Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
BoboMom spune:
Sa va zic cu ce ma indeletnicesc eu acum
. Am cumparat un caiet frumusel pt bebe, in care fac niste tabele (cate unul pe fiecare pagina) cu urmatoarele rubrici: Sleep (from-to-total), Feeding (from-to-total), Diaper Change (Wet-Stool), Tummy Time, Outside Time & Other. La curs ni s-a spus sa facem ceva de genul asta, iar eu am mai adaugat niste rubrici. Sper sa ma pot tine de el, macar la inceput pana intram intr-o rutina.
Laura
37+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Lumi_Richard spune:
Buna,iubitele mele burtici!!!
In primul rand,vreau sa felicit proaspetele mamici si sa le urez bun venit celor mai noi fulgusori ai odiseei noastre!
Felicitari,mami RamoC, refacere usoara,sanatate si sa va bucurati cu totii de micutul Dominic!
Bine ai venit,Dominic,sa fii sanatos, norocos si papacios!
Felicitari,mami Cory! Multa sanatate si tie, ma bucur ca sunteti acasa deja,sa va aduca bebelul multe bucurii si zambete!!!
Bine ai venit bebe de Cory, sa ne traiesti sanatos,norocos si papacios!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Fetelor,eu am citit din urma,dar am uitat cui trebuie sa-i raspund...va rog sa nu va suparati pe mine!
Va pupic dulce pe toate si o sa incerc sa-mi fac temele mai cu atentie pe viitor!![]()
Acum sunt bucatar-sef,sta mama cu Annabelle,care AGAIN, a adormit cand papa,dar s-a trezit imediat cand am pus-o in patut!
Am stat treaza azi noapte,dar m-a chemat datoria,si am pierdut nasterea Ramonei. Astazi,din nou la datorie(care-mi place la nebunie), apoi la spital sa schimbam certificatul constatator al nasterii pt ca-mi schimbasem buletinul, apoi la notar, cumparaturi si cam asa s-a scurs ziua noastra.
Acum ne pregatim pt Camy, Lavi si Many bany, nu? Trebuie sa incalzesc mai multe agitate,sa fie in forma![]()
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
rgagapie spune:
Va 

pe toate si va spu noapte buna, cred k o sa merg la
asa mai repede.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+35
Maya Paula
AMR 5 SAPTAMANI !!!!!!!!
dymomo77 spune:
Flavours BB sa fie sanatos ca au grija mami si tati de el. Eu una sunt de parere ca dragostea, grija, educatia, sanatatea sunt de un milion de ori mai importante decat orice haina sau jucarie. Noi oricum eram pregatiti si suntem in continuare sa ii asiguram noi tot ce are nevoie.
38+ AMR 2 zile
Dan Mihail
Katyuscha21 spune:
RAMONA FELICITARI PT BEBE SA FIE SANATOS SI PAPACIOS SI TU SANATOASA
Alexandra
37 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 18 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
betty78 spune:
Vreau sa felicit atat proaspetele mamici RamonaCopot, Danangie, Marijan, Cory_B si sa le urez recuperare rapida cat si pe micile sufletele Dominic Andrei, Mattia Gabriel, Andrei si Gabriela ce le-ati adus pe lume, carora le doresc sa fie sanatosi, mancaciosi si necoliciosi
Betty78
de
20.10.2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
andrutza spune:
Fetelor, va dati seama ca la cat de multe suntem, vor fi zile si cu 4-5 sau mai multi fulgusori?

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
37+ Daniel Stefan