Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 14
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI bebeilor VLAD, DARIUS ANDREI, ADRIAN, BIANCA STEPHANIE si STEFAN!!!!
PETREAN, stiu de Clau, dar el e mare. Eu intrebam daca a dat cineva bb-ilor mititei. Eu i-am dat azi dimi, dar doar 3 picaturi, nu 4 cate mi-a zis dr.
GEORGIANA, incearca sa ii pui in legume si sfecla rosie (eu o fac la steamer, ca pe celelalte legume si e dulce dulce), da un gust bun, Ana e topita dupa ea. Nu prea stiu ce fructe si legume sunt permise. Eu ii dau ce a zis si Petrean, merg in principal pe mar, para, gutuie (cat o mai fi), avocado (o data la cateva zile), banana (nu in fiecare zi). Nu am incercat inca sa adaug si ceva suc de citrice, probabil mai in iarna.
Ca legume am incercat pana acum morcov, dovlecel, radacina patrunjel (legumele preferate), sfecla rosie (the queen), brocolli (putin, amestecat in restul, ca singur e cah in conceptia ei), fasole galbena si verde pastai (fara prea mult succes), spanac (ca si brocolli, singur e bleah) si gulie (a fost un dezastru rasunator, drept pt care am renuntat)
Si, in alta ordine de idei, iti doresc multa sanatate si putere. sa te ajute Dumnezeu sa treci peste incercarea asta si sa se termine cu bine
INA, bine ai revenit. Ce face soacra?. Eu zic ca si Petrean, du-te si rezolva problemele din timp, nu e de glumit cu lucrurile astea. Gandeste-te la bb titi Ian, daca nu la tine
ARIS, ai supravietuit sorecutului?
MONICA, ma bucur ca ai luat aceasta decizie. O sa vezi ca e bine bb mic
Ana trage un pui de somn, ca nu stiu ce a avut de m-a carait pana acuma. Am si eu timp sa ma pregatesc de iesit afara. Asta daca nu as sta pe net, desigur
V-am pupacit, o zi buna sa aveti
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
petrean spune:
Pisik..citeam pe un alt forum..ca alte mame au dat bebeilor la 7, 8 luni cate 5 picaturi /zi.
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
rivali spune:
eu ii dau lui Stefan zyrtec cate 3 pic de 2 ori pe zi. Medicul mi-a zis chiar daca pe prospect scrie ca nu este recomandat pana la 1 an , medicii il prescriu
I-am dat si lui Vlad la 7 luni, recomandat de alt medic nu cel care i l-a recomandat lui Stefan. Nu am avut probleme
Poze
petrean spune:
Vali..asa e si cu peritolul..scrie ca nu se da sub 2 ani..si totusi multi dr il dau...
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Wow, deja? Noi inca suntem la 4, ce-i drept o strang putin, Pampers Premium 4 sunt perfecti, cei clasici sunt cam stramti. Bravo voua, cresteti repede si frumos! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
noi suntem la 4+
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean georgiana..sigur plange de foame!!! fructe permise: mar, para, banana, caise, piersici(dc mai agsesti pe piata)...eu am icnercat cu succes si mango, avocado. Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
multumesc.
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Pisik06 spune:
Rivali, Petrean, multu mult
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
neatza...sau ma rog..buna ziua
pisik - a supravietuit si daca e baiat cuminte il adopt. ma gadeam sa-i pun mancare ca sa nu ii arda de iesit prin casa
m-a lovit si pisigri la sentiment. si sincer e din ala frumos..nu seamana cu shobolanii. mai vedem azi ce capcane inifensive reusesc sa gasesc/improvizez
la noi cred ca se apropie dintele 5-6. sau ii e foame non-stop
25 martie 2009