Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Pisik, Monica(Ayla )ii da lui Clau zyrtec.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Dodo felicitari pt castigarea unui LenorParfumelleluna asta a fost cu noroc

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

L-am pus si pe sotz cand era mai ciumpalac ca acum

Unde, unde???

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Dodo felicitari pt castigarea unui LenorParfumelleluna asta a fost cu noroc

Andrei Luca -15.12.2006

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Adica vrei sa spui ca nu ti-a indicat sa nu alaptezicateva ore??? Deja ma uimesc si dr dintzari, ca pe perioada sarcinii m-au uimit dr ginegologi (desi cu dintzari rimeaza altceva pi...)

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Din nou va cer ajutorul!

Va rog sa imi spuneti si mie care sunt fructele care sunt permise la varsta de 6 luni?

Dar legumele?

Ce este exclus?! (nu Cola si de-astea ci ma refer la ficatei (si dr mea zice sa ii dau, dar la voi vad ca nu si... io ma cam iau dupa voi).

Ideea e ca Bris are zile in care nu mananca! Am mai zis asta dar... persist! Aseara a si plans... Poate de foame , Glumesc!!! Era tare suparata ca ooof, iar trebuie sa manance...

Fac "ritualul" cat mai interesant pentru ea si combinatii tot timpul cate 2 ca sa nu se plictiseasca. ei bine, gagica ia 2 guri (insemnand max 10 linguri) si... gata!

Nu stiu ce sa zic dar asta cu mancatul s-a transformat in cea mai mare problema a mea.

Laptele parca are sodiu!!! Nu il vrea decat dupa ce ma pun io in tot felul de ipostaze si apoi accepta bibe...

No, poate stiti sa ma ajutati.

Pupici

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

georgiana..sigur plange de foame!!!
fructe permise: mar, para, banana, caise, piersici(dc mai agsesti pe piata)...eu am icnercat cu succes si mango, avocado.

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monamour spune:

Apropo de comentariul lui ''Sirimie''cum ca ar plange de foame,nu este adevarat,nu de foame se vaita ea,micuta de ea,se vaita de colici sau pentru ca nu a facut caca si o doare burtica.Sunt si ei asa mici si nu stiu sa spuna ce ii doare.
Simina din ce am citit eu cred ca ar trebui sa-ti cauti alt pediatru care sa-ti dea niste sfaturi mai ca lumea.

Mergi la inceput

Inapreda bine ai revenit Am o prietena care la 24 de ani a avut tot neshte galme de-astea, s-au retras cu tratament, sigur e musai la cutzit? No, daca-i musai, atunci succesuri [sic], ai aici o gashca de pumni stransi.

Gia io i-am mai dat si prune, ca si-asa face kk mai tare, suc de portocala si grapefruit (in cereale), cateva boabe de strugure (deci kestii interzise ), azi incercam gutuie coapta

Legume: morcov, albituri (pastarnac/patrunjel, ca nush care-i care), telina, dovlecel, broccoli, conopida, ceapa (io am si pasat-o), ardei capia/gogosar, i-am dat si fasole verde (cateva pastai), cam tot ce-am gasit mai putin fasole uscata, varza si mazare.

Dovleacul (placintar) nush daca intra la legume sau la fructe

Cat despre lapte, ce laptic ii dai? Ca stiu multi copii care pe la varsta asta se plicitisesc de NAN, dar se indragostesc de Milumil.

si succes la tratament.

Pisigri si io cam tot pe la varsta asta am facut rubeola. Nush ce zic fetele doctoritze, dar io l-as lasa pe plod sa faca bolile astea ale copilariei, nu l-as vaccina impotriva lor.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Monica ti-am admirat frumosul flacaupacat ca n-am fete..uneori...
si eu le-am dat gutuie coapta..si a fost super de efect...

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput