Primul an de scoala :2009-2010(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io n-am mai dus-o pt ca si-asa are azi pian de la ora 13, macar mai studiaza acu dimineata:D
Eu nu izbutesc sa iau f in serios treaba cu scoala, dar ei nu-i spun

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Intr-adevar greu cu sculatul asta dimineata.Noroc ca stam aproape de scoala.Copilu avea chef de vorba aseara pe la 11 ca era ziua lui tas-o de stat cu ea pana adoarme si trebuia sa-i explice toate cele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru20 spune:

buna. a trecut si prima zi de scoala dupa vacanta. noi nu intarziem, la ora 7 avem plecarea de acasa. noi lucram dupa edit ana la abecedar si euristica la mate. azi nu au trecut la nici o litera, au facut dictare si au citit la abecedar dupa cartea Sa citim cu Ana. la dictare se descurca ff bine. doara cand se grabeste scrie mai urat. mate zi nu a avut, maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sabina, si noi am ratat prima zi de scoala, dupa vacanta. Am anuntat-o, de fapt, de ieri, pe domnisoara invatatoare ca tragem chilul, dar am reusit abia la 4 dimineata sa jungem in Bucuresti.
Drumul de la Oradea, cu autocarul, a fost greu si pt noi adultii, iar azi functionez ca un zombi. Pe copii i-am lasat sa doarma, dimineata. Dar dupa introducerea asta lunga, sa-mi laud si eu odorul. A participat la 4 tipuri de probe, la campionatul de karate traditional, iar la una dintre ele (embu mixt c4) a luat medalia de aur. Sa vedeti ce radios era cand a urcat pe podium, sensei Dan Stuparu le-a pus medalia de gat si le-a dat cupa. Evident si parintii erau mandri.
Asa ca astazi bifam doar cursurile de engleza la Shakespeare School si in rest- refacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Anya,felicitari pentru medalie!Cred ca esti tare mandra!
Noi ne trezim devreme,copilul meu nu este fan dormit,nici macar in vacanta nu doarme decat pana la 8-8.30,asa incat nici trezirea de dimineta nu e asa de grea.Bine,nu s-ar trezi ea asa de repede,dar stam departe de scoala si copiii din clasa ajung cam la fara un sfert toti,la fix usa e inchisa si doamna incepe lectia,deci suntem punctuale.
Astazi au avut doi copii sarbatoriti,a iesit plina de veselie si de ciocolata...
La mate tot la adunari/scaderi 0-5,la romana insa au trecut in sfarsit la litera a mic de mana.Acum a inceput operatiunea "Tema",o pagina de caiet special de a mic,si vad ca ies frumusele literele.La mate nu au tema,kdar vad ca urmeaza evaluare,deci mai facem cate ceva,daca mai are copila chef dupa tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am vb cu colega de banca, au de scris 6 si M mare:)

Anya, da e grozav pustiul tau! felicitari, si la mai mare!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AniaMaria spune:

As dori si eu niste fise cu litera M mare de mana, daca are cineva. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Ana-Maria,cauta pe didactic.ro,eu am gasit acolo fise foarte dragute,atat la mate cat si la romana,dar le-am sters din calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

AniaMaria
uite cateva site-uri cu litere
http://www.anidescoala.ro/Literele-m-mic-si-M-mare-de-mana.html
http://www.anidescoala.ro/Litera-M-mare-de-mana.html
Si noi am ajuns cand s-a sunat,azi.
Noi lucram dupa carte ABC -editura ANA,carte Mate-editura EURISTICA,caiete speciale si culegeri -editura CARMINIS.
Am ajuns la 5 si maine la 'm mic de mana'.
Felicitari pt.medalie,tineti-o tot asa,Anya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anya bravo pustiului kartist! Felicitari. Cred ca a fost foarte incantat.
Azi a facut a mic de mana. Mate n-am avut.
Cu intarziatul la noi usa de intrare a elevilor se inchide pe la 8 si 5. Daca vii dupa intri pe intrarea profesorilor.
La sedinta dna a zis ca e ok sa vina copii pe la 8 fara 5, maxim 8.00. Si ca daca se intamla sa intarziem nu e nici o problema, doar sa nu fie obicei ci intamplare.
Eu mi-am dat ceasul cu 2 minute inainte

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput