Primul an de scoala :2009-2010(3)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
eu sper sa nu le a multe teme, ca mergem la busteni si-o vreau toata ziua afara, si seara studiu la pian.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sorana spune:
Avem si FB la romana. D-na noastra puncteaza ca de concurs adica la rom Monica a luat 99p.
Sorana si Monica (7 ani)
nikkibaciu spune:
Felicitari Sorana&Sabina pt. fetitele voastre despteptutze!
Noi nu avem nici o tema pt. vacanta,
asa ne-a comunicat aseara dna. in cadrul intalnirii cu parintii.
Abia asteptam vacanta, la fel si bunicii, care il asteapta cu mare drag! 
Intre timp avem 2 petrecri de Halloween, pe care le asteapta cu nerabdare.
Vacanta cat mai relaxanta pt. puiutzii vostri!
carmen spune:
Buna dimineata,
Ana are putin de scris pentru vacanta: 3 fise la matematica, cate cuvinte vrea fiecare de despartit in silabe si in sunete.
Vad ca voi deja ati ajuns deja la litere, ana inca nu le-a inceput deloc, iar la cifre abia la 5. Sper sa ii priasca vacanta.
Weekend placut.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
happiness spune:
A trecut si ziua cu ora deschisa.A fost o activitate foarte placuta si interesanta,interdisciplinara,au facut cate putin din fiecare disciplina studiata.Au despartit in silabe,au facut in grup adunari si scaderi pe o plansa,au decorat legume,au desenat un bostanel si l-au decupat...O atmosera destinsa si prietenoasa,mai ales ca la finalul orei doamna le-a cerut carnetele si i-a anuntat ca toti copiii au FB atat la mate cat si la romana,drept urmare a fiselor bune si a raspunsurilor date in aceasta perioada.
Nu avem teme pe vacanta,dar doamna a mentionat ca cine vrea sa faca suplimentar sa faca,ar fi foarte bine.Cred ca dupa vacanta vor trece la litera a,am terminat cu sunetele deja,iar la mate adunari si scaderi pana la 5.Eu am de gand sa ii las libertatea sa aleaga ea cat si ce face in vacanta,e constiincioasa si sunt sigura ca va cere singura ceva de lucru.
Vacanta placuta tutror boboceilor si odihna cat mai placuta si mamicilor!
Sabina spune:
la clasa Sofiei le-a dat doar sa decupeze ceva, eu sunt f fericita asa:)
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
teo1970 spune:
Buna
si noi am luat numai FB, chiar si la romana, unde ne-am luptat din greu cu sunetele ![]()
noi nu avem teme deloc in vacanta.
anya spune:
Nici noi nu avem teme. De fapt am inteles ca exista un ordin/circulara de la minister sa nu se mai dea copiilor teme de vacanta.
Totusi noi nu avem chiar vacanta. In weekend-ul viitor Matei merge la campionatul de karate de la Oradea (de fapt mergem cu totii) si are o saptamana de pregatire intensiva. Duminica/luni noaptea ne intoarcem, asa ca luni cred ca va fi zombi la scoala.
Ce faceti in vacanta? Ce idei de distrat puiutii aveti?
Nicoleta spune:
Salut.
Stefan nu are vacanta, ei au avut 2 zile libere luni si marti care au trecut. Dar el a stat acasa si mi, j, vineri fiindca a fost racit (inca mai este putin). Si... luni este iar liber! Asa ca putem spune ca a avut si eu vacanta :).
Sper sa recuperam ce s-a invatat in timpul acesta (3 zile), sa isi faca si temele din urma, dar incet, ca este in convalescenta
. Oricum, miercurea ei nu au teme. Si in rest, ceva simbolic, nimic prea complicat!
Vacanta placut copiilor din Ro!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Sabina spune:
Anya, tinem pumnii micului campion:)
Eu zic sa nu-l trimiti luni la scoala, daca va fi prea obosit.
Noi despre planuri am mai scris, acu suntem la munte, ninge:), Sofia e pe undeva pe strada, nu stiu exact unde:D,** o sa manance, se culca nitel si seara la pian.
Cam asa as vrea sa decurga vacanta asta.
_
** e bestiala senzatia asta ca poti lasa copilu afara la joaca. La Bucuresti n-are voie/cu cine/unde......
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo