Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, nu stiu de ce am presimtirea ca va fi ok coproparazitologicul .. sau ca, oricum, nu asta e cauza ... adica ce ar putea fi asa teribil incat sa nu pape (mai) nimic (100 gr solide zilnic - in care intra si jumatate de iaurtel!), dar tonusul sa fie ok (uneori mai marait, dar asta nu s-a schimbat in timp .. ???

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

anamona n-am stiut ca mai exista si o alta lege care zice de treaba cu 1 an, imi pare rau, sper sa se rezolve bine, sunt cam magari cei de la resurse umane de la voi, sa interpreteze asa, tinand cont de cat de departe stai si ca alaptezi, cred ca alea 2 ore erau timpul din trafic

la faza cu pozele eu nu m-am gandit pana acum, e aiurea, dar totusi am facut niste poze si le-am pus online ca sa le vada familia si prietenii apropiati, pun poze noi din cand in cand, ca sa ii tin la curent cu viata noastra in imagini, altfel le tineam in calculatorul meu si trimiteam 3 poze pe mail
dar discutia e cat se poate de serioasa si e posibil ca intr-o buna zi sa ma decid si eu sa le parolez

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani Dimitri!

Bine ai venit karina-u
asteptam sa ne povestesti mai multe despre Karina sa va cunoastem mai bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

apropos de linkul trimis de nausica, este un film elocvent si amuzant "little miss sunshine" eu zic ca merita vazut

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Are si niste bilute homeopate pe care i le dau, dar parca pe dos e efectul

stiam ca asa iti dai seama ca tratamentul homeopat functioneaza, se agraveaza simptomele...doctorul care va prescris tratamentul ce zice de reactiile pe care le-a avaut Gruia?

multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Seara buna!!!
Am apucat sa citesc in viteza asa nu stiu cat am retinut.Noi suntem la bunici la Arad de ieri mai stam 1 zi 2 pana vine tati dupa noi el ar fi venit chiar azi se pare ca ii lipsim
Laura ma bucur ca Alexia e mai bine.Imi oare rau pt d-nul sot noroc ca te are langa el.
CD vezi ca a avut dreptate dr si ii trece Mikului.
Babytza incet incet incepe soricelul sa papeImi pare rau pt accidentul prietenei.Tare filumetu cu Davidutu.
Ada da era obosit rau TLCe sotie buna are eu una l-as fi trezit sau trimiteam unu din copii pe la el sa il trezeasca putin.
Irina Tati a luat magarusu din Euro cu 34 ron.
Babymom ce sotii intelegatoare sunt prin Oradea
Nerantulasi noi am facut coproparizotologic tot din lipsa poftei de mancare am repetat de 3 ori si a fost negativ de fiecare data.Ce greutate are Gruia?
Karina_u bine ai venit!!!
Nocom sa nu fe o raceala grava la Dariuta.
Ramo nasol cu dintisorii.Imagineaza-ti cum urla Andrei al meu de durere ca avea numai 3 luni si suporta durerile astea.
Nikoliciule multa sanate si bafta la prin Jery.
Baby boy sa nu aveti reactii de la vaccin si sa scapati si voi de musafir.

Azi parca a papat mai bine dm 200 ml lapte, apoi pe la 11 o felie de paine cu Almette si un iaurt cu cereale, pe la 12,30 o portocala si 2 piscoturi apoi la 14 150 ml lapte, la 17,30 un castron de supa de pui cu taitei de casa aprox 250 ml (piure de cartofi cu carnita refuzat cu succes adica nimic, nimic), la 19,30 o para si o banana si la 22 230 ml lapte.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lavinia, si scuza? Care era? Cercei?

Nu Ada, una muult mai pamanteana: un prieten de-al nostru a ramas blocat de spate si plangand de durere, asa ca l-a dus de urgenta la prietenul homeopat sa-l deblocheze. Am verificat informatia

Vrei sa-ti spun si io una din aceasi serie?
Duminica seara in familie. Terminam cina, eu la bucatarie, la adunat-spalat vase, el cu copiii la joaca in living. Cand eram aproape gata, ca sa "economisim" timp il rog sa duca copiii sus, sa-i dezbrace si sa-i bage in vana ca vin si eu sa le facem baie in 5 min.
Dupa 5 min. urc si eu si ce gasesc? Victor, asa cum am ordonat, era in vana, dar Dragos fara scutec si cu body-ul desfacut se balacea in apa de la WC. Totul in jur era numai mizerie, o putoare de-ti muta nasu', pt. ca... detaliu important, Victorila a umplut vasul inante cu ceva vreme si n-a tras apa ca nu ajunge. Si tat-su? Ei bine il spala linistit pe Victor. Habar n-avea ce face ala micu'!
Imi spune: "Pai, nu l-am vazut ca eram cu spatele"

Si l-am lasat doar 5 minute singur cu copiii!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

CD la capitolul poze, poti sa trimiti linkul de la albumul privat prietenilor si familiei

de fiecare data cand creezi un nou album, le trimiti noul link...practic e cam acelasi lucru numai ca album e privat, nu iese in rezultate la cautari si nu poate fi vizitat fara invitatie (link)

la fel cu pozele pe care le dai aici: nu mai postezi linkul direct pe forum, trimiti invitatia pe email si gata.

la capitolul drum, de cand au pus restrictiile de circulatie in zona baneasa fac mai mult de o ora pana acasa....joia trecuta cand s-a spart conducta de apa pe DN1, m-am umput de nervi: am facut o ora si jumatate din aviatiei pana in baneasa la iesirea pe DN....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lavinia, si scuza? Care era? Cercei?

Nu Ada, una muult mai pamanteana: un prieten de-al nostru a ramas blocat de spate si plangand de durere, asa ca l-a dus de urgenta la prietenul homeopat sa-l deblocheze. Am verificat informatia

Vrei sa-ti spun si io una din aceasi serie?
Duminica seara in familie. Terminam cina, eu la bucatarie, la adunat-spalat vase, el cu copiii la joaca in living. Cand eram aproape gata, ca sa "economisim" timp il rog sa duca copiii sus, sa-i dezbrace si sa-i bage in vana ca vin si eu sa le facem baie in 5 min.
Dupa 5 min. urc si eu si ce gasesc? Victor, asa cum am ordonat, era in vana, dar Dragos fara scutec si cu body-ul desfacut se balacea in apa de la WC. Totul in jur era numai mizerie, o putoare de-ti muta nasu', pt. ca... detaliu important, Victorila a umplut vasul inante cu ceva vreme si n-a tras apa ca nu ajunge. Si tat-su? Ei bine il spala linistit pe Victor. Habar n-avea ce face ala micu'!
Imi spune: "Pai, nu l-am vazut ca eram cu spatele"

Si l-am lasat doar 5 minute singur cu copiii!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Super tare !!!Sa nu te superi dar am ras tare bine si i-am citit si la mami si am inveselit-o si pe ea nitel ca e venita putin acasa din garda

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna,

Azi Karinutza mi-a facut temperatura din nou, pt care m-am urcat in masina si tuleo la spital, AM INNEBUNIT IN SPITAL, JALE, UMILINTZA, SCARBA.Am stat 3 ore asteptand doctori..i-am fc hemograma sa vedem dc e ceva bacterian... urlete, si nici macar un servetzel nu am avut sa-i sterg mucisorii care ii curgeau parau,in fine cica are ceva ceva.bacterian... si mi-au dat antibiotic in cele din urma sa-i administrez.Asa sunt de ofticata pe sistemul medical din Ro nu am cuvinte.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput