INSEMINARE 49
Raspunsuri - Pagina 7
peta spune:
sabine, nu prea ma pricep, dar calculul din cate stiu se face de la data ultimei menstruatii - deci 5 sapt e numai bine, nu?
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine fetelor m-am intors. Am 5 saptamani desi inseminarea am facut-o doar pe 4 oct.Ultimul ciclu l-am avut la data de 23 sept.La eco nu s-a vazut nimic ca e prea devreme.Dr a zis ca mucoasa nu e destul de groasa cum ar trebui sa fie la 5 sase saptamani dar asta difera de la organism la organism.Scurgerile sunt foarte normale(stau si ma intreb o gravida care nu are scurgeri are o sarcina anormala).nu mi-a spus sa iau nimic absolut iar cand a terminat de consultat mi-a dat un servetel sa ma sterg.Asta am facut si servetelul a ramas de data asta rosu, dar.....din nou, nici o problema e sange vechi.Mi-a facut un beta chit ca aici nu se face(asta a zis) dar nu-mi da rezultatul ca imi va mai face unu joi ca sa compare si sa vada evolutia. Mai aveti cuvinte? ![]() |
Da, asa se practica in tarile astea. Ma refer la beta la ei e o adevarata problema sa iti faci si sa iti dea rezultatul. Am o prietena in Norvegia care a patit la fel, si in plus i s-a spus ca poate alfa daca sarcina e unde trebuie si daca e prinsa bine dupa 12 saptamani. Deci frate cand veziasa ceva ajungi la concluzia ca ai nostru sunt mai evoluati decat altii din tarile civilizate. Ca sa nu mai zic ca vizita la dr a costat-o 200 euro.
Da, esti insarcinata in 5 saptamani si 1 zi dupa calculele mele. Varsta sarcinii se caluleaza altfel nu din ziua conceptiei. In fine nu asta conteaza.
Important e sa fie ok rezultatul de la kit joi si sa se dubleze valoarea sau cum stie dr aceea.
Stai linistita, e f important sa gandesti pozitiv si sa stai linistita.
Sa nu uiti sa iei no spa ca e bine sa il iei preventiv, nu face nici un rau la bebe. Si vezi cum faci cu constipatia, o cafeluta poti sa bei dimineata daca te ajuta dar lasa tigarile.
Mucoasa adica endometru o sa creasca, dar important e sa fie bebe fixat bine in el.
Sunt sigura ca totul o sa fie bine. Fii optimista si capul sus.
e in burtica
+21 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabine spune:
Peta da, ar fi corect.dar tie ti se pare corecta atitudinea lui.Nu-mi da rezultatul la beta, nu zice ca as putea lua ceva pt sangerare (noroc cu dr din romania care a zis de progesteron)nu zice nimic de no spa, ii bag sub nas servetul cu sange rosu dar el il vede maro si-mi zice ca e super normal.De abea astept, in functie de rezultatul la beta de joi sa ma duc in romania la dr.Si fetelor, dr asta e prieten cu sotul meu.

sabine spune:
sensibila, hai sa-ti spun una si mai tare.Analizele de primul trimestru se fac aici doar la 12 saptamani.Pana atunci nu are rost.M-a intrebat el pe mine care ar fi.I-am zis de HIV, toxo, listeria, hepatite si restul iar el a zis ca nu, nu are rost.Doar la 12 saptamani.Eu am ramas interzisa.Nu se compara cu ai nostri.

peta spune:
sabine, intr-adevar e cam aiurea sa te lase asa, fara sa-ti dea nimic. Tu oricum sa iei no spa fiindca am auzit si eu ca e f bun, am avut o cunostinta care a luat cand a avut la un moment dat niste contractii si i-au tercut de la nospa. Oricum, da-l incolo de doctor, stai linistita, nu te agita si asteapta sa vezi ce-ti spun doctorii aici.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui bonsai multumesc pt raspunsuri! pe de alta parte,cum suportati stimularea cu clomifen?mie imi este rau toata ziua...e o coincidenta cu altceva sau chiar e atat de greu de suportat? |
eu nu am nici o problema cu closty. si iau doza de 2 pastilute pe zi.
nu mi-e rau deloc. luna trecuta pe perioada stimularii m-am cam constipat, poate de la closty, dar nu stiu sigur. in rest totul OK
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
| citat din mesajul lui sabine fetelor m-am intors. Am 5 saptamani desi inseminarea am facut-o doar pe 4 oct.Ultimul ciclu l-am avut la data de 23 sept.La eco nu s-a vazut nimic ca e prea devreme.Dr a zis ca mucoasa nu e destul de groasa cum ar trebui sa fie la 5 sase saptamani dar asta difera de la organism la organism.Scurgerile sunt foarte normale(stau si ma intreb o gravida care nu are scurgeri are o sarcina anormala).nu mi-a spus sa iau nimic absolut iar cand a terminat de consultat mi-a dat un servetel sa ma sterg.Asta am facut si servetelul a ramas de data asta rosu, dar.....din nou, nici o problema e sange vechi.Mi-a facut un beta chit ca aici nu se face(asta a zis) dar nu-mi da rezultatul ca imi va mai face unu joi ca sa compare si sa vada evolutia. Mai aveti cuvinte? ![]() |
sabine, adevarul adevarat e ca in afara de progesteron si un no-spa nici un medic nu te poate ajuta cu nimic mai mult.si atitudinea de afara fata de sarcini in stare incipienta e chiar enervanta...
merg pe principiul "selectiei", sarcinile viabile, care trec de Trimestrul 1 sunt de luat in seama...pana acolo ...
cand ajungeti la cluj? poate totusi bem cafeluta impreuna

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
llary spune:
sabine te simt agitata si nu cred ca o astfel de staereceste buna!Imi pare tare rau ca treci [rin asta!
Am o urgenta:mi-a venit Cm acum si vreau sa facc luna asta IA cu stimulare.Problema este ca plec la un congres la Cj in Ziua 7 si 8 a CM.Nu stiu la SB din ce zi se monitorizeaza pacienta pt stimulare ,adica in ce zi trebuie sa merg la dr ,nu e prea tarziu in ziua 9 pt monitorizare? si daca tratamentul de stimulare pot sa mi-l fac eufara nicio prb?Cu ce face stimularea dr Ispasoiu?Mersi astept rasp .AAAAA eu ovulez repede cam in ziua 11.!!!!
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui sabine sensibila, hai sa-ti spun una si mai tare.Analizele de primul trimestru se fac aici doar la 12 saptamani.Pana atunci nu are rost.M-a intrebat el pe mine care ar fi.I-am zis de HIV, toxo, listeria, hepatite si restul iar el a zis ca nu, nu are rost.Doar la 12 saptamani.Eu am ramas interzisa.Nu se compara cu ai nostri. ![]() ![]() |
sabine, pana acum pare OK! bine ca nu ai contractii si repet si eu, ia no-spa cam la doua pe zi preventiv, ti-am zis de sora-mea i-au dat injectii no-spa preventiv si este cu sarcina bine, Doamne ajuta!.
Acum tu cred ca stii ca analizele astea (hiv, toxoplasma,listeria etc) pe aici la RO noi le cam platim din buzunar, acolo doctorii sunt mai economi in recomandari, ca este din banul asigurarilor medicale (cam ca la noi sistemul de stat). Am vazut si in olanda ca nu primesti asa usor nici un medicament, sau investigatii scumpe, aici la noi il primesti, ca-i treaba ta il platesti din buzunar.
alla are dreptate ei mai merg si pe principiul selectiei naturale, ceea ce ma rog, pare destul de dur.
Sabine in orice caz ma bucur ca esti mai bine! am stat cu grija toata ziua

luminita42 spune:
Bonsai, eu cu clomifenul am avut usoara greata, nu prea mancam bine, imi dadea uscaciune vaginala si nu puteam sa fac ...sti tu ce, si imi subtia endometru. Am avut de asemenea impresia ca mi-a afectat parul in perioada in care il luam, in sensul ca arata mai uscat.
In schimb eu am parca probleme mai mari cu puregonul de-l fac acum, sunt in a 4 zi si z5 de cm. sau poate sunt eu la lmta cu stimularile astea...:-(
Sunt extrem de sensibila, depresiva, acum cu puregonul chiar de la a2-a injectie. eram bine mersi, inainte de incepe injectiile, cum le-am inceput, imi vin sa plang din nimic. Plus diaree, o instabilitate la stomac grozava, imi e greata destul de rau si am si o durere de cap. Asta este, sper sa nu mai apara si altele.
La menopur data trecuta mi-au aparut si cosuri, acum vad ca deocamdata e bine.
toate fetele!!!