Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 11
magdyi2001 spune:
Intru si eu sa dau buna seara la fete si sa multumesc acelor fete care s-au gandit la mine ieri si mi-au urat LA MULTI ANI.
Urez si eu
LA MULTI ANI!
pentru ILINCA si ARIS.
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite de cei dragi.
si
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
inapreda spune:
In primul rind spun "buna seara" la "tufetele", mamici de titi ghiocei si "bine v-am (re-) gasit!
Nu pot spune ca mi-ati lipsit pentru ca v-am citit neincetat.
Am fost (si inca sint!) cam "kakacioasa" pentru ca mi-au descoperit 3 bucati tumori la sinul drept si mi-a pierit cheful de forumit. Daca sint cancerigene au ba, voi sti dupa operatie (pe care o amin la nesfirsit) dar o sa va tin la curent. Cam atit despre acest subiect pentru ca nu-mi place sa ma gindesc la el.
Ian e bine merci, fitzos ca ma-sa si figurant ca tat-su Are cam 9,5-1o kg (miercuri voi putea fi mai exacta!) si vreo 74 cm. E "rizacios" nevoie mare si daca nu-l lasi singur e cel mai cuminte bebelus!
Sta in fund bine. Nu merge de-a busilea, nici in 4 labe. O fi "puturos" ca ma-sa? Ii place premergatorul dar (nici de-a drakului!) nu-l las mai mult de 5 minute. Nu-mi prea place aceasta "inventie" si-l pun "de musai": musai sa ma spal pe dinti, musai sa fac kk , musai sa fumez o tigara , musai sa dau un mar pe razatoare etc.
Ii mai place si-n scaunul de masa in care, daca e bine dispus, sta tipu' si se joaca ddi un sfert de ora fara sa trebuiasca sa-l "distrez"
Are 2 mese inlocuite si-i tare mincacios. Maminca, cu predilectie, borcanele pentru ca ma-sa are mai mare incredere in ele. Mai exact, fructe "natur" ii dau doar mere, pere, gutui a caror sursa o cunosc si mango. In rest, caise, piersici, afine etc prefer sa-i dau de la Hipp pentru ca =din nou!- sursa mi se pare cea mai sigura. Masa de cereale nu are pentru ca sta bine cu greutatea si consider ca nu-i sint necesare. Ii pun in fructe cite o lingurita pentru ca sint bune la digestie. Legumele i le dau -deocamdata- exclusiv din borcanele, desi, initial, imi facusem alt plan de bataie. Voiam si eu sa=i aduc carnitza de la tare si, dupa ce a vorbit socru-meu cu tot felul de la babe -care se jura ca nu fura si ca au hranit orataniile doar cu graunte "Bio"!- m-am panicat din nou cum ca daca vacile sint nebune si gainile sint dilii cum ca veterinarul a emigrat in Spania la capsuni? Apoi am citit in carti si pe net de nitrati, oxalati si alte "ciudatenii" si i-am fost recunoscatoare celui/celei care a inventat borcanelul Legumele mi le-a refuzat initial ca doar n-o fi el mai cu mot decit altii si, initial i le dadeam in amestec 50/50% cu fructe , de ex: spanac cu cartofi si cu...piersici de-ti pierea pofta instant. AM scazut treptat cantitatea de fructe si acum se bat turcii la gura lui. Maninca si vita si pui si curcat in amestecuri diferite.
Cu oul mai astept. Cu brinzica, la fel, dar nu mult. Ficatei nu stiu (daca) cind o sa-i dau. Sper ca nu are si pediatra lui Sophiphi cont pe DC si sa ma stropshesca de numa', numa'!
Ii dau, profilactic, si supliment de fier.
Am vazut ca discutati si subiectul MUCI si nasuc infundat. Am patit-o si noi zilele trecute. Madicul mi-a recomandat KARVOL, niste picaturi care se pun pe o batistutza si care ar trebui sa-i elibereze caile respiratorii. Eu i le-am pus pe o bavetica pe care i-am legat-o de patut, pe exterior. O sa va anunt ce si cum.
Nu mai tin minte ce probleme mai dezbateati dar o sa-mi aduc aminte
O felicit pe Ayla pentru noul bebelas, pe Simina pentru Maya, pe toate fetele care si-au aniversat casatoria sau si-au serbat ziua de nastere, pe toti ghioceii pentru noile achizitii si pe toate mamicile pentru minunile din viata lor.
Imi pare rau pentru spaima pe care a tras-o Pisigri pe motive de medici "competenti". Le admir pe Florinela pentru felul in care se descurca cu Platinatul, in ciuda problemelor care nu se mai sfirsesc, pe Pisigri, Provista si Kea pentru felul in care au gestionat situatia tensionata in care s-au trezit cu sau fara voia lor iar pe Gigelica o rog sa nu se mai dea la fund.
Le multumesc lui Novus si Pisigri pentru ca s-au interesat de soarta mea, pup toate fetele si imi pare tare sorry ca m-am intins cit 5 saptamini de post
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
magdyi2001 spune:
Fetele din Galati, ce spuneti, o punem de o intalneala???
Eu vin joi in tara si stau o luna, adica pana pe 26 nov.
Simona,Floric, astept raspuns de la voi.
Cei trei Palmieri
Floric spune:
Magdy, eu m-am mutat din nou la Braila, dar daca as stii din timp de vreo intalnire, vb cu sotul sa ma aduc ain Galati. Poate coincide si cu vizita la medic si atunci impuscam 2 iepuri.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
pisigri spune:
Anticonstipatie (pe linga para cruda zilnica, pt profilaxie) eu "ma ajut" cu jumatate de supozitor cu glicerina pt copii; scoate ce e mai tare/uscat pe loc, cu restul care e de consistenta normala se descurca singura in scurt timp.
Georgiana, trebuie sa fii optmista. Ce variante ai, operatie? Ce implica?
Aris, mie mi-s tare dragi soriceii; toate pisicile de la bunica ma urasc ca le fur soarecii pe care ii aduc vii pe linga casa, sa se laude cu ei. Mi se par mici si fragili... Te sfatuiesc sa inchizi usa la bucatarie sau sa izolezi cumva etajul, nu te baza ca e mic si nu urca scarile. Pe unde zici ca ajung soricei la etajul 3 in bloc? Si te roooog, nu folosi hirtie lipicioasa....nu va suparati, mi se pare tare barbara metoda, ramine cu labutele alea mici lipite si practic moare de foame... daca nu se poate o capcana inofensiva ca sa il parasutezi peste gard, mai bine una care il omoara repede si gata.
Ilinca, eu tre sa sap la mama dupa poze cu mine, sa vedeti ce frumoasa eram. Subscriu, Sophiphi e cea mai cea, stiu ca nu te superi, ca deh, si la noi, puiul ciorii...:) Acu io nu-ti stiu "ciumpalacu" (cum poti bre sa-i zici asa, m-am topit de ris) da mie tot mi se pare ca fiica-ta iti seamana, nu stiu, ca expresie daca vrei.
Ma car la nani ca fiica-mea e pe ora veche...
A propos de bolile copilariei, la noi a trecut usor, pacat ca s-a suprapus debutul cu analizele alea de cacao, in care nu am incredere, si cred ca ia antibiotic degeaba. Si mi-au fost urite bubitele alea. Si cele 3 zile de febra. Dar per total n-a fost mare scofala, in afara moleselii de la febra a fost ok. Acu recupereaza zilele de cumintenie fortata....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
magdyi2001 spune:
Alina, vreau sa-ti spun ca si eu am cam acelasi fel de durere pe care il ai si tu, si anume in partea dreapta spate. O am de vreo cateva saptamini si la inceput am dat si eu vina pe rinichi, mai ales ca eu sunt si bolnava cronica. Mi-am facut analizele la rinichi si nu mi-a iesit nimic special, adica totul normal.
De la ce ar putea fi nu-mi dau nici eu seama, caci se manifesta mai ales in momentele in care il iau pe Gabriel in brate, cand ma aplec si cand stau lungita pe partea respectiva.
Eu sper sa treaca de l sine si sa nu fie nimic grav.
Multa sanatate.
Cei trei Palmieri
magdyi2001 spune:
Floric, lasa-mi te rog un pm cu nr tau de tel si vorbim cnd sunt in galati.
Cei trei Palmieri
magdyi2001 spune:
Eu merg la.
Noapte buna!
Cei trei Palmieri
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 eu deja ma gadesc la ham
|
Spune-mi ce premergator aveti voi si nu v-ati raturnat.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Si pentru noi statul in fund e caaahhhhh... si cand il ridic de pe spate se propteste in calcaie si jap in picioare. Saptamana trecuta nu se tinea in picioare deloc |
Nici a mea nu voia sa stea in fund pana zilele trecute , daca o ridicai, tzup in picioare. Si-a descoperit de curand "pasiunea" asta: se ridica in 4 labute, da inapoi si se aseaza in fund. E tare incantata de descoperire!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )