Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 15
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! LA MULTI ANI bebeilor VLAD, DARIUS ANDREI, ADRIAN, BIANCA STEPHANIE si STEFAN!!!! PETREAN, stiu de Clau, dar el e mare. Eu intrebam daca a dat cineva bb-ilor mititei. Eu i-am dat azi dimi, dar doar 3 picaturi, nu 4 cate mi-a zis dr. GEORGIANA, incearca sa ii pui in legume si sfecla rosie (eu o fac la steamer, ca pe celelalte legume si e dulce dulce), da un gust bun, Ana e topita dupa ea. Nu prea stiu ce fructe si legume sunt permise. Eu ii dau ce a zis si Petrean, merg in principal pe mar, para, gutuie (cat o mai fi), avocado (o data la cateva zile), banana (nu in fiecare zi). Nu am incercat inca sa adaug si ceva suc de citrice, probabil mai in iarna. Ca legume am incercat pana acum morcov, dovlecel, radacina patrunjel (legumele preferate), sfecla rosie (the queen), brocolli (putin, amestecat in restul, ca singur e cah in conceptia ei), fasole galbena si verde pastai (fara prea mult succes), spanac (ca si brocolli, singur e bleah) si gulie (a fost un dezastru rasunator, drept pt care am renuntat) Si, in alta ordine de idei, iti doresc multa sanatate si putere. sa te ajute Dumnezeu sa treci peste incercarea asta si sa se termine cu bine INA, bine ai revenit. Ce face soacra?. Eu zic ca si Petrean, du-te si rezolva problemele din timp, nu e de glumit cu lucrurile astea. Gandeste-te la bb titi Ian, daca nu la tine ARIS, ai supravietuit sorecutului? MONICA, ma bucur ca ai luat aceasta decizie. O sa vezi ca e bine bb mic Ana trage un pui de somn, ca nu stiu ce a avut de m-a carait pana acuma. Am si eu timp sa ma pregatesc de iesit afara. Asta daca nu as sta pe net, desigur V-am pupacit, o zi buna sa aveti Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
alina.n spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Am decis ca nu voi face biopsia vilozitatilor coriale. Am vorbit si cu Alex si ma simt intr-un fel usurata. Mi-e teama si de riscuri, printre care riscul de avort, dar mi-e teama si de rezultat. Nu aleg sa stau cu teama restul sarcinii, ci va trebui sa indepartez gandurile ca bebe ar avea ceva. Cum zice Alex, nu am destula credinta. Si daca are ceva? Cine sunt eu sa pot decide? Nu am nici un drept sa selectez, sa fiu rasista pt propriul meu copil, si sa aleg sa traiasca doar daca va fi perfect. De exemplu sotul meu nu mai este asa cum era cand m-am indragostit de el, poate va recupera in cea mai mare parte, dar nu va fi niciodata la fel...dar are dreptul sa traiasca. Si ma bucur ca traieste, ca este cu noi. Il iubesc si l-as fi iubit oricum ar fi fost. Atunci propriul meu copil? Stiu ca daca va avea vreo boala neurologica, si viata mea se va schimba, dar mai ales va fi o viata nu foarte usoara pt el/ea. Dar alternativa ar fi...moartea, nu? Nu pot eu decide asta! Mi-a spus dr ca daca are probleme neurologice poate sa traiasca doar pana in sapt 26-28 de sarcina, deci voi duce sarcina "inutil". As regreta doar ca nu stiu, sa stiu sa ma bucur de fiecare zi cat e in burtica. Sau daca va avea ani de viata limitata. Atat cat ar avea, as vrea sa fie cu mine. Cu Alma am regretat doar ca nu am stiut, desi am presimtit, si nu am stiut sa traiesc acele 2 zile, dar cum as fi putut? O sa fac triplu test, si orice e nevoie, neinvaziv. Nu ma pot gandi decat ca daca testul va fi ok, si apoi pierd sarcina din cauza riscului, ma voi ierta vreodata? Iar daca ma va ajuta cvs-ul, e doar ca voi stii, si nu voi putea decide nimic. Alex are dreptate, bebe nu are nimic, am eu prea putina credinta. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
Monica ma bucur ca ai luat aceasta decizie.
Si eu personal am aceeasi conceptie ,in sarcina cu Natalia am decis sa nu fac nici macar dublu sau triplu test pentru ca stiam ca nu sunt teste exacte si daca iesea ceva aiurea as fi stat mai mult pe ghimpi si oricum afara pe bebe nu il dadeam indiferent de rezultat...asa sunt eu ,asa gandesc si asa am considerat ca e ok...si deci am preferat sa nu ma stresez inutil. Am facut doar ecografii.
Eu cand am ramas insarcinata aveam toxoplasma activa(era ceva mai veche) ..deci as fi avut si eu motive de ingrijorare destul de mari.Am gandit ca daca DD vrea sa-mi dea un bb mi-l va da sanatos .
In urma cu 3 ani am pierdut o sarcina la 10 sapt si inca una la 5 sapt, DD asa a vrut si am gandit atunci ca poate bb nu era ok si asta a fost motivul.
Sarcina usoara(PS: ti-am mai scris pe mess nu-mi dau seama daca primesti sau nu msj-le)
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Floric
Adica vrei sa spui ca nu ti-a indicat sa nu alaptezicateva ore??? Deja ma uimesc si dr dintzari, ca pe perioada sarcinii m-au uimit dr ginegologi (desi cu dintzari rimeaza altceva pi...) Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami |
rad de simt ca fac pe mine....
tare fu expresia
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
alina.n spune:
citat din mesajul lui petrean georgiana..sigur plange de foame!!! fructe permise: mar, para, banana, caise, piersici(dc mai agsesti pe piata)...eu am icnercat cu succes si mango, avocado. Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 giorgiana eu i-am mai dat si gutuie,dovleac,struguri ficatei nu inca dar am introds carne de pasare,ou,unt, si urmeaza iaurt(legume cam toate afara de varza,fasole uscata-in principiu cele care baloneaza) |
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Alina, vreau sa-ti spun ca si eu am cam acelasi fel de durere pe care il ai si tu, si anume in partea dreapta spate. O am de vreo cateva saptamini si la inceput am dat si eu vina pe rinichi, mai ales ca eu sunt si bolnava cronica. Mi-am facut analizele la rinichi si nu mi-a iesit nimic special, adica totul normal. De la ce ar putea fi nu-mi dau nici eu seama, caci se manifesta mai ales in momentele in care il iau pe Gabriel in brate, cand ma aplec si cand stau lungita pe partea respectiva. Eu sper sa treaca de l sine si sa nu fie nimic grav. Multa sanatate. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
este vb despre sindromul "ridicat"culcat-baita-papitza" una bucata copil.
unge-te seara duap dus cu FAstum gel si supozitoare MOVALIS, in fundulet, vb columbencei, si gata, amelioreaza, eu am plang de spate de mult timp, si al fel mi-au iesit rinichii bine bine, dr a spus clar e de la shtrumphitza!!!
am dat vina si pe epidurala, insa n-are treaba, tot ianinte bravi soldati!!
Ariana-Maria
bebe_shtrumf spune:
Merci Petrean de ideea cu gutuile, chiar maintrebam ce sa fac cu ele?ca am din plin!(cine stie , cunoaste)
La multi ani tie si lUi ARIS
!
S-aveti rabdare multa cu bb-ii, ca sanatoase, frumoase sunteti!
eu i-am dat diminetile branza de vaci cu rosie
se linge pe degete!
Ah si f tare nu mai face deloc kk in pampers, dc de ex suntem plekati, asteapta s-o asez pe tron(olitza, pardon)
mamicile care ua timp de forum, eu recunosc ca citesc mult si scriu rar!
Ariana-Maria
saby spune:
Georgiana, si la noi se intampla acelasi lucru cu papa chiar si cu laptele e o adevarata lupta sa o fac sa manance, sper sa treaca si perioada asta, noi acum suntem la faza borcanele, cutiute, ca parca, parca pe astea le mai mananca dar si astea sunt tot pe toane. Fructele obligatoriu trebuie sa-i pun o lingurita de cereale iar legumele in functie de starea ei le mananca sau nu.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
aris26 spune:
pisik - acum am vazut ca ai scris tu si ce am raspuns eu
am supravietuit amandoi. o fi ea casa mare dar tot nu am chef sa o impart cu individul asta. pana maine tre sa-l matrasesc cumva
25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Hellou, tufete! Iarasi mi s-a potrivit zicala aia cu "Dumnezeu nu bate cu bota" si asta fiindca numa nu ma-nvatz minte! M-am laudat ieri cum n-a plans Sophiphi noaptea si iaca beleaua ca tocmai a comis-o. S-a trezit la 12 noaptea urland (dupa ce abia adormise, super agitata, cred ca de la vaccin) si vreo ora nu s-a potolit. Tacea numa cand o tineam in cur pe genunchi si-i dadeam telefonul meu (a facut o pasiune pentru el!!) dar si atunci se juca morocanoasa, serioasa, palida si cu lacrimile la coltul ochilor. Oricum ora aia de plans am tot pasat-o de la unul la altul (sotzu' chiuleste vreo 4 zile ca are cica bronsita, a zis doctorita de familie- dar la ce "toba de carte" e ea cred ca e o amarata de raceala, si aia fara febra), cand ceda nervos unul o prelua celalalt. Intr-un final a adormit la tzitzi dar macar nu s-a mai trezit pana la 5 dimineatza, apoi la 8.
Inapreda, ce bine ca ne-ai mai scris, miera dor de tine!! Cand nu scriati tu si Gia imi lipseati cel mai mult de la club si nici nu-mi inchipuiam ce probleme aveti, dar musai trebuie sa fie totul bine pentru amandoua! Vezi ca la tufete le e dor de soacra ta, poate-o dai la schimb
Monnvas,aici era "ciumpalacu'" (e, pisigri, am zis si io asa ca m-a distrat cum suna):iaca, ala alb-negru e el pe la 2-3 luni, aia colorata-s io la fix 6 luni.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ma duc sa tai niste cartoafe, ca ciumpalacu' i-a curatzat si asa e diviziunea muncii
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Monnvas spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6364596-senat-alocatiile-pentru-copii-vor-calculate-functie-veniturile-parintilor.htm
Aris cheama-ti draga barbatul (din China) sa rezolve situatia, ca de-aia-i barbat, nu? Mmmm, si Alecu e destul de barbat la casa lui...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!