Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)
Raspunsuri - Pagina 7
karina_u spune:
sa reiau datele, caci sunt incomplete,5 sept 2008, 3,140kg, 49 cm, apgar 10, nastere naturala cu epidurala, spitalul din valencia, spania
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karina_u la nastere a avut 3,140 kg si 49 cm. a venit pe lume la 41 de sapatamani si vreo 4 zile |
Da stiu ca i-a placut la mami in burtica!!!
Mai trebuie data ta de nastere, spitalul unde s-a nascut Karina, scor apgar... si parca atat.. ca mi-e lene sa ma duc la prima pagina sa vad..
LE: vezi, pana a aparut mesajul tau eu scrisesem de scor apgar.. bla bla
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
300 spune:
karina_u bine ai venit!
Nocom, nu-i nimic
poate stie careva. Oricum deocamdata e doar pe ceai si regim si azi a prestat 2 kk si ceva
.
Roxi, Laura, voi ce mai faceti??
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
cristineescu spune:
Nocom, merci i-am scris Irinei Popescu, cea care are site-ul "naste cum simti". Ea merge si la mamici acasa pentru a da o mana de ajutor.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
karina_u spune:
va pun si un link cu poze, sa vad daca reusesc sa le pun si la semnatura http://community.webshots.com/album/575261960nhHDDi
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Nocom, merci i-am scris Irinei Popescu, cea care are site-ul "naste cum simti". Ea merge si la mamici acasa pentru a da o mana de ajutor. Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz |
Daca te grabesti am numarul Irinei de telefon. Da-mi PM dar cred ca iti raspunde si ea rapid.
babytza spune:
karina_u bine ai venit !!!! Sa iti traiasca printesa !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
CD27 spune:
Ramo imi pare rau ca si Andutza ne calca pe urme cu kki moale, enterol am avut si noi pe reteta dar nu stiu nimic despre el si Mikul oricum nu vroia sa bea lichide in care ii puneam prafuri din astea, asa ca a baut max 2 pliculete
poate gasesti totusi biotic pe langa casa
Mikul pare ok, astazi un singur kk moale, dar nu gluma, a fost absorbit de pampers, dar e bine totusi ca restul au fost mai legate desi aspectul lasa de dorit![]()
karina_u bine ai venit
Mami de Mikul Robert Constantin