Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici, vad ca tot scrieti de kaki moale si mi se declanseaza paranoia. Adica, Deea face o data pe zi, maxim de 2 ori, de obicei dimineata dupa ce ii schimb primul scutec. Dar e de consistenta moale, asa a fost demult si asa e si acum. Eu am considerat ca daca face numai odata si nu pare ca e un chin sau o doare ceva nu e diaree, dar mai stiu eu?
Am uitat sa spun ca suntem pe laptic de la Nestle (1+).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Miruna,

merci mult. A raspuns Irina.

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Nocom, merci i-am scris Irinei Popescu, cea care are site-ul "naste cum simti". Ea merge si la mamici acasa pentru a da o mana de ajutor.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Daca te grabesti am numarul Irinei de telefon. Da-mi PM dar cred ca iti raspunde si ea rapid.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetele multumim de urarile pentru Dimitri alias Mitica (doar astazi ca sa fim in ton cu aniversarea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramo nu vreau sa zic nimik...da'Alexia a avut azi doar un scaun si destul de tare.sper sa nu mai revenim la kk moale ca a fost groaznic.Si sper sa nu aveti nici voi treaba cu asa ceva

Karina_u bine-ai venit!Ai o fetitza tare frumoasa

Roxana oare n-o fi de la maselutze scaunele asa moi,ca si la noi a spart coltul la una de jos.

Nocom voi cum stati cu maselutzele??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina bine ai venit la noi . Mai mai da; ce bucalata ai, ptiu ptiu

Nocom

Irina si noi suntem pe Nestle junior 1+ , ii merge bine cu el, voua?

Laura speram sa isi revina Alexia

Ma duc sa adorm o pitica semi adormita

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna seara tuturor! A voastra macar sa fie buna, ca a mea...

Mda, am ramas azi fara masina, ca am dat-o unor prieteni sa mearga la un eveniment nu tocmai placut (o inmormantare ), asa ca am fost toata ziua consemnata la domiciliu. Pt. ca n-am putut sa fac cumparaturile si pt. ca frigiderul e gol-golut, l-am trimis pe sot sa faca aprovizionarea. A plecat pe la 18:30 si nici acum n-a ajuns . Ce face dom'le?! Cumpara tot magazinul??!!

Greu e seara singura cu doi copii! Dragos a adormit in bratele mele in timp ce il supravegheam pe Victor care isi repeta partitura pt. pian, deci intr-o zdranganeala tare nepropice somnului. Nu s-a trezit nici macar cand i-am dat jos hainele, schimbat scutecul si l-am imbract in pijamale. L-a dat peste cap cu totul schimbarea asta a orei.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Cum inteleg unii sa retuseze fotografii cu copii: www.jamesgunn.com/2007/09/26/retouched-pageant-photos/" target="_blank">aici. Horror!

Mergi la inceput

Din ce-am citit din urma...

Nikolici, febra poate sa apara si dupa cateva zile de aparenta evolutie spre bine, fara sa fie neaparat un semn de agravare. Eu nu i-as da inca antibioticul. daca poti mai asteapata, tine-o sub supraveghere atenta si nu-i lasa temperatura sa creasca prea mult ( sa nu treaca de 38,5 ).
Soricelul? Ai reusit sa-l prinzi?

Mai vroiam sa raspund cuiva, da'... nu mai stiu cui. Daca m-a intrebat cineva ceva... rog sa ma mai intrebe inca o data.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

CD, si eu am enterol tot de la o reteta (mai veche) si, ca si tine, nu l-am putut administra. Are aspect si gust de drojdie de bere (de fapt saharomices asta e, o drojdie). Intrebarea mea vine de la faptul ca in prospect scrie ca poate accentua micoze si eu o sus[ectez pe madame de candidoza (iarrrr... are niste bubite mici si rosii abia vizibile sub scutec).

Laura ma bucur ca sunteti mai bine. NNu stiu de ce dar eu nu cred in folclorul care da vina pe dinti pentru diaree si temperatura/ raceala. O oarecare coincidenta ar putea fi dar nu acce[pt mai mult de un kk moale / dinte .

Irina la Anda moale e moale,a dica intra in scutec, miroase a acru si se aude cand face kk. Bine exista si portiuni care raman mai tari (scuze dar na, acuratetea asta ma mananca). Daca ce face Deea este mai moale decat un scaun de lapte si are miros ciudat (acru, fetid, etc), te poti gandi la ceva ingrijorator. Poate nu ar fi rau sa-i dai niste culturi vii gen biotics sau enterolactis, astea ajuta oricum.

Babymom imi pare teribil de rau pentru tine, e tare greu a stai singura cu copii mici si te inteleg. . Acum, daca s-au culcatcei mici si mai ai putere incearca sa mananci, sa respiri putin, stii tu mai bine.

Fug si eu sa-mi culc fata (sper) si cred ca va mai citesc maine ca mi-au taiat inamicii telefonul. Dar nu-l platesc decat cand nu s-o mai putea deloc pentru ca m-am enervat. Si o sa incercs a renunt la abonament uite-asa.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Acum, ca am vazut postul Nausicai, mi-am amintit ca am citit avertismentul trimis de Monyca cu pozele facute publice pe net si, nu ca m-as fi speriat, dar din prudenta, "mai bine NU". Asa ca mi-am sters pozele, mai ales ca cele facute la mare prezentau multe "nuduri".

Vacanta 2009

Mergi la inceput