Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
shtephy spune:
Am primit sms de la RamonaC.
Dominic are 3500g,53 cm si apgar 9(am trecut datele astea in listuta ).
De dimineata de la 10.30 sunt impreuna in salon,i s-a zis ia-l si descurca-te.A fost nevoita sa il imbrace si sa ii puna pampers.
L-a pus la san,zice ea sa pupe sanul
,dar i-am zis ca nu-i asa,ca micutul gaseste papa tare bun acolo.
O doare taietura si e nevoita sa stea in fund cand alapteaza.
Din pacate e in salon ci inca 4 persoane,printre care si doua colorate care put
.Cred ca o demoralizeaza rau lucrul acesta.Oricum mie nu mi se pare ok sa stea un bb cu inca 4 persoane adulte in afara de mami in salon.
Nesimtitul de medic nu a aparut nici azi si a zis ca nu il mai cauta.Pana la urma a fost foarte ok medicul de garda.
Important este ca e bebelusul sanatos si voinic si pletos si cu buzele ei
si ii tinem pumnii sa sa refaca repede si sa iasa din spitalul ala.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Am primit sms de la RamonaC. Dominic are 3500g,53 cm si apgar 9(am trecut datele astea in listuta ). De dimineata de la 10.30 sunt impreuna in salon,i s-a zis ia-l si descurca-te.A fost nevoita sa il imbrace si sa ii puna pampers. L-a pus la san,zice ea sa pupe sanul O doare taietura si e nevoita sa stea in fund cand alapteaza. Din pacate e in salon ci inca 4 persoane,printre care si doua colorate care put Nesimtitul de medic nu a aparut nici azi si a zis ca nu il mai cauta.Pana la urma a fost foarte ok medicul de garda. Important este ca e bebelusul sanatos si voinic si pletos si cu buzele ei _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+![]() |
multumim de vesti! Chiar daca nea' medicu' n-a aparut e minunat ca sunt ei bine. In ce priveste salonul....uff... va da DD sa iasa ea repede de acolo si sa ajunga acasa cu bebe mic si sanatos

34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
| citat din mesajul lui many_bani Fetelor va multumesc din suflet, sunteti minunate. Dupa ce am vorbit cu dr. la tel. si a zi ca nu sunt mari probleme( cred ca la mine functioneaza paranoia) a revenit dansa cu tel.si a zis ca ptr. linistea mea sa merg la cabinet azi. Nu stiu cum am ajuns, cert este ca am aterizat direct pe masa, control cu valve. Lichid amniotic suficient, a zis ca pluteste capusorul in lichid, ca nu are nici un dubiu ca am membranele intacte, dar ptr. linistea mea a facut o analiza a ph din acel lichid, nu este amniotic ci secretie de sarcina( insa foarte diluata). Apoi am trecut la echo. unde vestile nu au fost foarte bune, in sensul ca bataile au fost in grafic, dar nu a mai luat deloc in greutate, adica are tot 3000gr. Dr. zice ca este in grafic dar ca pierdut avansul de pana acum. Maine nu mai merg la spital iar daca pana sambata nu se intampla nimic, iar el tot nu ia in greutate, probabil ca sambata 31.10 imi face cezariana. Inca o data va multumesc si va pup ![]() ![]() ![]() 37 + Vlad |
Ma bucur ca ai ajuns sa te consulte,cred ca esti mult mai linistita acum.
Pana sambata punem majoretele la incalzire.Chiar nu cred ca e o problema cu greutatea,precis a stagnat pt ca luase un avans mare.
Multi

_
34+
BoboMom spune:
Shtephy, multumim pt info de la Ramona. Imi pare rau ca e asa nasol la spitalul ala, dar sa speram ca nu trebuie sa stea mult acolo. I s-a spus cand le dau drumul? Sotul ei si mama ei ii pot vizita? O pup si ii doresc numai bine! 
Laura
37+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
shtephy spune:
Betty voi ce faceti?Sunteti acasa ,da?
Ce zice Mario de fratiorul mic?![]()
_
34+
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephy Am primit sms de la RamonaC.Dominic are 3500g,53 cm si apgar 9(am trecut datele astea in listuta ).De dimineata de la 10.30 sunt impreuna in salon,i s-a zis ia-l si descurca-te.A fost nevoita sa il imbrace si sa ii puna pampers.L-a pus la san,zice ea sa pupe sanul |
34+
Chiara Ada
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Shtephy, multumim pt info de la Ramona. Imi pare rau ca e asa nasol la spitalul ala, dar sa speram ca nu trebuie sa stea mult acolo. I s-a spus cand le dau drumul? Sotul ei si mama ei ii pot vizita? O pup si ii doresc numai bine! ![]() |
Nu stiu mai multe, imi pare rau,nu cred ca a avut timp de telefon pt ca am sunat-o pe la pranz si nu a putut raspunde iar smsul la trimis acum,seara.
In mod normal poimaine ar trebui sa fie acasa,daca nu si maine dupa politica unor spitale.Poate reusim maine sa vorbim mai multe.
Am uitat sa zic
_
34+
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephyAm uitat sa zic |

34+
Chiara Ada
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Ce mai trage si fata asta, off. Poate le da drumul repede acasa si macar acolo nu miroase si stau si ei in mediul lor. O pupam cu mare drag. 34+ Chiara Ada |
Da mai Andreuta
.Parca imi aduc aminte cand ne povestea de internarea din spital de la 28 s ca acolo sunt amestecate gravide,cu cezariene,cu nasteri naturale.Sper sa nu vorbesc prostii dar parca ea ne povestea asta.
Uffff,mai mult de poimaine nu au de ce sa o tina in spital,dar poate scapa mai repede de "culoarea" din salon.
_
34+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Ati fost la mare inaltime ca mesageri, si tu, si Ancutza, meritati multi multi ![]() ![]() ![]() 34+ Chiara Ada |

Spune-mi ,ce-i cu tine?Te chinuie asa de rau arsurile?Nu trec cu nimic?Ori s-au adunat iar prea multe pe umerii tai?

_
34+