Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hello

Felicitari proaspetelor mamici, Ramona si Cory!!!!! Sa va creasca puiutii mari, sanatosi si norocosi!!!

Eu am absentat cateva zile, motivat zic eu....am fost plina de nervi din cauza mancarimilor de piele, asa ca am avut mainile ocupate cu altceva decat cu tastatura . Cum mancarimile au debutat de burtica, am crezut ca e normal, ca se intinde pielea...cand mi-au aparut bubite mici, am zis ca mi-am facut eu semne cu unghiile, dar cand mi s-a umplut burtica de bubite si au aparut cateva si pe maini...mi-am dat seama ca nu e de joaca.Mancarimile au devenit insuportabile, ma trezeam noaptea, in fine, mai aveam putin si ma urcam pe pereti.Asa ca am inceput sa caut pe net explicatia....si nu mi-a placut ce am gasit.

Azi dimineata am fost la doctorita, s-a uitat...Mi-a zis ca nu arata a prurit de sarcina(cum speram eu) si ca ea crede ca ar fi o boala a copilariei, dar eu din cate stiu le-am facut cam pe toate. Mi-a dat sa fac analize si m-a trimis la Spitalul de Infectioase la o doamna doctor care, bineinteles, se plimba prin oras in loc sa fie in spital.M-a cam scarbit experienta...eram cu burta la gura intr-un spital unde multi umblau cu masca pe fata...am oprit 10 asistente ca sa intreb de doctorita, nici una nu a fost draguta sa o caute sau sa o sune, noroc de o doctorita care, cu zambetul pe fata, a rezolvat in 5 minute...a sunat-o si a ramas sa ne vedem maine dimineata.Asa ca maine dimineata o iau de la capat, spital, apoi analize si....sper sa fie totul bine. Pt ca sarcina e avansata, dr a zis ca bebelina cel mai sigur nu e afectata...dar...pana nu aflam cauza, eu una nu am cum sa fiu linistita, mai ales ca am citit pe net ca in unele cazuri se impune scoaterea bebelusului pt a-l proteja de riscuri.

M-am intors acasa destul de demoralizata, dar am deschis forumul, am citit vestile bune, mi-am bagat nasul in pozicile cu fulgusorii nostri cei frumosi si am din nou zambetul pe buze

Sper ca nu v-am plictisit cu ale mele.

Pupici tuturor

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta2u spune:

Felicitari Ramona si Cory! sa va bucurati de bebei!

Sper sa vina si la mine momentul mult asteptat! deja nu mai am rabdare Am trecut de 39 de saptamani si nici un semn , nici macar o contractie mica! Sper sa fie totul ok!
toate

vitoare mamica de fetita!
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Cory felicitari pt puiut!
Sa creasca mare, sanatos si norocos!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ramonaradu79bun venit la noi!

ramonika, si eu gatesc mai mult de cand stau acasa.... moama ce gospodina sunt (si nu mi-am dorit niciodata)

dankutza, poate va seamana amandurora si iese la 40

many bani,m bucur ca e ok ... iti tinem pumnii ca bebe sa mai ia in greutate si sa vina pe lume cand va fi mai bine pt el

Lalu_79,te pupam si asteptam vesti bune

alinuta2u, se va face bine printesa ta repede... plimbare placuta

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iubitzic....sunt prin zona....dar...nu prea am starea necesara sa fiu o prezenta constanta....incerc sa stau cumintica pana cand s-or mai rezolva problemutele..

te pup cu drag!

si pe celelalte la fel

oricum...sunt cu agitatele la purtator

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Krelia!!!! Pe unde umbli???... ca nu am vazut mesaj de-al tau de curand!

32

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Many Bani un control in plus nu strica. Pai alea sunt doar hainele de la nasi ca mai are si mami cate ceva, si bunicii asa ca are mai mult decat ii trebuie.
Eu v-am mai spus ca nasii lui nu au copii si nici sanse asa ca va suge la doua oi. Unde mai pui ca ii sunt si unchi.

38+ AMR 2 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor, va citesc, va citesc, dar pt ca fac parte din odiseea de pufuleti nu am curaj sa scriu... asa ca va rog, cand se poate, bagati-ma si pe mine in lista de decembrie.
Datele mele sunt:
data nasterii: 09.11.1984
UM: 26.03.2009
DPN: 31.12.2009
E baietel si nastem cu Dr. Horia Cioflan la Polizu.

Multumesc!!!

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

pentru Doamna monis,am raspuns curiozitatilor Domniei Sale despre cezariana si nastere normala,la capitolul motive pentru nasterea prin cezariana.Ma plec Domniei Voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

dymomo, va fi un bebe norocos si rasfatat . si mie imi zicea toata lumea vai nu lua prea multe ca o sa tot primesti... dar de unde tata? asa ca am luat eu si prietenul meu tot ce trebuia... nasi nu am ales prea clar, parintii mai bine isi vad de treaba decat sa cumpere dupa gusturile lor, prietenii isi vad de ale lor si nu cred ca se pricep sau ca ar fi genul... asa ca mos craciunii sunt mami si tati.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cory, felicitari! Sa-ti traiasca baiatul!

bAly, poti folosi oua pasteurizate, iar daca nu gasesti, poti folosi maioneza din comert. Eu am citit in multe locuri ca cea din comert e facuta cu oua pasteurizate, deci e safe. Cred ca mai exista si varianta de maioneza fara ou crud, dar eu nu am facut.

Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput