Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

karina_u bine-ai venit! Ai o dulceata de fetita

Babytza pupam si noi buzica sparta o crema cicatrizanta ar fi numai buna, dar sigur ai dat cu ceva. Ma bucur ca a papat si azi, isi revine, am vb eu cu el

Niko ce face Jerry? sper ca l-ati prins. Kiki cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

COSMYB SI BABYMOMON75 multumesc pentru primire.de mult ziceam ca vreau sa intru dar datorita unei prietena care m-a convins am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mda, nu stiu cum ne-am pricopsit cu raceala asta, Daria are muci la greu, dar aposi, ii curg nene incontinuu, nici nu o pot pune in pat ca ii curg pe afara... Data trecuta cand am avut astfel de muci ne-au tinut mai bine de 2 saptamani!!!Ce naiba sa-i dau? Ca data trecuta am incercat cam tot si am scapat la 3 zile dupa ce am oprit orice administrare!

Prevad DIN NOU o noapte nedormita, mucioasa si agitata!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ramo, m-am "documentat". Nu m-a dus capu' ... ca doar e logic. Sears zice ca scaunele moi apar secundar excesului de saliva ce insoteste eruptia dentara. Si bine zice!

Citind despre diaree, am vazut ca abordarea americanilor e mult mai relaxata - ca tratament vorbesc.
1. nu intrerup alimentatia lactata de tot, ci recomanda doar dilutia formulei: 1/2 formula si 1/2 solutie de rehidratare orala;
2. se trece treptat la formula completa in decurs de 24h;
3. in decurs de 24-48h se revine la dieta anterioara, dar administrata in cantitati mici si mai frecvente in cursul zilei;
si... 4. ce m-a mirat cel mai mult, recomanda iaurtul ca aliment de dieta in timpul diareei; e logic, din moment ce si noi dam Biotics, dar noi il contraidicam total.

Au asa numita dieta BRATY, ca formula mnemotehnica B=bananas, R=rice, A=apple sauce, T=toasted bread (unbuttered), Y=yogurt. Astea sunt alimentele permise in timpul regimului pt. diaree, dupa dr. Seras.

In rest sunt alte cateva reguli de baza, pe care le cunoastem si le recomandam si noi in timpul tratamentului pt. diaree. Daca vreti vi le rezum.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CD exista o lege in vigoare care precizeaza foarte clar ca doar pana varsta copilului de 1 an se acorda programul redus de 6 ore. Cum aceasta lege nu este nici abrogata nici modificata se deduce urmatoarea intrepretarea a textului din CCM la nivel national:
este vorba despre "concediul de crestere a copilului pana la 2 ani" (deci se defineste concediul la care renunti), si nu varsta copilului (reglementata prin lege).

Iti dai seama ca nu sunt de acord cu asa ceva, dar din pacate nu e dupa cum imi convine mie...acum sa vedem ce vor judeca si cei ITM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nausica e horror ce fac oamenii aia....e si o emisiune pe discovery care arata cum le impopotoneaza ca pe Barbie pe bietele fetite
chiar si fara fard arata horror, numai cand te uiti la ce haine poarta.

Monica, sunt in totalitate de acord cu campania impotriva pozelor publice cu copii, de fapt eu sunt impotriva publicarii oricaror poze de familie.
Imi pare bine ca se aud voci din ce in ce mai multe, ca ai postat linkul aici, incet incet vom lua cu totii masurile necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lavinia, si scuza? Care era? Cercei?

TL s-a "intins putin" langa Dorel ieri pe la 5 si s-a trezit azi dimineata la 9. Fara scuze. Numitul Dorel s-a extras pe la 7.30, de foame.
Ce conteaza ca cel mai tare urasc sa fiu singura cu copiii duminica seara...

In seara asta, probabil simtindu-se vinovat, m-a ajutat cat a putut de mult. De exemplu, a strigat disperat ca miroase a caca. A intrebat cine, singurul care putea raspunde a fost Dorel care a zis ca nu el... asa ca s-a prezentat cu Radu la spalat in baie peste mine care intindeam rufe...
M-am oprit, m-am dat jos de pe scara, am strans-o ca sa fac loc, am dezbracat copilasul in ciuda urletelor si protestelor disperate... l-am bagat in cada... am potrivit apa... am dat jos pampersul... si... SURPRIZA!!!!
Nu era el.

A, si daca mai urasc ceva in afara de a spala copilul care nu trebuie, sau a-mi petrece duminica in familie singura cu doi plangaciosi... urasc frate sa fiu nevoita sa beau cafeaua rece... sau sa vreau sa o beau si sa nu pot pentru ca e ultra fierbinte.
De aceea mi-am cumparat priza programabila si am pus-o la cafetiera. Credeti ca beau vreodata cafeaua cum imi place mie?! Nope. Domnul o face la 12-1 noaptea si o bea, si ori imi lasa o cana pe masa in bucatarie, ori face de dimineata alta proaspata in care suflu pana se raceste. Sunt prea mofturoasa, nu?!

Radu a fost mega miorlait azi, asa ca pe langa pastilele de dinti a primit si un nurofen. O fi bine, n-o fi bine, pare a fi in a terrible pain, de cate ori se atinge pe gingii urla cate 10 minute... Un premolar a spart, stanga sus, sparge si al doilea tot sus si urmeaza cei de jos, si as zice si caninii, daca ma iau dupa cat de alb se intrevede prin gingie.

mama lu' Karina, bine ai venit. Chiar, ce greu ne-ai gasit!

In alta ordine de idei: Am primit un mail in care se vorbeste despre o fundatie israeliana care ar dona fonduri pentru operatii pe cord la copii / parintii ar plati doar drumul. Se poate verifica o astfel de info?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

In primul rand vreau sa urez multa sanatate boboceilor bolnaviori!
Tot in primul rand vreau sa ii urez lui Dimitri 'La multi ani cu numele!', sa fie vesel si sanatos!

Gruia e iar cu mucisori, atat, fara febra sau altceva si in greva foamei. De data asta mult mai grav decat cum era. Meniul de azi: tzitzi, 150ml Milumil 1+, jumatate de covrig, 50ml Actimel. Atat! Zilele trezute variatiuni pe tema asta ... tot ce am reusit sa ii mai dau a fost dupa luuuungi insistente

Babymom, in afara de coproparazitologic pe care il facem maine, ce altceva mai pot investiga? E prea de tot situatia asta si ma deprima teribil. Are si niste bilute homeopate pe care i le dau, dar parca pe dos e efectul
Si inca o intrebare: semintele de in i le pot da nemacinate, adica au acelasi efect oare?

Merci mult!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nerantula semintele de in nu sunt digerate de stomacel daca nu sunt macinate, le vei gasi in pampers neatinse, asa am inteles de la guru nostru Sanatate haiducelului

Nocom sanatate Dariutei, sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, eu una m-as opri la ex. coproparazitologic; de fapt, nici nu ma duce mintea la altceva. Semintele de in e musai sa fie macinate, ca altfel sunt eliminate nedigerate din cauza stratului protector pe care-l au la suprafata.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput