Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
Cat despre rozator...este inca in casa.E in sufragerie inchis, dar nu iese de unde s-a bagat nici fript.Am pus mobila la loc si poate totusi ajung maine sa cumpar capcane ca azi mi-am ocupat timpul prin spital.
Mi-am propus chiar sa schimb canapelele...uffa
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
domnu' sotz al tau rules, babymom!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
neata!
din plin!
niko, sper sa fiti mai bine in dimineata asta! greu cu spitalele din Romania! am simtit-o pe pielea mea dupa ce am nascut, ca pana atunci nu avusesem de-a face. mi s-a instalat o frica in suflet, de nu-ti spun!
dar pana la urma va trece si asta
sanatate multa!
Nocom, CD, sper ca si la voi sa fie mai bine azi! si pentru toti copilasii bolnaviori, multa sanatate!
300, am patit-o si eu cusul de portocale, dar i l-am dat nediluat. de la o jumatate de porto, cam 3 zile la rand i-am dat si a dat in altele. acum ii dau iar, ca face numai bombonele![]()
dar dupa ce i-am dat de la juma de porto, urla sa-i mai dau...sper sa nu cadem iar in cealalta extrema!
cred ca e simpatica foc Anda cum se joaca!
Monyca, de data asta chiar am parolat albumele...voi avea mai multa grija! multumesc!
karina_u, bine ai venit!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andreutac spune:
Buna dimineata, poftiti la 
Ma rog, dimineata a fost la 5,40 cand ne-a dat trezirea Eva![]()
Pe noi ne-a dat tare peste cap trecerea la ora de iarna, culcat devreme si trezit la fel. Oricum ma simt obosita si cu trezirile astea atat de matinale,prevad ca va trebui sa iau ceva vitamine.
Asa...de aseara avem un mic iepuras...nu un animalut dragut, ci Eva a descoperit sariturile si exerseaza la greu,spre deliciul nostru.
Nikolici, multa sanatate Karinutei,sper ca tratamentul cu antibiotic sa fie eficient.
Karina_u, bine ai venit!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
claudinna spune:
Razvan se ridica singur in picioare, fara sa se sprijine de vreun obiect.
si bolboroseste toata ziua, zice el ceva acolo pe limba lui, oricum, ne prapadim de ras!
bate pas de defilare si saluta militareste
in rest e bine, mananca, se joaca, doarme...iar cand nu vrea ceva se impotriveste cu inversunare 'niu-niu-niu!", iar daca nu pricepi ca nu vrea, iti trage una peste fatza! iti=mie adica, pentru ca lu tac-su vad ca nu indrazneste
operatiunea degetelul a esuat si am stopat-o pentru ca ma gandesc ca agravez lucrurile, deja daca aude cuvantul "buba" asociaza cu degetelul si imediat il baga-n gura
deh, experiment de mama nebuna ce sunt si eu, dar sa-mi fie invatatura de minte, sa las copilul in pace
scuzati autocritica
prefera sa manance singurel, i-am scos deja scaunul de masa, care devenise f periculos si i-am adus masuta de plastic si scaunelul. cand mananca sta la masa si toata ziua ii las biscuiti, pufuleti...in patrulare maid a pe acolo si se serveste
pofteste la ce mananca ceilalti...acum vreo saptamana a casunat pe niste fetite care mancau napolitane! eu nu aveam la mine decat niste pufu lasati in carucior undeva departe...pana la urma a gasit o mimica niste biscuiti si i-a dat, ca altfel nu te mai intelegeai cu el
despre kk moale si eu m-am convins ca are legatura cu dintii, pentru ca prea a fost coincidenta.
ni se potriveste exact ce a zis babymom
Nerantula, noi am scapat de mucisori cu stat in casa
imi pare tare rau ca Gruia nu vrea sa pape. poate vrea sa manance singurel? daca sunt alti copii care mananca langa el, cum reactioneaza?
acuma, de cand am inlocuit mesele de lapte de peste zi, inlocuite au fost! si uneori il las 4-5 ore fara sa pape, daca nu da semne de foame. masa urmatoare clar va fi f bine mancata
stiu si eu, poate merge si la voi
preety, cam rarut pe la noi! se pare ca variatiile astea de temperatura ne afecteaza f mult...imi pare rau ca sunteti racite!
niko, uitai sa-ti spun ca soricica al meu a papat otrava azi-noapte...acuma sper sa nu moara printr-un loc imposibil, sa nu-l putem "ridica"![]()
babymom si gaia, sunteti tarid e tot la capitolul "intamplari cu tatici si bebici"
e fun rau cu 2 copii!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
claudinna spune:
andreea, sa ai o dimineata buna![]()
pupam iepurasul!
blog cu basca
andreutac spune:
Moama,cate stie si face Razvanel. Se vede ca e printre cei mai mari bobocei!![]()
Si Eva vrea sa manance singurica, insa nu prea ii iese cu lingurita. Ca sa rezolvam problema, cand ii dau de mancare ii dau si ei in manuta o lingurita cu care bate in masa sau incearca sa ia cate ceva din castronel. Una din incercarile astea s-a soldat cu covor imbibat cu banana si portocala, ca nu vroia sa manance in bucatarie si am mers in sufragerie
.In rest,bucatele de prajiturica, paine cu ceva serveste singurica de pe farfuriuta,iar cand se goleste si mai vrea se prezita cu farfuriuta goala la mami.
Referitor la reactiile aferente eruptiei dentare, ne-am confruntat si noi cu kk moale de cateva ori,insa inevitabil de fiecare data se irita foarte rau la fundulet.
Mai zicea cineva (scuze,dar nu retin cine) de imunizare pentru iarna. Noua ne-a sugerat dr.sa-i dam preventiv,o data/saptamana 1 Oscilococcinum.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
alexa si mami spune:
neata!
iar aud de muciosi
m-am saturat de anotimpul asta pacatos!
am luat vit C naturala, cum o administrez la pitic? cite pic pe zi? cite zile? 
alexa, cipri si mami
gaia.nevia spune:
Neatza!
valuri la toata lumea doritoare.
ref la pastilutele Hyland: trebuie sa comandam de pe unul din siturile care face distributie on-line.
Noi am ales drugstore.com ca fiind cel mai bine aprovizionat.
Totusi, nu are tot ce ne-am dori noi. In consecinta intru acum sa modific tabelul, si voi sterge items pe care nu le gasesc pe siteul de distributie.
Most desired - pastilutele de dinti sunt, si sunt la promotie, cred ca trebuie sa dam comanda saptamana asta!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
neatza,
alinutza cum esti cu gatul???stateam aseara in pat si mi-am adus aminte de tine sper ca esti mai bine.
gruia sa te faci bine micutule
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)