Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Floric
Adica vrei sa spui ca nu ti-a indicat sa nu alaptezicateva ore??? Deja ma uimesc si dr dintzari, ca pe perioada sarcinii m-au uimit dr ginegologi (desi cu dintzari rimeaza altceva pi...) Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami |
mi-a zis ca pt linistea mea sa nu alaptez 2 ore, dar ca oricum i-a facut doar un sfert de anestezie si nu e cazul
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda In primul rind spun "buna seara" la "tufetele", mamici de titi ghiocei si "bine v-am (re-) gasit! Gina lu' Ian Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-) Botez Ian |
bine ai iesit la suprafata !!!
sa nu te mai dai la fund, da ?!! hai aici si discuta despre ce ai chef !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
la voi mi-e mai simplu : in poza 3 eram convinsa ca e Alexandros deci e clar pe cine seamana !! |
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
Am decis ca nu voi face biopsia vilozitatilor coriale.
Am vorbit si cu Alex si ma simt intr-un fel usurata. Mi-e teama si de riscuri, printre care riscul de avort, dar mi-e teama si de rezultat.
Nu aleg sa stau cu teama restul sarcinii, ci va trebui sa indepartez gandurile ca bebe ar avea ceva. Cum zice Alex, nu am destula credinta.
Si daca are ceva? Cine sunt eu sa pot decide? Nu am nici un drept sa selectez, sa fiu rasista pt propriul meu copil, si sa aleg sa traiasca doar daca va fi perfect. De exemplu sotul meu nu mai este asa cum era cand m-am indragostit de el, poate va recupera in cea mai mare parte, dar nu va fi niciodata la fel...dar are dreptul sa traiasca. Si ma bucur ca traieste, ca este cu noi. Il iubesc si l-as fi iubit oricum ar fi fost. Atunci propriul meu copil? Stiu ca daca va avea vreo boala neurologica, si viata mea se va schimba, dar mai ales va fi o viata nu foarte usoara pt el/ea. Dar alternativa ar fi...moartea, nu? Nu pot eu decide asta! Mi-a spus dr ca daca are probleme neurologice poate sa traiasca doar pana in sapt 26-28 de sarcina, deci voi duce sarcina "inutil". As regreta doar ca nu stiu, sa stiu sa ma bucur de fiecare zi cat e in burtica. Sau daca va avea ani de viata limitata. Atat cat ar avea, as vrea sa fie cu mine. Cu Alma am regretat doar ca nu am stiut, desi am presimtit, si nu am stiut sa traiesc acele 2 zile, dar cum as fi putut?
O sa fac triplu test, si orice e nevoie, neinvaziv. Nu ma pot gandi decat ca daca testul va fi ok, si apoi pierd sarcina din cauza riscului, ma voi ierta vreodata? Iar daca ma va ajuta cvs-ul, e doar ca voi stii, si nu voi putea decide nimic. Alex are dreptate, bebe nu are nimic, am eu prea putina credinta.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
pisigri spune:
Gina, bine ai revenit si nu mai fugi! Si nici nu mai amina; cu cit afli mai repede cu atit mai bine, fie iti iei o piatra de pe suflet, fie incepi tratament adecvat. Da ti-am mai zis eu, iti iei o piatra de pe suflet, ca prea s-a suprapus cu furtunile hormonale din si de dupa sarcina. Si gata, nu mai zic nimic. Mai zi tu de soacra
Monica ma bucur ca ai decis asa; Alex e intelept, tu esti doar prea incercata de viata. Sint convinsa ca bebe e bine; tine cont si ca in primele (3 parca) saptamini de la fecundare embrionul se "hraneste" din resurse proprii, nu prin singele mamei (citisem undeva)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Lasand toate gandurile la o parte...SUNT FERICITA! Dupa 2 luni, astazi va fi prima noapte cand voi dormi "acasa" in bratele iubitului meu! |
Ma bucur din tot sufletul.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Dupa ce am aflat fatidicul diagnostoc - by the way, s-a confirmat recent in AU - am decis sa imi "asigur" fata. Adica, i-am facut un fond de studii la ING in care e inclusa si o asigurare de viata si protectie pentru mine si mi-am mai facut o asigurare de viata. Sa fie... Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Doamne ajuta sa se termine totul cu bine!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
Buna dimineata!
Salutam hotararea Aylei de a nu apela la metode invazive!
Citind din urma, am gasit ca Simina a fost sfatuita sa intrerupa lactatia pentru ca bebe nu suge cum ar trebui (?) Desi cred ca a fost lamurita intre timp, nu pot sa nu scriu si eu.
So: desi am nascut prin cezariana, lapticul a venit imediat, mi-au adus-o pe Adela la alaptat inca din prima zi. Am nascut la 8, iar la 11 o aveam in brate. A fost destul de greu in prima zi, pentru ca nu ma prea puteam misca, dar reuseam sa o alaptez cat de cat... Nu sunt 100% sigura ca nu le mai dadeau altceva, ele ziceau ca nu... Ce-i drept ni-i aduceau destul de des. A doua zi ne-au mutat impreuna si sunt sigura ca a papat doar lapte "mami"... In ziua urmatoare am plecat acasa si a inceput nebuna cu laptele shuroaie! Am pus o multime de rezerve la congelator, care mi-au fost de mare folos mai tarziu. Dupa ce a supt bine si la cerere, Adela mea s-a cam lenevit, momentul s-a suprapus cu venirea caniculei. Din luna a treia am inceput sa ii "completez" ce sugea ea cu biberonul cu lapte scos de mine. Erau mese la care nu voia sa suga deloc si faceam singura toata treaba. Acum (dupa 6luni) mai completam si cu lapte praf, ca productia a scazut simtitor, dar sunt multumita de mine, ca am reusit sa ajungem aici. Tati are teren alergic si contez pe ajutorul lapticului meu pentru a scadea riscul de aparitie a problemelor. Eu zic ca merita efortul.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Lasand toate gandurile la o parte...SUNT FERICITA! Dupa 2 luni, astazi va fi prima noapte cand voi dormi "acasa" in bratele iubitului meu! Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
plinge de foame da-i lapte la cerere, cind vrea ea Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
tu ai crescut 2 copii?zau ca nu mi se pare..din afirmatia ta zici ca esti soacra-mea..sau vreo baba carcotasa..numai alea..dc plange copilul..spun ca e flamand...sau esti cumva dr avizat..sau vreun medium?ai inceput sa vanezi mesaje..sa sari cand ai tu chef?ca sincer..pe mine una m-ai cam enervat cu postarea ta de atotstiutoare...
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006