Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri17
Raspunsuri - Pagina 14
mamanati spune:
Buna fetelor,
Va multumesc inca odata pentru sustinere si incurajari!
De maine incepem o noua saptamana la gradi. Cami s-a adaptat deja, ii place de "damna pafesale" si abia steapta sa mai mearga la copii. Mai prost stam cu dormitul, zice ca vrea sa se joace toata ziua, si ca nu are chef de somn la gradi.
Blueeyes2003, tare mumos baiatu'. Si imi pare ca numele Mihnea i se potriveste de minune. Sa creasca mare si sa va aduca bucurii.
Ninia, nu dispera, scumpa! Cum au zis si fetele, nu conteaza daca vine in decembrie sau ianuarie. Ne rugam alaturi de tine sa va trimita Dumnezeu un bebe sanatos! Incearca sa nu fii obsedata de ideie, mai alesin perioada ovulatiei nu te stresa pe chestia asta.
Mcrissa, nu mai e asa de mult pana o sa-ti tii puiul in brate. Multa sanatate l amandoi!
Ma duc si eu la somnic, ca maine n-o sa mapot trezi la gradi.
P.S. In seara asta Cami se juca cu tacamurile ei, imi aduce o ceasca cu farfurioara si lingurita la calculator si zice: Mami, ti-am adus cafea cu cofeina si lapte!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 12+
mamanati spune:
Hai ca mai zic ceva!
Vad ca o avem in listuta si pe Vivela, e trecuta doar cu David. Nu stiu ce i s-a intamplat de e aici, dar acum e la aceeasi odisee cu mine. Si culmea e ca am avut UM pe aceeasi data si respectiv acelasi DPN. Sper sa nu ma ia la bataie ca am divulgat informatia.
Cred ca Dumnezeu are zile speciale rezervate mamicilor de ingerasi, se intoarce cu fata spre ele, le aduna in grupuri, si le daruie bebelusi odata. Deci, Ninia, asteapta si tu putin sa se adune tot grupul!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 12+
Ninia81 spune:
Buna dimineata! O saptamana buna sa aveti si La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de astazi!
Visul nostru
Ninia81 spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva...eu scriu la subiectul Fibrom Uterin de la Astepatand un ingeras...si o singura fata poate sa redeschida capitol nou. Poate vreuna dintre voi sa ne ajute cu capitol, nou si acolo?
Visul nostru
Liana30 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!
va pupam pe toate.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Vreau sa va intreb si eu ceva...eu scriu la subiectul Fibrom Uterin de la Astepatand un ingeras...si o singura fata poate sa redeschida capitol nou. Poate vreuna dintre voi sa ne ajute cu capitol, nou si acolo? Visul nostru |
te rezolvai eu!!sper sa nu se supere fetele!!va pup pe toate
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Ninia81 spune:
La multi ani, romancutelor!
Liana, multam fain!Stiam eu ca nu ma lasati la greu!Poate la capitolul deschis de tine, dau vestea buna !
Visul nostru
Liana30 spune:
La multi ani romanilor!!!
Ninia sper sa am mana buna!!te pup
va pup pe toate.
danangie spune:
La multi ani ptr toti cei cu numele de Andrei! si La multi ani romanilor!
NINIA pup mare de tot ptr tine
LAU si tie la fel!!
MAMI cand reusesc am sa o trec pe VIVELA la .
Noi suntem binisor.Mattia pe zi ce trece are colici din ce in ce mai multi! dimineata, dupa amiaza seara pana la 2, 3. e tare naspa ca efectiv nu mai stiu ce sa-i fac. alessio de ieri s-a trezit ragusit...Ieri am luat cheile si am fost sa vad ce tre' sa cumpar ce tre' sa mai fac la el si am descoperit ca am o groaza de chestii de factu.Mai ales i smotruiala ca la carte.E asa de mizerabil apart asta ca vechii proprietari au avut 2 caini mari si deja mi se face pielea de gaina! Nu am nimik cu proprietari de caini!!Si eu am avut caine cand eram in Ro.Dar acum cu 2 copii nu reusesc sa mai vad un caine in casa. In rest,totul bine...ma doare capul. As vrea sa va mai raspund la una la alta....dar sunt asa de epuizata...m-as intinde putin dar mi-e frica sa nu se trezeasca Mattia exact cand atipesc.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)