-am stat in fund langa pat ,cu o mana pe ea si una pe fierul de calcat , pana la 8 dim   ....si acum se face covrig  ca nu a facut kk inca , da cel putin nu mai plange. Ma bag langa ea la somn  fericita  Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! | 
plinge de foame
da-i lapte la cerere, cind vrea ea
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

simina_kin spune:
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui sirimie plinge de foame da-i lapte la cerere, cind vrea ea Va dorim sa cresteti mari si frumosi!  Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei | 
nu plange de foame!!!!!!! cum poate sa planga de foame dupa ce mananca?????
plange ca are colici!!
 fericita
  fericita   Maya Andreea
  Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 La multi ani, Aris! 

Monica mami de  cu motoras CRISTIAN
 cu motoras CRISTIAN 
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Pisigri rubeola????  Pisilinca, sa va treaca!
 Pisilinca, sa va treaca!
 cu motoras CRISTIAN 
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

alina.n spune:
alina.n spune:
 Asigura-te ca nu plange de foame,somn,constipatie.
Infacol se administreaza cate 1 pipeta inainte de masa(eu ii dadeam la 3 ore).Altceva nu ii mai dadeam.Ideea este ca Infacol contine aceeasi subst activa ca si Sab doar ca e in alta concentratie sau ceva de genul pt ca si eu am folosit astea 2 si mult mai bun a fost Infacol.Sper sa va ajute in 3-4zile ar trebui sa se vada rezultate.
Eu cand avea asa crize o calmam culcata cu burtica ei pe burtica mea-uneori si dormeam asa. Si la un mom dat am inceput sa o pun la somn culcata pe burtica in patut, o ajuta foarte mult si dormea mult mai bine - dar asta dupa 1 luna.
Am tras si noi f.mult cu colicii astia  dar trec si vin altele
 dar trec si vin altele
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

carla28 spune:
carla28 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fetele da cum se adm Infacol-ul???? mai continui sa-i dau si Sab simplex in paralel cu Infacol??????  fericita  Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! | 
Mariana draga, eu i-am dat cate o pipeta plina inainte de fiecare supt, dar o prietena mi-a spus sa-i dau cu o jumate de ora inainte de supt, pe cat posibil si intr-adevar apoi a fost mai bine.
Pe mine m-a ajutat si ceaiul de anason + fenicul + chimen, pe care l-am baut si pe care il beau si in prezent ( aprox 1,5 l/zi ), te ajuta atat la lactatie cat si pentru colicile copilului.
La mine se linistea daca il puneam la mine pe burta si cu capul pe piept.
O pupam pe Maia si sa scape repede de colici.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Nush daca citesti aici, Elilov, LA MULTI ANI pentru bb Dimitrie!
 cu motoras CRISTIAN 
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

anamariame spune:
anamariame spune:
| citat din mesajul lui olishka Am trecut la nr 5 - marimea de la pampers  Olga, mamica lui David iepurasul   | 
 Eva Maria (23 aprilie 2009)
 Eva Maria (23 aprilie 2009) 

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 DE-MEN-TI-A-LA Sophiphica! Si vad ca mai are in comun cu fiu-meu ceva: dragostea pt picioare  delicioase, nu?
 delicioase, nu?
 cu motoras CRISTIAN 
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!