Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! offf...iar nu am mai scris demult...asta e incerc sa recuperez din mers

am citi ca sunt puiuti bolnaviori: multa sanatate si sa va faceti bine repede puiuti scumpi!!!
claudinna Razvi rules!!!! Ai PM de la mine
andreutac multi ici de la noi pentru voi
karina_u bine ai venit
nikolici multa sanatate Karinutei
nerantula sanatate multa lui Gruia
nocom imi pare rau ca aveti muci...sper sa se faca bine repede Daria... si sanatate multa
alina Cipri cum mai e? ca parca si el era cu muci, nu?
babymom spune-mi te rog kk moale si portocaliu(scuze )de la ce este? ca de la morcov sigur nu este...adevarul e ca e foarte umflata gingia si alba.....si alta chestie: asa de tare s-a iritat la funduletz ca nu vrea sa ma lae sa-i schimb pampersul
ada unde intru si eu sa vad ce pastilute vreti sa comandati? oare se va indura cineva sa ni le trimita si noua la Tg.Mures?

Mergi la inceput

Andrei este fffff iritat la funduletz de 5 zile deja...nu mai stiu ce sa fac, am incercat aprospe tot zic eu: Bepanthene, Sudocrem, Nidoflor, Uriage.....spalaturi cu ceai de musetel, cu ceai de galbenele...l-am dat si cu pudra cu toate ca nu sunt adepta ei...si trece pe moment adica de seara pana dimineta si apoi dimineata iar e cu funduletzul rosu.... de lasat liber nu pot ca e rece la noi in casa.....ce pot sa mai fac in plus? cu ce sa-l mai dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Alina, noi vitamina C sol naturala luam cate 10 pic/zi, 5 dim si 5 seara, 10 zile /luna!

Bine inteles ca am avut o noapte groaznica, daria e plina plina de muci!! Ii curg non stop dar daca vreau sa-i scot cu aspiratorul iese putin apa si atat, apoi tot horcaie undev inauntru!! Nu stiu cum sa fac sa-i scot!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Andrei este fffff iritat la funduletz de 5 zile deja...nu mai stiu ce sa fac, am incercat aprospe tot zic eu: Bepanthene, Sudocrem, Nidoflor, Uriage.....spalaturi cu ceai de musetel, cu ceai de galbenele...l-am dat si cu pudra cu toate ca nu sunt adepta ei...si trece pe moment adica de seara pana dimineta si apoi dimineata iar e cu funduletzul rosu.... de lasat liber nu pot ca e rece la noi in casa.....ce pot sa mai fac in plus? cu ce sa-l mai dau

de Andrei Petru(18.08.2008)
_
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

ce scutec folosesti???
Eu cum am mai povestit pe aici, am dat de o punga super naspa de la Pampers, bine de 2, dar de la prima s-a super iritat micutza mea.
Incearca sa schimbi scutecul.Si eu personal am inceput sa o dau in fiecare seara cu unguent de galbenele.
Sper sa treaca.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikol, cind aud de spitale ma rog ca antibioticul care l-ati primit sa-si faca efectul cit mai repede. 2 frumoase bolnavioare. vocea mea e varza, pe zi ce trece in schimbare
Andreea, da si noi muciosi dar ceva lichizi destul de putini si numai ziua. nu mai luam nik, asteptam primavara. poate ar trebui sa mergeti la un dermatolog? zic si eu.
Nocom, multa sanatate! de unde vin frate atatia muci?!!! ca asa debuteaza si la noi racelile:( multu pt rasp cu vit C

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata

Alina, noi vitamina C sol naturala luam cate 10 pic/zi, 5 dim si 5 seara, 10 zile /luna!

Bine inteles ca am avut o noapte groaznica, daria e plina plina de muci!! Ii curg non stop dar daca vreau sa-i scot cu aspiratorul iese putin apa si atat, apoi tot horcaie undev inauntru!! Nu stiu cum sa fac sa-i scot!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Imi pare rau de Dariutza...i know how it is!!!
Sa-ti spun ce mi-a zis dr aseara la spital, sa nu o aspir foarte des ca ii irit mucoasa nazala, iar dr de pe salvare mi-a zis ca tre sa o aspir des ca inghite si nu e bine, da in otite sau mai stiu altceva...anyway m-am saturat de opinii opuse , oare nu au invatat acelasi lucru la facultate???
Asa...si mi-a mai zis, ser fiziologic si 2 pufuri de 2-3 ori pe zi de apa de mare.Si am inceput sa-i bag de ieri ser, si ies mititeii imediat, dar noi am trecut de faza de inceput , la noi au inceput sa ingroase randurile.
Sper sa ajute sfaturile, daca nu stiai deja toate chestile astea.Zic si eu sa zic, ca ma apasa peretii in casa.Devin patetica.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

nikolici sa stii ca si eu cred ca e de la pampers... am facut greseala si am luat din alta parte ca mi s-au terminat si uite cu ce ne-am ales......
eu ii luam din Plus ca acolo am descoperit ca au alta calitate pampersii, adica sunt mult mai buni, sunt diferiti, sunt mai moi si banda aceea elastica nu este verde ca e mov...o tipa care lucreaza acolo mi-a zis ca ei aduc marfa direct din germania...acum ca o fi sau nu asa dar la Plus eu am gasit cei mai buni pampersi si sigur nu o sa mai fac greseala sa iau din alta parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata!
La noi "ploua, ploua, ploua peste inima mea".... Iar suntem consemnati la domiciliu toata ziua! Vreau timp frumooos!

Am reusit sa-i dau Dragoselului micul dejun fara sa verse la final, desi... am fost la un pas ( icnet ) sa se intample asta din nou.
Acum a intrat singur intr-o cutie de carton, se chinuie sa-si prinda lantul suzetei de marginea ei si face Brr-brr!, adica merge cu masina

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Tare multi bebici bolnaviori! Se vede c-a venit frigul...

Nikolici, imi pare rau c-ai avut de-a face din nou cu sistemul nostru sanitar. Stiu cum e... Si pt ca stiu cum e sa fii "al nimanui", de fiecare data cand prieteni/cunostinte au probleme de sanatate, ma ofer sa-i insotesc la spital, ca sa fie tratati asa cum ar trebui sa fie. Trist, dezarmant, umilitor... Oare ce-ar trebui sa facem sa schimbam lucrurile? Care ar fi atitudinea potrivita?
Pe de alta parte, nu ca as vrea sa gasesc scuze, dar cam asta e realitatea - personalul medical din spitale e de cele mai multe ori insuficient si coplesit de o gramada de sarcini colaterale, care nu neaparat sunt focusate pe binele pacientului.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

buna tuturor!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput