Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika camy - da, lucram in paralel la salatile noastre, una la Iasi, alta la Brasov... ![]() |
si eu am terminat-o acum cateva minute

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
vias spune:
ma duc sa termin defrisarea ![]()
many_bani iti tin pumnii, o sa fie foarte bine! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
laurairina13 spune:
Ramonaradu, bine ai venit si la noi!!!

Sa dai detalii la fete sa te poata trece in listuta de 
Many bany, bafta muulta, ai grija de tine, si sa iti dea Domnul o nastere usoaraaaa!
Ioti si Ramonika si Camy, care cuibaresc/cuibusesc de zor..chiar daca deocamdata in bucatarie..nu mai zic nica de salata beouf...ca acu as face si eu, daca nu as fi prea puturoasa![]()
Monis, multam de explicatiile date lui Roxyaly in leg cu prenatalul, ca si mie imi prind bine
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
38+
Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
dymomo77 spune:
In sfarsit sm reusit si eu sa pun doua poze pe picasa facute aseara. Cred ca e ultima cu burtic ca miercuri nasc iar in cea de-a doua sunt hainutele cumparate de nasica pt BB pe care le-am admirat aseara. Azi socrelu meu mi-a cumparat sterilizator si incalzitor pt biberon si 6 biberoane de la avent.
Mai tarziu sper sa ma inzdravenesc sa mai pun ceva poze cu patutul.
Am facut rost si de pompa de san de la o verisoara asa ca suntem ultra dotati.
38+ AMR 2 zile
Dan Mihail
monis5 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Monis, multam de explicatiile date lui Roxyaly in leg cu prenatalul, ca si mie imi prind bine ![]() |
Da' tu fusesi in medicale obisnuite sau ai fost in risc maternal? ca nu mai tin minte... (anyway, modalitatea de calculici la cele 126 de zile e mainly aceeasi)
monis
cu poze sapt 38
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 In sfarsit sm reusit si eu sa pun doua poze pe picasa facute aseara. Cred ca e ultima cu burtic ca miercuri nasc iar in cea de-a doua sunt hainutele cumparate de nasica pt BB pe care le-am admirat aseara. Azi socrelu meu mi-a cumparat sterilizator si incalzitor pt biberon si 6 biberoane de la avent. Mai tarziu sper sa ma inzdravenesc sa mai pun ceva poze cu patutul. Am facut rost si de pompa de san de la o verisoara asa ca suntem ultra dotati. 38+ AMR 2 zile Dan Mihail |
Moaaaaama ce burtica mare si faina ai

monis
cu poze sapt 38
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am lipsit si eu o zi...si cate s-au intamplat!
Bine ai venit Dominic Andrei!Sa fii sanatos si papacios! Multa sanatate si refacere rapida RamonaCopot
Bine ai venit Andrei! Sa fii sanatos si papacios! Cory asteptam sa ne spui povestea nasterii!
Many_bany eu as fugi la spital...
la toate si sa avem numai vesti bune...
32 
dymomo77 spune:
Monis ideea nasei e ca fiecare costumas are o tema prima baita, marinar, sportiv, gigolo italian, iar pt botez costum popular romanesc si de aia are clop.
38+ AMR 2 zile
Dan Mihail
bAly spune:
Salut burtici/mamici de fulgusori,
Va deranjez si eu cu o intrebare pentru fetele gospodine ce au facut salata beuf.
Voi cum faceti maioneza? pt ca eu stiu ca nu e indicat oul crud in perioada sarcinii- pericol de contaminare cu Listeria.
Felicitari mamicilor proaspete si nastere usoara celor ce urmeaza! Sunteti atit de aproape!!!!
Vine Surpriza
Alina
25+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)