Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ce grasunel are si RamoC. ma bucur ca este bine, sper sa-i fi venit lapticul, iar de iesit din spital sigur o sa se intample repede, fiind nascut la termen si natural. acum asteptam si alte detalii si pozici
pup mesagerul
aveti un mail

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy ,si eu pup draga meaSpune-mi ,ce-i cu tine?Te chinuie asa de rau arsurile?Nu trec cu nimic?Ori s-au adunat iar prea multe pe umerii tai?
Toate la un loc puiule, dar stiu ca trec. ai PM. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara burtici...am venit la schimbul 3...am fost si eu azi la doctor dar in afara de faptul ca mi-a palpat burtica si mi-a zis ca e micuta bebita nu am aflat mare lucru...poate saptamana asta da doamne doamne si nasc...tare as vrea lucrul asta.

FELICITARI CORY_B , SA-TI TRAIASCA PUIUTUL ANDREI

mai citesc si eu cate ceva din urma si revin...va

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Abia am reusit sa intru sa va citesc, Simona mea e mai rau, pe langa temperatura acum si tuseste si o doare gatul... Am amortit de tot in casa, vreau sa ies, abia astept sa vina sotul sa ma plimb pana la Cora sa fac ultimele cumparaturi inainte de marele eveniment.
A inceput sa-mi fie frica de-a binelea, se apropie momentul si sunt atatea fete curajoase aici la noi, si eu nu sunt asa. Eu ma sperii si de anestezie, prefer sa simt durerile decat sa imi amorteasca picioarele... Pe bune daca nu e mai bine la prima nastere, nu stii ce te asteapta si nu stii de ce sa te temi/ Nu credeam, pentru ca totul a decurs super ok prima oara, dar acum sunt mai constienta de ce nu poate fi ok. Si se adauga teama ca bb e prea mare, simt insa ca nu a mai luat mult in ultimele doua saptamani. Sper sa fie asa.

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 37+ Daniel Stefan

Doamneeeeeeeeeeeee....uite pe cineva care traieste aceasi groaza ca si mine...da...si eu zic ca e mai bine prima data cand nu stii ce te asteapta...si mie mi-e frica de cezariana, de anestezie...desi va spun cu mana pe inima ca prima data..adica dupa operatie am zis ca a fost usor si ca mai fac copii...si acum ca ma aflu la "poarta " ...simt ca nu pot sa "intru"
Ce fricoasa am devenit!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

RamonaC - felicitari!!! Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!!!

CoryB - felicitari!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!!

Ma bucur ca sunteti bine!

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Am sosit si noi de la dr. Fata mea e o grasana . Are deja 2,6 kg, lichid ok, placenta ok doar ca ea a luat-o un pic inainte.

Uff am mai scapat de un stres.

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

lasa sa fie bine. bravo

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Am sosit si noi de la dr. Fata mea e o grasana . Are deja 2,6 kg, lichid ok, placenta ok doar ca ea a luat-o un pic inainte.

Uff am mai scapat de un stres.

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Andre cam rarut pe la noi in ultima perioada, sper ca esti bine

fetelor, mai stiti ceva de Rony?

Stephy pt ca ne tii informate despre starea Ramonei , poate o sa ii dea DD rabdare multa... sa treaca si astea 2 zile si sa se bucure de cel mic acasica la ea...ca sa nu mai zic ce ti-e si cu doctorii astia...impingi la bani in buzunarele lor timp de 9 luni si te trezesti cu surprize de genul asta..offf

Krelia hai scoate nasucul din butoi, te rog! o sa treaca toate

Andre_lina, ramonaradu welcome

dymomo super tare ideea nasilor, chiar e prima data cand aud asa ceva...sunt convinsa ca multe fete se vor "inspira" la nevoie

many_bani ma bucur ca esti bine...se apropie momentul cel mare

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele si la ceas de seara

bAly eu am facut maioneza normala..adica un ou crud si am pus 3 fierte...m-am gandit ca nasc in cateva zile...sper din suflet sa nu fi gresit!

many_bani m-am linistit...hai ca o sa fie bine!

Lulu_79 sper sa rezolvi maine cu drumurile la spital si sa nu fie nimic grav

Eu va las...sper sa fie totul bine pana dimineata!
Noapte buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

am ajuns si eu acasuta burtici!

of, tocmai ce huleam un dr de p-aci din cluj prin capitolul 140 cred, tocmai pentru o chestie de genul asta -o lasase balta pe o prietena de-a mea,pacient de-a lui exact cu putin timp inainte sa nasca...si o burtica mi-a spus sa nu-i bag pe toti in aceeasi oala..si uite..ce pateste Ramonica noastra. mor cand aud de ´oameni´ de-astia, imi vine sa-i calc cu ceva.

sa speram ca nu sta mult in spital si se linisteste acasuta!

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput