Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ramo eu am intarziat plata la mobil (banuiesc ca la el te referi) cam o saptamana si mi-au pus penalizare 25 mii lei vechi la urmatoarea factura
si inca o chestie cu enterol, am pus in ceai de menta si nu a baut si dupa vreo 2 ore am vrut sa-i dau iar si mirosea groaznicccc, a acru, probabil si la gust era acrit/alterat

Laura la noi e posibil sa fie intretinute scaunele moi de aparitia dintilor/maselelor (ar fi cazul sa apara avem doar 4) dar cu siguranta a fost ceva gen o infectie la stomac, e imposibil ca de la dintzi sa faca asa cum a facut el

acum face verde desi nu am schimbat nimic in meniu de-o saptamana

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

CD stiu ca verde poate face de la fiere - adica pur si simplu secreta si el bila. Am fugit plange bebe

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ramo, acum ca s-au culcat cei mici, cel mai bine ma relaxez aici, cu voi.
Nu stiu ce medicament e cel de care intrebai, dar sacharomices stiu ca e denumirea stiintifica a musculitelor de otet. Mi se pare ca suna a flora de fermentatie .
Cu kk moale dat de eruptia dentara sa stii ca nu e chiar folclor. Dar trebuie lamuriti niste termeni.
Diaree patologica = peste 4 scaune moi/zi; daca sunt mai putine nu se considera diaree ( cu ocazia asta i-am raspuns si Irinei ).
In cazul dintilor, apar scaune moi, dar mai putine, de culoare verzuie, cu mucus si frecvent sunt prost digerate. Nu e o regula absoluta, dar cele doua se pot asocia.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

A sosit soata. Ma duc sa vad ce scuza are

LE: norocul lui - a avut o scuza buna! L-am iertat

Mergi la inceput

Dimitri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

A, babymom, atunci noi nu stam chiar asa rau, erau moi dar doar 3. Si eu nu recunosc mucusul asta . Si erau mustar :)) - verde doar tentativa din seara asta a fost. Deci e de la dinti. Exista o cauza cunoscuta pentru manifestarile astea? Ma rog, un link e de ajuns, o sa ma apuc si eu sa googalesc oricum.

Madame nu vrea sa se culce, bantuie prin casa si striga cucu si raspunde tot ea bau (ma rog ea poate sa zic fmcuhmcu si ta). Iar acum si-a parcat carutul langa mine si-mi chiraie o serenada.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Karina_u, bine ai venit! Cum de nu ne-ai gasit mai repede?

Mergi la inceput

Ramo, nu am link; n-am citit nimic despre o explicatie clara a acestei asocieri, e mai mult asa, o observatie/constatare - " medicina bazata pe evidente" daca pot sa-i zic asa.

LE: stai ca bag un ochi in carte dr. Sears sa vad daca n-are el vreo explicatie desteapta.

Si Dragos se joaca cucu-bau: noi spunem cucu! si el se ascunde iar cand iese spune Baaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Dimitri

Tuturor celor cu nume Dumitru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

daaa, verde, cu mucus, noi suntem deci e posibil sa-i fi trecut enterocolita si acum e de la dintzi

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput