Primul an de scoala :2009-2010(3)
Raspunsuri - Pagina 6
happiness spune:
Danais,cred ca s-a distrat fetita in tabara,bravo tie ca ai avut curajul sa o lasi.Eu sunt cam panicoasa de felul meu,oricum,plus gripa noua...Nu cred ca as avea liniste.
Noi asteptam scoala,ne-am jucat,ne-am odihnit cat am poftit,am lucrat si cate ceva la mate si romana,am mai citit din cand in cand,si asteptam ziua de luni mai ales ca vom avea iar un copilas sarbatorit.Acum am emotii sa nu vina vreunul racit,dar sper sa fie totul ok.Fetita mea asteapta sa ii dea doamna carnetul de note,sa vada cu ochii ei primii si mult-asteptatii FB...
Sabina spune:
La noi lectii nici vorba:D, a studiat la pian, se joaca...:)
ne e asa de bine aici incat nu ne gandim la coborarea in infern ![]()
(Bucuresti)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Sabina,pentru fetita mea scoala nu este (inca)infern.Ii place foarte mult,se simte excelent in clasa,cu doamna,cu colegii,abia asteapta a doua zi de scoala.Nu i se pare greu si nu face eforturi sa invete,poate si de asta .Oricum stiu ca ceea ce ai zis era doar o metafora,dar ma gandesc ca tare bine ar fi sa ii placa fiica-mii scoala mereu asa ca acum,la inceput.Sper sa nu devina o corvoada prea devreme.Candva stiu ca asa va fi,din pricina temelor.
Zilele astea a vrut sa invete sa isi scrie numele mic cu litere de mana,deci am exersat cateva litere.Abia asteapta sa le invete si la scoala.Se plictisise de semne grafice,merge mult mai bine la literele de mana,acum parca intelege de ce trebuie sa scrie frum os ,e mandra de rezultat.Mie inca nu imi vine sa cred ca vrea sa faca atatea,fara sa o pun eu,fara sa o fortez.Si imi place ca invata,dar se si joaca ,de fapt in vacanta asta mai mult s-a jucat,asa cum era si normal.
Saptamana asta reincepem orele de dans,si abia asteptam!
Va trebui sa ne organizam mai bine,dar stiu ca vom reusi,pentru ca dansul e pasiunea ei si pentru a merge si la club va fi si mai constiincioasa la scoala.
O zi buna la scoala maine si o saptamana perfecta boboceilor si mamicilor!
Sabina spune:
nuuuu, Bucurestiul era infernu, nu scoala;)))
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
andru20 spune:
buna fetelor. am si eu un bobocel in clasa intai. va citesc de ceva timp dar nu am avut timp sa va scriu. fetei mele ii place la scoala, avem numai fb pana acum si cam tot ce a facut pana acum i s a parut usor. la abecedar l am facut pe M, iar la mate adunari si scaderi pana la 5. voi pe ce editura de carti lucrati?
happiness spune:
Maria are toate manualele de la Aramis.O zi buna boboceilor si mamicilor!Sper sa ne reauzim/citim diseara cu detalii.
sorana spune:
Happiness noi avem Aramis la abecedar si ed. Euristica la mate.
Sorana si Monica (7 ani)
Sabina spune:
noi am ratat prima zi dupa vacanta.cred ca in somn am anulat alarma de la telefon. M-am trezit acu juma de ora. Cupilu doarme linistit....
sa vedeti ce-o sa fie la gura ei cand se scoala, tineti-mi pumnii ![]()
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sorana spune:
Sabina ma bucur sa aflu ca mai sunt si altii ca mine ![]()
Inca n-am izbutit sa ratez o zi de scoala dar nu cred ca voi izbuti performanta asta timp de 4 ani ![]()
Si am mai izbutit si sa nu intarzii, performanta de care sunt foarte mandra. Am intarziat doar o data, adica am ajuns pe la 8 si 5min ca ajungerile la 8.00 - 8.02 nu le consider ca intarzieri ![]()
Trebuie sa recunosc totusi ca eu cred ca o sculam si o duceam la scoala, macar de la ora 10 .... Dar depinde si de ce ore avea in ziua respectiva.
Si am constatat ca noi ajugem la 7.55 maxim lunea si la 8.02 vinerea, de marti pana joi tot crestem ora de ajuns la scoala ![]()
Greu de tot cu sculatul asta de dimineata.
Sorana si Monica (7 ani)