Primul an de scoala :2009-2010(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sabina tu ii faci Sofiei o vacanta ca pe vremea mea . Cum luam vacanta ne ducea tata la Busteni cu bunica ... eram pe strazi cu sania toata ziua .... ce vremuri frumoase
Nici noi nu avem teme de vacanta. Avem niste culegeri la mate, probabil o sa faca cate ceva de acolo, dar oricum nu mai mult de jumatate de ora pe zi. La romana mi se pare suficient sa citeasca o carte in vacanta.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara.
a venit vacanta!
noi suntem la m si la mate la 10.deocamdata e ok, teme le-a dat ca de pe-o zi pe alta.maine o sa le faca, ca asa a zis doamna sa nu lucreze in we.si noi respectam cu sfintenie ce ni se spune.
pupici dulci si vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Nici noi nu avem teme,iar copilul a zbughit-o la bunici.
Am ramas la "M"si la recapitulare 0-5 la matematica,iar vineri le-a umplut carnetul de note.
Succes la karate si vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce frumos, Sabina! La care munte ninge si e atata liniste ca ai curaj sa o lasi pe strazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Salutare, mamici, si de la noi,
Ne bucuram de vacanta din plin, copiii la bunici si parintii acasa, ne tragem sufletul fiecare si ne refacem bateriile pentru o noua runda de "scoala" intensiv. Temele sunt obisnuite, asa ca nu ne stresam inca din cauza lor, ne vom ocupa de ele incepand de vineri. Se pare ca in sfarsit au primit si ei "liber" la trecerea notelor in catalog si in carnetul de note, vineri a strans doamna toate carnetele pe catedra, asa ca vom vedea notele dupa vacanta. Tot vineri s-au inmanat si diplomele pentru "comportament si implicare", care au fost evaluate printr-o steluta/zi. Doar trei copii au primit (fetita mea aflandu-se printre ei ), asa ca suntem mandri nevoie mare. La cererea fetitei, am lipit diploma pe perete in camera copiilor, chiar langa patul ei si o prezinta cu mare entuziasm tuturor celor care ne calca pragul.
In rest, asteptam sa ninga si ne gandim deja la darurile pe care le asteptam de la Mos Nicolaie si Mos Craciun.
Va doresc o vacanta odihnitoare si revigoranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

P.S.
Au facut si litera U, iar pentru tema au de scris o pagina cu toate literele studiate pana acum. (randurile sunt incepute de doamna)
La matematica sunt la recapitulare la 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

File din prima vacanta de scolarita...Sambata si duminica a fost libera,s-a jucat la tara,a zburdat,a vrut sa scrie si am oprit-o eu,i-am zis ca are timp,sa inceapa de luni.Ieri ,dupa ce jumatate de zi a stiut doar de joaca si televizor,a cerut singurica de scris,ca sa aiba ce sa ii arate doamnei dupa vacanta.Am fost foarte fericita ca a cerut singurica de lucru,a si citit,si a facut si mate,si romana,si toata operatiunea a durat nu mai mult decat o ora de scoala,45 minute.
Acum am o dilema,cu literele noi.Sa o pun sa faca primele 3-4 litere si sa incepem dictarile,sa o ajute un pic pe mai incolo?Noi inca nu l-am facut nici pe a,ea stie de fapt literele de mana din abecedar,dar nu am pus-o sa exerseze,a invatat cateva pentru ca voia sa isi scrie numele cu litere de mana.Ma gandesc ca ar fi mai simplu pentru ea ca dupa 2 litere sigur incep si la scoala dictarile.Ai vostri copii ce mai fac suplimentar?Si cum se distreaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Denisa a fost in tabara de vineri. Astazi vine inapoi. Din cate mi-a povestit la telefon, s-a distrat de minune. Au urcat pe munte, s-au batut cu zapada, au facut petrecere in pijamale, carnaval, etc. Abia astept sa imi povesteasca pe larg.
Nici noi nu avem teme pentru vacanta. La romana suntem abia la "a" mic, iar la matematica la recapitularea 1-5. Noi tot nu avem carnete si nici nu m-am interesat de calificativele trecute in catalog. Oricum, la toate fisele si testele a luat numai FB, doar la romana a luat la faimoasa dictare din semnele grafice un FB cu minus (a confundat carligul cu bastonasul). Calificativele, de altfel, prea putin conteaza in sine, sunt multumita ca ii place la scoala, ca s-a acomodat si si-a facut prieteni. Sper sa mearga in continuare bine si sa ii placa.
Vacanta placuta tuturor.
Daniela si domnisoara Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Dana,
poti sa ne dai amanunte despre tabara?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Mi-a venit copilul din tabara aseara - intreaga, voioasa, fericita, dotata cu o manusa roz si una neagra, una bucata adidas, doua tricouri de provenienta necunoscuta, trei ale ei lipsa plus doua mingi identice despre care se pare ca le-au trimis extraterestrii, ca ale ei nu sunt si "Sigur mami nu avea nimeni mingi de-astea". I-a placut mult de tot. A fost zapada, au facut excursii in imprejurimi, a invatat cantece de tabara, au avut petrecere in pijamale, carnaval de Halloween, tombola,...ce mai, distractie pe cinste. Acum e cam melancolica, ar fi vrut sa mai stea. A hotarat ca Doamna ei e cea mai buna, ca nu tipa ca alte Doamne si stie o multime de cantece si jocuri. S-a imprietenit si mai bine cu colegii de clasa, plus vreo cativa de la clasele paralele, intr-un cuvand a fost o decizie buna sa o las in tabara.
Azi dimineata s-a apucat cu sarg sa ii demonstreze mamei mele cat de bine il face ea pe "a", dar nu i-a iesit chiar cum ar fi trebuit si s-a pus pe bocit. Cred ca ne trebuie o perioada de re-acomodare cu problemele scolare dupa tabara.
Vacanta placuta in continuare.
Daniela si scolarita Denisa

Mergi la inceput