INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 6
peta spune:
sabine, bafta multa la doctor, sunt sigura ca os afie bine. Sa ne spui neaparat ce ai facut...
sensibila spune:
sabine – eu zic sa stai linistita. Atata timp cat nu ai dureri e bine. E f bine cat progesterone ti-a dat. Ia no spa la orice durere. Ai incredere in mine POTI SA IEI PANA LA 4 NO SPA PE ZI. Daca te simti aiurea cu presiune in pelvis sau in uter sau dupa o zi obositoare ia mereu no spa. Nu dauneaza deloc bebelusului.
Legat de scurgere sunt fete la odiseea de mart-apr 2010 care au avut scurgeri cam de pe la varsta sarcinii tale si pan ape a 14-16 saptramani fara nici un fel de problem. Nu se stie de la ce sunt doar ca apar.
Eu iti recomand repaus mult si ia no spa si preventiv. Ia 1 dimineata si 1 seara , depinde cat de obosdita te simti.
Dr Moisa zice ca dupa o zi obositoare sau dupa o suparare sau ceva ce te-a deranjat, uterul se poate “supara” sis a inceapa contractii si Doamne freste sa expulzezi embrionul.
Deci ia preventive ca e cel mai bine ! No spa e si pt dureri si pt contractii.
Lasa de tot tigarile alea ! Mama lor !!!!!!!!
indi_77 – multumesc de intrebare, suntem bine. Bebe da din picoare sau din ce da el acolo. Simtome ? Pai nu stiu in general ma simt bine, insa mai sunt dureri de spate, dureri de bazin, desi nu m-am ingrasat deloc, ba chiar am slabit 8 kg, dar dr imi zicea ca apasa bebe pe acolo si de la asta sunt durerile.
anda15 – FELICITARIIIIIIIIII !!!!!!!! 

Sa Dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si un bebe super santos si al termen !
e in burtica
+21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabine spune:
Sensibilamultumesc mult.Am lasat tigarile de tot de cand am aflat dar am fumat una azi tocmai ca nu puteam merge la baie si nu am mai vrut sa patesc ca si ieri cand am avut dureri stand pe tron si nu am reusit nimic.Azi cum am baut putina cafea si am fumat m-am si dus.Vreau sa gasesc inlocuitorul, nu stiu.Am incercat cu lapte si fructe combinat dar nu a mers.Voi gasi solutia pana la urma pt ca sunt constienta ca nici macar un fum nu-i face bine.
Oare ce poate vedea dr azi la eco dat fiind faptul ca noi suntem micuti? tu cand ai facut prima eco?

sensibila spune:
sabine - prima eco am facut-o la 6 saptamani, si s-a vazut doar sacul, iar a 2-a la 9 saptamani si i-am vazut inimioara. Dar inimioara se vede cam de la 7 saptamani. Tu cate saptamani ai ? Cand a fost ultimul cm ?
Dar eu ecografiile le-am facut vaginal.
Daca mai ai intrebari am trecut la mine in bara idul meu de mess. Ma gasesti acolo si tu si cine mai are nevoie de informatii si crede ca il pot ajuta.
e in burtica
+21
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
anda15 spune:
Sensibila, mie mi-a spus ieri doctora ca am 4 saptamani si la eco s-a vazut un punctulet de 0.24cm in uter.Se poate vedea asa repede?De asemenea, nu e cam mare beta pentru varsta sarcinii? Deja incep sa ma gandesc la prostii
sensibila spune:
anda15 - se poate ca la un ecograf performant sa se vada la 4 saptamani, desi nu am mai auzit. Sau mai e varianta ca bebelul tau sa creasca f repede, sau sa fie doi si sa uniti sa se vada la avarsta asta. Valoare la beta este f mare. Eu la 4 saptamani aveam valoarea la beta 46.69. Poate sunt mai multi.
Dar acum mai ai si pretentii ? Cati iti da Dumnezeu ! Sanatosi sa fie ! Eu as recomanda ca la 48 de ore sa mai faci o beta sa vezi daca se dubleaza valoarea !
e in burtica
+21
varsta bebel
anda15 spune:
mi s-a parut si mie ca e cam mare valoarea si ma asteptam la cum s-au pozitivat testele de urina, adica pe masura ce urca urina apareau liniutele, n-a trebuit sa astept deloc
. Oricum maine merg la recoltare din nou si maine seara am valorile sa pot vorbi cu doctora despre dinamica sarcinii.In ce priveste ecograful, intr-adevar au unul performant, lucru reflectat si in pretul ecografiei: 100 roni bucata ca m-a rupt si la monitorizari lunile trecute![]()
bonsai spune:
multumesc pt raspunsuri!
pe de alta parte,cum suportati stimularea cu clomifen?mie imi este rau toata ziua...e o coincidenta cu altceva sau chiar e atat de greu de suportat?
peta spune:
bonsai - tu ce doza iei?
am facut si eu stimulare cu clomifen cateva luni, dar cu doza mica, jumatate de tableta pe zi. In prima luna mi-a fost un pic greata si am avut un pic ameteli in primele zile, dupa aia insa a fost ok.
sabine spune:
fetelor m-am intors.
Am 5 saptamani desi inseminarea am facut-o doar pe 4 oct.Ultimul ciclu l-am avut la data de 23 sept.La eco nu s-a vazut nimic ca e prea devreme.Dr a zis ca mucoasa nu e destul de groasa cum ar trebui sa fie la 5 sase saptamani dar asta difera de la organism la organism.Scurgerile sunt foarte normale(stau si ma intreb o gravida care nu are scurgeri are o sarcina anormala).nu mi-a spus sa iau nimic absolut iar cand a terminat de consultat mi-a dat un servetel sa ma sterg.Asta am facut si servetelul a ramas de data asta rosu, dar.....din nou, nici o problema e sange vechi.Mi-a facut un beta chit ca aici nu se face(asta a zis) dar nu-mi da rezultatul ca imi va mai face unu joi ca sa compare si sa vada evolutia. Mai aveti cuvinte?