INSEMINARE 49

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Mie mi-a dat 3 de 200.Dureri nu am deloc.Inauntru nu m-am mai spalat de cand trebuia sa vina ciclul pana astazi.Asta a fost directiva categorica a medicului de aici.Acum am vrut sa fie curat cand pun cele trei progesteron si sa si vad ce e pe acolo.Oare sa iau su eu no-spa preventiv?

ai dreptate, iei destul progesteron, ia si un no-spa , de fapt ar trebui sa iei cam 2 pe zi poate, mai intreaba maine pe dr. O sa fie bine! Dar ia unul si asta seara. Ai incredere! toate gravidele au emotii dintr-astea se pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Buna seara, fetelor

Am venit si eu cu rezultatul pt beta HCG: 1363, deci m-am convins si eu acuma ca sunt insarcinata ca dimineata nu-mi venea sa cred dupa 5 teste pozitive plus o eco la care s-a vazut minunea.
Sabine, si eu am avut o scurgere maro cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa-mi vina ciclul si a tinut vreo 2 zile, iar acum, la 6 zile de cand trebuia sa-mi vina am dureri de burtica si de spate aproape ca la ciclu. Am intrebat doctora si a zis ca se intind ligamentele si mi-a dat arefam intravaginal, acid folic si nospa.Si mie mi-e foarte teama de ce va urma dar trebuie sa fie bine daca tot am ajuns pana aici

Multa sanatate tuturor!

Anda, inca o data felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Salut Anda15 ,felicitari!Am facut Ia urile cam in aceeasi perioada dupa cum imi amintewcc! Si eu astept poate,poate se intampla naturale o bucurie atat de mare!
Sabine fii optimsta si calma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Anda ce simptome ai avut inainte de CM si dupa ce ar fi trebuit sa-ti vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Buna seara, fetelor

Am venit si eu cu rezultatul pt beta HCG: 1363, deci m-am convins si eu acuma ca sunt insarcinata ca dimineata nu-mi venea sa cred dupa 5 teste pozitive plus o eco la care s-a vazut minunea.
Sabine, si eu am avut o scurgere maro cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa-mi vina ciclul si a tinut vreo 2 zile, iar acum, la 6 zile de cand trebuia sa-mi vina am dureri de burtica si de spate aproape ca la ciclu. Am intrebat doctora si a zis ca se intind ligamentele si mi-a dat arefam intravaginal, acid folic si nospa.Si mie mi-e foarte teama de ce va urma dar trebuie sa fie bine daca tot am ajuns pana aici

Multa sanatate tuturor!

Felicitari!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fete frumoase. Nu-i asa ca o cafea buna si un zambet fac minuni ? :)

Azi m-am trezit extrem de optimista. Ziua 10...au mai ramas doar 2 zile si facem IA-ul. Imi e putin de tot teama, dar daca vrea sa vina si DD vrea, o sa vina, daca nu....nu....

Ala 76, multumesc de incurajari si sunt ferm convinsa ca anul asta vom fi si noi insarcinate.

Sabine, din cate stiu, scurgerea maronie apare la nidare si intr-adevar, e asa cum zic fetele. Daca nu ai nici un fel de durere, e de bine. Stai doar in pat, relaxata, cu o carte buna sau un fim :)

Luminita 42, tu cum te mai simti ? in nov faci urmatoarea IA ? (te intreb ca luna trecuta am facut IA cam in aceiasi perioada).

Sensibila, la tine bebe ce face ? ce simtome ai acum ?

Anda 15, super valoare la beta HCG....poate sunt

Peta, tu cand faci urmatoarea IA ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetelor,

Anda, felicitari, sarcina la termen si bebelus perfect .
Sabine, parerea mea e sa stai linistita, cat de calma poti tu, pentru ca stresul iti face fff mult rau. Legat de secretia aia maronie, sa stii ca multe femei au avut-o, poate fi cauzata de o insuficienta progesteronica, deci e bine ca ti-a marit doza de arefam. Numai ca, banuiesc ca stii, arefamul nu se ia mai mult de 200 mg o data. Adica iei 600/zi, dar de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz si seara. Si stai cat mai mult in pat, sa nu se elimine imediat din vagin. Eu stiu cazuri de femei care au avut sangerari in toata regula, cu cheaguri, si bebe era bine, sanatos. Asa ca stai calma si cat poti de relaxata. Doamne ajuta.
Araceli, te fac verde, vezi ? Iti tin pumnii sa fie luna cea mare .
Multu succes tuturor la inseminari .
Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Multumesc tuturor pentru urari si va doresc sa vi se intample cat mai curand minunea.Acum tot ce imi doresc e sa fie bine bebe si sa nu fie probleme. Maine dimineata merg la o noua recoltare pentru beta sa vedem cum evolueaza valoarea la 2 zile
Ilary, da, ai dreptate, noi am facut inseminarile cam in acelasi timp, dar n-a fost sa fie atunci. Ca simptome pot sa zic ca au fost mai mult de ciclu decat de sarcina, singurul lucru care mi-a dat de gandit a fost ca inainte cu 3-4 zile de data la care trebuia sa vina ciclul am avut o sangerare maro care a durat vreo 2 zile, apoi in zilele urmatoare am avut dureri de burta ca de ciclu, sanii ma dureau pe lateral, spre axila si cam atat. Si acum ma cam doare burtica din cand in cand, dar iau nospa si arefam.Martea viitoare ma duc la control sa vedem cum stam si ce analize mai am de facut. Partea amuzanta e ca am facut la inceputul lunii septembrie cam toate analizele pt FIV, si eu si sotul, ca ne gandeam deja sa ne indreptam spre varianta asta, asa ca sper sa nu trebuiasca sa le refac avand in vedere ca am dat o caruta de banutzi.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Bune dimineata fetelor

Se pare ca e mai bine, cel putin pana la ora asta.Am reusit sa merg si la baie dar a trebuit sa beau o jumatate de cana de cafea si sa fumez o tigara.De fapt, de cand am aflat ca sunt graviduta nu am mai fumat deloc iar cafea am baut doar un sfert de cana.Iar asta era singura cale de a putea sa ma duc la baie.Cu acidul folic care-l iau m-am constipat groaznic iar ieri dimineata m-am chinuit destul de mult.Imediat dupa aia mi-a aparut scurgerea maronie.Asa ca fetelor atentie pe viitor sa nu faceti ca mine.
Mi-a mai ramas pe hartie f putin maro, pipi am facut in vana sa-l pot inspecta si e ok iar la 12,15 trebuie sa fiu la medic.O sa va tin la curent.
Nu pot sa nu spun ca mi-e frica sa nu zica dr ca s-a intamplat ieri ceva dar sper din suflet sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Bune dimineata fetelor

Se pare ca e mai bine, cel putin pana la ora asta.Am reusit sa merg si la baie dar a trebuit sa beau o jumatate de cana de cafea si sa fumez o tigara.De fapt, de cand am aflat ca sunt graviduta nu am mai fumat deloc iar cafea am baut doar un sfert de cana.Iar asta era singura cale de a putea sa ma duc la baie.Cu acidul folic care-l iau m-am constipat groaznic iar ieri dimineata m-am chinuit destul de mult.Imediat dupa aia mi-a aparut scurgerea maronie.Asa ca fetelor atentie pe viitor sa nu faceti ca mine.
Mi-a mai ramas pe hartie f putin maro, pipi am facut in vana sa-l pot inspecta si e ok iar la 12,15 trebuie sa fiu la medic.O sa va tin la curent.
Nu pot sa nu spun ca mi-e frica sa nu zica dr ca s-a intamplat ieri ceva dar sper din suflet sa fie ok.

o sa fie ok, ai sa vezi. te pup si te astept cu vesti bune de la doc!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput