Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

dymomo, cate hainute! cand vad atatea am impresia ca bebele meu o sa stea in fundul gol saracul...

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor va multumesc din suflet, sunteti minunate. Dupa ce am vorbit cu dr. la tel. si a zi ca nu sunt mari probleme( cred ca la mine functioneaza paranoia) a revenit dansa cu tel.si a zis ca ptr. linistea mea sa merg la cabinet azi. Nu stiu cum am ajuns, cert este ca am aterizat direct pe masa, control cu valve. Lichid amniotic suficient, a zis ca pluteste capusorul in lichid, ca nu are nici un dubiu ca am membranele intacte, dar ptr. linistea mea a facut o analiza a ph din acel lichid, nu este amniotic ci secretie de sarcina( insa foarte diluata). Apoi am trecut la echo. unde vestile nu au fost foarte bune, in sensul ca bataile au fost in grafic, dar nu a mai luat deloc in greutate, adica are tot 3000gr. Dr. zice ca este in grafic dar ca pierdut avansul de pana acum. Maine nu mai merg la spital iar daca pana sambata nu se intampla nimic, iar el tot nu ia in greutate, probabil ca sambata 31.10 imi face cezariana.
Inca o data va multumesc si va pup

37 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Fetelor va multumesc din suflet, sunteti minunate. Dupa ce am vorbit cu dr. la tel. si a zi ca nu sunt mari probleme( cred ca la mine functioneaza paranoia) a revenit dansa cu tel.si a zis ca ptr. linistea mea sa merg la cabinet azi. Nu stiu cum am ajuns, cert este ca am aterizat direct pe masa, control cu valve. Lichid amniotic suficient, a zis ca pluteste capusorul in lichid, ca nu are nici un dubiu ca am membranele intacte, dar ptr. linistea mea a facut o analiza a ph din acel lichid, nu este amniotic ci secretie de sarcina( insa foarte diluata). Apoi am trecut la echo. unde vestile nu au fost foarte bune, in sensul ca bataile au fost in grafic, dar nu a mai luat deloc in greutate, adica are tot 3000gr. Dr. zice ca este in grafic dar ca pierdut avansul de pana acum. Maine nu mai merg la spital iar daca pana sambata nu se intampla nimic, iar el tot nu ia in greutate, probabil ca sambata 31.10 imi face cezariana.
Inca o data va multumesc si va pup

37 + Vlad

Doamne ajuta sa fie totul bine -

35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Monis ideea nasei e ca fiecare costumas are o tema prima baita, marinar, sportiv, gigolo italian, iar pt botez costum popular romanesc si de aia are clop.

38+ AMR 2 zile Dan Mihail

Are nasi f tari! Abia astept sa ne pui poze

Mani - bine ca te-ai dus si ai aflat ce si cum . Sa ne tii la curent.

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaradu79

Buna tuturor!

Sunt o burticuta de la odiseea de pufuleti,dar voi naste in dec.Asa ca mi s-a parut firesc sa va citesc si pe voi,de la inceput...Saptamana trecuta am reusit sa ajung la zi si acum mi-am facut curaj sa si scriu.
Desi la un moment s-a trecut printr-un impas in aceasta odisee, comunicarea sincera a rezolvat totul si ati ajuns un grup de invidiat si de admirat.Imi place f. mult de voi si de atmosfera pe care o creati.As vrea si eu sa scriu din cand in cand pe aici.
Intai sa felicit proaspata mamica.Felicitari RamonaCopot!Sa va aduca bebe numai bucurii si fericire.
Desi cu multa intarziere vreau sa le felicit pe cele ce s-au casatorit de-a lungul odiseei (nu vreau sa nominalizez pt ca sigur voi uita pe cineva)Casa de piatra!o viata plina de iubire si fericire alaturi de cel ales.Iar pt cele care au ales sa nu oficializeze relatia le doresc aceeasi viata plina de iubire si fericire alaturi de cel ales.
Pentru Lacramioara2 multa admiratie si un buchet mare de flori ,daca acea persoana a ales alt drum dupa atatia ani si in astfel de conditii inseamna ca nu te merita si fericirea ta adevarata e pusa bine si o vei intalni la momentul potrivit ca sa te poti bucura de ea.
Si nu in ultimul rand felicitari si multe flori pt toate mamicutele Alexa,Simina, Lumi,Miany,Betty,Marijan, Suzyca,CoryB.Sa va creasca copii mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

O zi frumoasa si o saptamana usoara va doresc!

30+ Alexandru

DRaga Ramona, bine ai venit la odiseea noastra, chiar ne-ai citit de-a lungul timpului ca esti familiarizata cu istoricul nostru"fierbinte".

Personal iti multumesc pentru sprijin si vorbele frumoase, sa dea Dumnezeu sa nastem toate copii sanatosi care sa ne aduca fericirea si implinirea la care tanjim atat de mult.

Saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor va multumesc mult.
Abia astept sa vina sotul acasa , sa plecam la eco. Idea e ca tre' sa aplic defrisarea (deci Camy nu esti singura ) ca poate ii vine omului vreo idee si ma urca pe capra

Many bani ce bine ca ai ajuns la dr.
Ramonika deci faci si tort ? Astept si eu maine o bucatica.

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hellooo,

Felicit si eu proaspetele mamici,RamonaC si Cory si le doresc refacere rapida si bebelusi sanatosi,mancaciosi si fara colici.
Bafta maine,Camy si Lavinia!Astept vesti.
Many_bani,bafta si tie! O sa fie bine.

Laura33 Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Abia am reusit sa intru sa va citesc, Simona mea e mai rau, pe langa temperatura acum si tuseste si o doare gatul... Am amortit de tot in casa, vreau sa ies, abia astept sa vina sotul sa ma plimb pana la Cora sa fac ultimele cumparaturi inainte de marele eveniment.
A inceput sa-mi fie frica de-a binelea, se apropie momentul si sunt atatea fete curajoase aici la noi, si eu nu sunt asa. Eu ma sperii si de anestezie, prefer sa simt durerile decat sa imi amorteasca picioarele... Pe bune daca nu e mai bine la prima nastere, nu stii ce te asteapta si nu stii de ce sa te temi/ Nu credeam, pentru ca totul a decurs super ok prima oara, dar acum sunt mai constienta de ce nu poate fi ok. Si se adauga teama ca bb e prea mare, simt insa ca nu a mai luat mult in ultimele doua saptamani. Sper sa fie asa.

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 37+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Monis, multam de explicatiile date lui Roxyaly in leg cu prenatalul, ca si mie imi prind bine

Da' tu fusesi in medicale obisnuite sau ai fost in risc maternal? ca nu mai tin minte... (anyway, modalitatea de calculici la cele 126 de zile e mainly aceeasi)

monis cu poze
sapt 38

pai eu am fost vreo 2 sapt in medical obisnuit inainte de a intra in prenatal, si inainte de a intra in concedii ne-au micsorat salariul brut..eu practic nu am fluturasii de pe ultimele 6luni, nu stiu de cand mi-a efectuat micsorarea de salariu, da oricum dupa calculele mele ar fi vreo 50ron cred care nu ii vad la prenatal..Asta ca sa stiu ce sefi am...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Fetelor va multumesc din suflet, sunteti minunate. Dupa ce am vorbit cu dr. la tel. si a zi ca nu sunt mari probleme( cred ca la mine functioneaza paranoia) a revenit dansa cu tel.si a zis ca ptr. linistea mea sa merg la cabinet azi. Nu stiu cum am ajuns, cert este ca am aterizat direct pe masa, control cu valve. Lichid amniotic suficient, a zis ca pluteste capusorul in lichid, ca nu are nici un dubiu ca am membranele intacte, dar ptr. linistea mea a facut o analiza a ph din acel lichid, nu este amniotic ci secretie de sarcina( insa foarte diluata). Apoi am trecut la echo. unde vestile nu au fost foarte bune, in sensul ca bataile au fost in grafic, dar nu a mai luat deloc in greutate, adica are tot 3000gr. Dr. zice ca este in grafic dar ca pierdut avansul de pana acum. Maine nu mai merg la spital iar daca pana sambata nu se intampla nimic, iar el tot nu ia in greutate, probabil ca sambata 31.10 imi face cezariana.Inca o data va multumesc si va pup 37 + Vlad
Conteaza foarte mult ca esti atent monitorizata si pare ca ai o doctorita grijulie. Va fi bine, ai incredere in Dumnezeu, te pupam. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput